icon

Ako naplánovať výlet na Plitvické jazerá?

katwenka
Dnes o 15:02

Ahojte, potrebovala by som nejaké informácie ohľadom výletu na Plitvické jazerá. Najlepšie niekto kto tam bol.
Ďakujem. 🙂

patrike
Dnes o 15:52

Bol som este pre koronou. V sezone tam ani nechod. Odporucam maj alebo september / oktober.

anonym_710ee8
Dnes o 15:59

@katwenka Boli sme 2x v hlavnej sezóne. Odporúčam kúpiť lístky on line a ísť hneď ráno o 7.00 hod. Nie je tak teplo, menej ľudí na chodníkoch a aj zaparkujete bez problémov,

natalka13
Dnes o 16:02

Co potrebujes vediet?
V sezone davy ludi. V maji krasne pohoda ...
Boli sme 2x. Stacilo.

adelusha
Dnes o 16:07

Naposledy sme tam boli v septembri, tusim 12. alebo 13.-teho - to bol fajn termin, nasli sme aj ubytko v blizkosti za dobru cenu a aj ludi bolo tak akurat

jani90
Dnes o 16:58

@katwenka boli sme minuly rok v juli, ubytovali sme sa na jednu noc v blizkosti, kupili listky online a rano vyrazili...

sisaka
Dnes o 17:13

Boli sme pred pár rokmi v júli. Prišli sme skoro ráno, davy ľudí prišli neskôr, keď sme odchádzali už to bolo priveľa, ale ráno sa to ešte dalo.

catherin4
Dnes o 17:22

My sme tam boli zrovna pred 3 tyzdnami cez cestovku. Nocna jazda autobusom, prichod rano, cely den na jazerach, vecer Zahreb a zase nocna cesta domov. To nocne cestovanie bolo narocne, ale bolo tam krasne, aj pocasie vyslo.

katwenka
autor
Dnes o 17:31
@natalka13

Co potrebujes vediet?
Boli sme 2x. Stacilo.

@natalka13 potrebovala by som vedieť ako to tam vo vnútri funguje. Keď si vyberiem konkrétnu trasu, bude ma to navigovať?sú tam tabule? Taktiež tá loď a vláčik, čaká sa na to alebo jazdí stále?

katwenka
autor
Dnes o 17:35
@natalka13

Co potrebujes vediet?
Boli sme 2x. Stacilo.

@natalka13 a ešte aká je tam cesta, pôjdeme smerom od Crikvenice, tak že či sa tam dá v pohode dostať