Aká je vaša ideálna letná dovolenka?
Ako by mala vyzerať vaša ideálna letná dovolenka, aby si ste si naozaj oddýchli a načerpali silu? Čo preferujete?
Opustený ostrov
zbaliť sa na 3-4 týždne do karavanu a ísť na Nordkapp. Len tak sa túlať Nóskom, Fínskom.... alebo 3-4 týždne na Makatei - lezenie a pláž.
Ideálna by mala trvať aspoň 3 týždne a jediná starosť, ktorú by som mala by bola, kam sa idem najesť 😂
hmmm, aspoň tri týždne, ideálne mesiac, karavan, smer západ, juhozápad alebo sever a kam nás cesta privezie. Bez cieľa. Kde sa nám bude páčiť, zostaneme dlhšie, kde sa nám páčiť nebude, pôjdeme ďalej. Hlavne pohoda.
Alebo potom let prvou triedou v januári niekam austrália a nový zéland, možno USA, tiež road trip, luxusné hotely, bohatý program.
@anonym_autor all inclusive dovolenka minimálne na dva týždne a kľudne aj dlhšie, nič nerobenie iba si užívať oddych, slnko a more. A som šťastná, že tento rok v lete sa mi to aj splní, keďže už dovolenku kúpenú máme vďaka travelcu, ktorý nám pomohol vybrať krásne Španielsko a už reálne budem len odpočítavať dni do odchodu😂
Doma lezat na terase a nikto nech nic nechce. Ale kolko krat som tam dnes lahla, tolko krat zaznelo mami mami mami 😄
Tulat sa cely mesiac po ostrovoch Francuzskej polynezie, presuvat sa na rozne miesta, nasavat miestnu atmosferu a tradicie, kupat sa na roznych krasnych plazach, prejst sa podvecer na koni po plazi, dosyta sa prepit cerstvych kokosov a prejest mangom, vecer grilovat na plazi pri zapade slnka ryby….mat pokoj od ludi a internetu.
Snad sa mi to raz splni, aktivne na tom pracujem, nech to je co najskor, a ak to bude naozaj take uzasne, nech bude potom znova repete. Kazdy mame nejaky sen….
Niekde kde ma nakrmia, upracu mi, nie je tam vela ludi, je tam teplo, voda na osviezenie a nieco "na obzeranie". Dni sladkeho nicnerobenia prekladat poznavackou a turistikou.
Presne tak ako to robíme, 3 týždne spoznavacky na striedačku s clapkanim v mori
@anonym_autor doma v altane robit kreatívne veci, občas skočiť do bazéna, ak je moc teplo, ist dnu pod klimatizáciu. Večer vybehnúť na zmrzlinu, dať si šalát zo záhrady. Ideálna dovolenka 😎
@anonym_autor sama doma a rodina niekde pri mori na dovolenke. Ja by som si taaaaak oddychla, prechadzky, zahradka, bazen, sama sebe panom. Vstanem kedy chcem, jem co chcem, robim/nerobim co chcem. Pre mna ideal.
@anonym_autor ideálna dovolenka pre mňa je teplo, more, hudba, tanec, víno, veľa sexu 😀
chata v hlbokom lese, na samote, na kopci, vyhlad, stebot vtakov, potok alebo jazero na dohlad a malo vzruchov.
@anonym_autor na plazi, piesok, knihy, klud, navarene, upratane, luxusný rezort bez deti a idealne s kamoskami ako som chodievala, ked som nemala deti a muza 🥹🥹🥹 krasne spomienky…. Teraz uz len s dvoma detmi, muzom a som vdacna, ked nemusime nikomu zhanat pohotovost, lekara, mame navarene, upratane a nikto ma neťahá robit animátora 🤣🤣🤣🤣 jaaaaj a muz nehundre a nepcha si svoj telefon a peňaženku do mojej malej dovolenkovej kabelky….lebo podla neho chlapi s tastickami su trápni ale ze mam plnu kabelku jeho veci na večernej prechadzke mu nevadi…

Minimum ľudí, krásne pláže s čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora obkolesené prírodou a vysokými horami a dobre jedlo ideálne talianska kuchyňa. Malo aút a stačí mi zopár kaviarni pekárni lokálne obchodíky ao zeleninou ovocím. Prijemna teplota tých 25 niektoré dni do 30 stupňov a bez nejakého silného vetra