icon

Ako vybrať cenovo dostupnú letnú dovolenku?

veronikaa221
4. jan 2026

Ahojte,ako nájsť vhodnú letnú dovolenku cca na 6-7dni /august..cenovo dostupnu .ešte sme nikde neboli ..skúšame aj sk aj niečo za hranice ...máme dvoj ročného syna takže na prvý krát sa ešte obávame .nevieme sa úplne rozhodnúť a hľadám si dovolenku len sama cez Google .nemám pojem ako sa v Tom chodí . ďakujem

Strana
z3
oskvarka
10. jan 2026
@anonym_bd785f

@oskvarka ano, aj plienky alebo potom este na dovolenke prat, vsak?
Pozri, mame diametralne odlisne nazory co je dovolenka pri mori a ako ju travit. A tym to uzavrieme 🙂

@anonym_bd785f ak máš práčku nie je problém..veď už dávno sa ručne neperie..pokiaľ je to možné som veľmi rada za práčku na ubytovaní a keď boli deti v plienkach tak som to vyšlo ene vyžadovala. Ale inak poznám kopec ľudí čo sa neradi na dovolenke v niecom obmedzujú, nie je na tom nič divné a úplne to chapem. Najviac chápem tých čo by radi nemuseli variť. Chodievame aj na také ale veľmi krátke dovolenky (lebo ja to naozaj ocením) ale nie často lebo ako vieme jednoducho tieto služby sú naozaj drahé. Ja varím rada a mám aj celkom rýchle recepty ale veru si rada od toho oddýchnem...skrátka nie vždy... Zároveň pre mňa najväčšie mínus ísť autom. Na dlhú vzdialenosť nejdem na 99 percent nikdy (autobus už vôbec nie) mám silnú kinetozu takže by som potom nebola schopná sa starať o deti vôbec a bolo by mi zle ešte deň po príchode. Preto chodíme všade vlakom. Cestovanie vlakom je pre mňa relax a pohoda. Je tam všetko vybavenie čo potrebujem nemusím sedieť v kuse na zadku. A navyše sa mi nerobí zle. A dokážem si tento čas s deťmi užívať.

vikafial
12. jan 2026

@veronikaa221 verím ti, že je to ťažké vybrať, keď ste ešte nikde neboli, no za mňa sú najlepšie dovolenky all inclusive, kde máš všetko (jedlo, pitie, program). Odporúčila by som vám napríklad aj Turecko, to je fajn destinácia, my sme tam už boli viac krát a minulý rok sme boli aj s kamarátmi a oni mali presne 2-ročného chlapčeka a veľmi dobre to zvládal. My sme síce boli v septembri, kedy už tak horúco nebolo ale myslím, že aj august je fajn. Pozerávam si dovolenku cez stránku travelco, lebo tam mám všetky destinácie, veľa hotelov pokope a ešte mi vedia aj poradiť, keď im napíšem. Tak keď tak vyskúšaj cez nich popozerať.

Strana
z3