icon

Aké sú vaše overené oblasti na dovolenku v Bulharsku?

marienka13
17. júl 2018
tinka13
•
17. júl 2018

Ja som bola asi 6x. Najlepšie je Primorsko, bola som aj inde, ale naj bolo tam. Možno budúci rok pôjdeme aj my.😀

11111nika11111
•
17. júl 2018

My sme boli 2x na Slnečnom pobreží.Krpatá mala vtedy 3roky a na druhý krát mala 5 a pre nás to bola top dovolenka.Pomerne krátky presun z letiska,čisté pláže,teplučké more.Mali sme krásny hotel total baby friendly,skvelá strava.My budeme an tento rok riešit Bulharsko ale až v septembri 🙂

karajazviny
•
17. júl 2018

My ideme teraz 25teho na Sunny Beach...nikdy sme v Bulharsku neboli, ani som neštudoval oblasti, len podľa hotela sme vybrali...teraz sú tam susedovci a z ich fotiek mi príde, že je tam strašne veľa ľudí 😵😃 tak som sa začala pýtať a že vôbec sa nemusím toho báť...tiež mi bolo povedané, že Prímorsko je také ,,tichšie,, ,ale zase pláž, že je hodnejšia na Sunny...a v podstate my máme 2 ročné dieťa - takže aby bol piesok, more, bazén, ihrisko 😊

pininka
•
17. júl 2018

Hlavne pozor,v mnohych hoteloch je rotavirus,cele rodiny presra.. celu dovolenku.

timilv
•
17. júl 2018

My sme boli na Sunny Beach... Hotel celkom ok, ale nám sa nepáčilo more a pláž... Povedali sme si, že je to fajn zažiť, ale do Bulharska sa už určite nikdy nevrátime ;)

3m3chaela
•
17. júl 2018

@timilv presne moja rec👍

karajazviny
•
17. júl 2018

@timilv prečo nie more a pláž? 😯 Ako počítam, že more nebude také ako v Grécku...(ale zase aj keď porovnám Turecko a Chorvátsko, u mňa Chorvátsko oveľa lepšie)...

eeffka
•
17. júl 2018

@karajazviny na slnecnom je saleny dom, to je party mesto rozhodne nevhodne pre rodiny s malymi detmi, more ako kedy ale ked sme boli my more hucalo a mala 3r mi do neho ani nevosla.
pre rodiny je ovela vhodnejsie stredisko Obzor a Primorsko , vratili sme sa odtial pred tyzdnom bolo super, tam este pojdeme, pekne mestecko, 2plaze prijemne more

patrica8
•
17. júl 2018

Zalezi co ocakavas, ake mas priority. Kazdy sme iny a mame inu predstavu o dovolenke.
V Primorsku som bola ako bezdetna a bolo skvele, uzili sme si to naplno. Bola som tam aj so skoro 2r synom a to uz nebolo ono, plaz nam vyhovovala ale uz by som nesla. V oboch hoteloch 3* sme mali ranajky a teda nic moc. Stravovali sme sa v restikach.
Osobne by som na Slnecne pobrezie nikdy nesla, plne a zbytocne drahsie. Pre mna je Bulharsko proste lacnejsia verzia. Takze by som nesla do drahych hoteloch, to si radsej vyberiem inu krajinu.

Tento rok ideme sice tiez do BG uz s dvoma detmi, ale ideme do nekomercneho strediska Byala a autom, takze nieco nove. Ideme na dlhsie, to bola nasa priorita ist k moru lacnejsie a na dlho.

lulabelka
•
17. júl 2018

My sme boli 2-x po sebe v Pomorí. V súkromnom apartmáne, neďaleko od mora. My sme chceli bez stravy, jedli sme v restike, pripadne sme niečo rýchle uvarili. Mali sme aj bazén, čo pri deťoch oceňujeme. Pláž pre nás super, piesok a dlho plytké more, deti sa vybláznili. Leteli sme do Burgasu, odtiaľ je to do 10 kilometrov.

viera27
•
17. júl 2018

Sunny Beach je divocina, tam to nemam rada. Ale je to vlastne zatoka, kde na jednej strane mas Nesebar (krasne historicke mestecko) a na druhej strane Sveti Vlas a Elenite. To su prave najlepsie lokality. Velmi bohate, pristavy pre jachty a parkoviska pre rollsy, krasne plaze a vybavenie pre bohatych rusov, kvalitnejsie restauracie, bary a obchody. Hlavne teda v okoli Marina Dinevi pristavu

timilv
•
17. júl 2018

@karajazviny ako tu už niektoré písali, Sunny Beach je trochu rušňá oblasť... Pláže (aj tie hotelové) sú dosť plné a hlučné. Oni sa to aj snažili upratovať, ale aj tak to nebolo ktoviečo... A more je na mňa dosť špinavé ;) akože nemyslím si, že sme s manželom fajnovky, ale z 12 dní dovolenky sme nejakých 5 dní ani nešli do vody (boli sme v auguste, čiže v sezóne). Keď na okolí pršalo, tak sa stalo, že tam bolo veľa rias a bolo sa treba aj 15-20m brodiť od brehu cez tie riasy s bordelom ak by sme sa chceli dostať do "čistej" vody.
Takže my sme veľakrát išli niekam po vlastnej osi na výlet a podobne... Sme sa po dovolenke smiali, že ešte asi nikde sme toľko počas dovolenky nenachodili ako tam a večer sme veľakrát unavení padali do postele 😂

kathrin17
•
17. júl 2018

@11111nika11111 prosim ta ako sa volal ten hotel?Boli tam aj dake ihrisko, alebo nieco take pre 4 rocne deti?

11111nika11111
•
17. júl 2018

@kathrin17 my sme boli v Iberostar Sunny Beach,hotel má 5*.pre deti robia minidisko a animácie.je tam detské ihrisko a detské bazény.čo som si všimla,k dispozícii mali v reštike aj detské stoličky.skús popozerať,možno ťa osloví.My sme sli cez Satur

viera27
•
17. júl 2018

@11111nika11111 Iberostar ma 4*, nie 5. Nezalezi na tom, ale toto neznasam na nasich cestovkach. Hadzu hviezdickami ako sa im zachce a potom pod ciarou mas ze "hodnotenie podla CK". Podla mna je to riadne zavadzanie klientov.