icon

Ako nájsť cenovo výhodný zájazd k moru pre mamu + dieťa?

dievcanakopci
12. júl 2019

Zaujimalo by ma ci tu su mamy ktpre cestuju k moru same s 1 dietatom (do 3 rokov), ked muz nemoze. Prekvapilo ma, ze za dieta sa plati tolko usto co za dpspeleho a ze akcia cesyoviek dieta zadarmo plati len ak idu obaja rodicoa. Mate skusenost so single parent vacation, v rezorte? Bezne chodime sami s 2.5 rocnym synom cez aorbnb, ale teraz chcem nechat varenie a upratovanie na niekoho ineho.

hettinka
12. júl 2019

@dievcanakopci zľavy na deti väčšinou platia len ak je na pristelke s 2 dospelými. Tiež to tak mame, teda my chodíme s deťmi, ale do 2 izieb a tým pádom nemáme zľavu na dieťa. Niekde nam odrátajú pár EUR akože detská cena, ale to skôr mimo sezóny.

3009
12. júl 2019

@dievcanakopci žiaľ je to tak, že tie zľavy na dieťa sú ak je izba obsadená 2 dospelými osobami.

gumkac19
12. júl 2019

@dievcanakopci podla mna idealne kupit letenku + hotel all inclusive - na bookingu

kulumulu123
12. júl 2019

@dievcanakopci ano ja chodim s dcerou k moru od 2r, vzdy na mesiac, mimo sezony na juhu spanielsku sa da kupat aj zaciatkom novembra, chodime vacsinou bud September alebo Oktober, letenka kupena cez nizkonakladovku bud Ryanair alebo wizzair odlet ba/vieden, ubytko airbnb.com (prenajimam cely aparman na mesiac to vacsinou vyjde rovnako ako na 3tyz.nakolko je tam dost velka zlava), zatial ma dovolenka nevysla na viac ako 1500eur vratane ubytko, letenka, taxi z/na letisko v mieste destinacie, stravy (ano chodime AJ do restiky nie vsak 3x denne), vyletov, vreckkveho poprip.niekolko dni prenajom auta.... je to super plne odporucam ☺

kulumulu123
12. júl 2019

@dievcanakopci plus nie si viazana na hotelovy rezim co sa tyka odkedy-dokedy su obedy co vecere, myslim ze navarit nieco jednoduche a rychle je super (nie som ochotna stravit v kuchyni viac ako 3/4hod za den)... Vpripade ze ide aj chlap tak sa Cena navysi o letenku plus cenu vyletov ubytko sa plati za byt/Dom nie za osobu....

kulumulu123
12. júl 2019

@dievcanakopci a hlavne ak nemas skolopovinne dieta tak mimo sezony me vsetko o minimalne 1/2lacnejsie a nie su tam tie sialene davy turistov ako cez skolsku prazdniny.... Nehuci ti z kazdeho baru ina diskoteka pod oknami.... A atrakcie si vacsinou otvorene do konca oktobra....