icon

Ako si užiť dovolenku bez mora?

12. apr 2026

Roky sme chodili k moru a tento rok zvazujeme dovolenku bud Polsko,CR,Rakusko. Dvaja dospely,autom. Predstava je oddych,relax pri bazene a par dni aj spoznavanie napr. den tura a jeden den tura na bicykloch. Viete mi odporucit nieco? Pozerala som uz nieco aj cez booking,ale rada si necham poradit.

barka1
12. apr 2026

Aqualand Moravia.

autor
12. apr 2026
@barka1

Aqualand Moravia.

@barka1 Presne tuto oblast som pozerala,su tam dobre cyklotrasy. Vdaka

anonym_fe7349
12. apr 2026

a čo tak dolomity? 🙂

anonym_b71fdd
12. apr 2026

Za mna Rakusko, oblast Schladming-Dachstein. Odporucam, lebo ak si vyberiete ubytko zo siete "sommercard" mate v cene aj rozne vstupenky (napr.vsetky lanovky v okoli, aquaparky, zoo, ...uz zdarma) na nieco su zlavy, atd... mna vzdy vyjde len ubytko+strava+cesta a vsetko ostatne uz uzivam gratis. No a nadherne cyklotrasy ♥️. Ebajk v 1 hoteli som mala tiez v cene.

anonym_ee63a7
12. apr 2026

@anonym_autor nie tebou zvolené štáty,
my ideme tento rok na 10 dní Hévíz a Keszthely ale boli sme takto aj v Rumunsku v okolí Medvedieho jazera.

anonym_d0822b
12. apr 2026

My sme si oblúbili Čechy. Tá krajina je pred nami, vo všetkom a v turistickom ruchu tiež. V Rakúsku je fajn, ale Rakušania sú chladní, preto nám vyhovujú viac Češi a ich kultúra ktorá je nám bližšia.

anonym_2a1c75
12. apr 2026

jednoznacne gdansk, sopoty a to okolie...aj mesto aj turistika aj kupanie

ninusa221
12. apr 2026

My sme boli v Rumunsku minulý rok po letnej dovolenke a bolo super pobehali sme všetky tie hrady aj jaskyňu 🙂

elenajezova
13. apr 2026

Moja srdcovka v Rakúsku je Attersee, blízko je vyhliadka 5 prstov. Nádherné jazero aj na kúpanie. A potom Hallstatt so svojím okolím. A ešte Wolfgangsee so svojím okolím. Rakúsko je proste tiež nádherné. Tak ako aj naše Slovensko.

elenajezova
13. apr 2026
@anonym_ee63a7

@anonym_autor nie tebou zvolené štáty,
my ideme tento rok na 10 dní Hévíz a Keszthely ale boli sme takto aj v Rumunsku v okolí Medvedieho jazera.

@anonym_ee63a7 Hévíz je super. Bola som tam už dva krát. Aj v Keszthely. Odtiaľ sme sa plavili loďou po Balatone.

la_dolce_vita
13. apr 2026

Mne sa velmi pacilo Lipno a okolie, resp.cele juzne Cechy. Ale ja som na bike bola denne + mam rada historiu, krasne zamky na kazdom kroku, aj priroda.

marceeila
13. apr 2026

Tak buď Polsko alebo ČR. Máme prejdené v Čechách Šumavu, Krkonoše a super. Tento rok ideme na pár dní do Poľska, hory jeden deň druhý zase termály a tak🙂

anonym_b71fdd
13. apr 2026
@anonym_d0822b

My sme si oblúbili Čechy. Tá krajina je pred nami, vo všetkom a v turistickom ruchu tiež. V Rakúsku je fajn, ale Rakušania sú chladní, preto nám vyhovujú viac Češi a ich kultúra ktorá je nám bližšia.

@anonym_d0822b tak ja som chlad a nezaujem u rakusanov teda nezazila. Dokonca v hoteli do ktoreho chodim sami majitelia sa zastavuju pri hostoch pytaju sa ako sa maju, ci je vsetko OK, ale aj hocikde na chodbe sa velmi vrucne prihovoria, a to nie je malicky hotel ale uz celkom velky, a na hosti si vzdy najdu cas aj mileho slova.