Ako zabezpečiť stravu pre bábätko na dovolenke?
Ahojte, ideme na dovolenku a teda riešim len jednu otázku ako zabezpečiť stravu 8 mesačnému bábätku, kvôli tomu sme najskôr vyberali apartmán kde bude aj kuchynka aby som jej mohla navarit. Ale zároveň viem že dovolenka v hoteli so stravou by pre nás bola pohodlnejšia aspoň by sme si oddýchli od varenia len neviem ako v hoteli so stravou pre dieťa. Máme doma ten taký parný hrniec s mixerom neviem či niečo takéto by bolo povolené v hoteli. Máte nejaké skúsenosti? Ďakujem.
Ahoj, keď sme boli v penzióne, doma som nachystala (do sklíčok od detskej výživy) jedlo (rozmixovaná dusená zelenina s mäsom), zasterilizovala a zobrala zo sebou. Malé dieťa nebude jesť napr. v Chorvátsku pikantné pljeskavice, kyslý chobotnicový šalát alebo slané hranolky.
S pol rocnym sme boli na dovolenke.Tych 11dni sa mu nic nestalo,ze bol hlavne na sunare,kapsicky aj presnidavky,caj.Na izbe sme mali kanvicu,kazde rano sme do termosky prevarili vodu do termosky a ked bol cas jest,len dosypala sunar a bolo.Maly spokojny,vysmiaty aj let tichucko.Spokojne dieta,aj pri nom sme si riadne odpocinuly a nic neriesili.Len oddychovali,jedli a kupali sa.
Naozaj sa da dobre oddychut aj s takym malym.
boli sme v hoteli kde bola aj kuchynka pre deticky mala som so sebou vyzivy a instantne kase, tiez som im dala ochutnat s toho co bolo dalo sa aj pre drobcov trochu vybrat
Boli sme v hoteli so stravou kde bol apartmán, stačila nám mikrovlnka a varná kanvica, pripadne v hoteli so stravou vieš vždy poprosiť v kuchyni aby zohrali dieťaťu príkrm 😊
Buď doma príprav a zavar, alebo kúp hotové príkrmy. Nič sa mu nestane, ani keď mu dáš z vášho taniera, čo uznáš za vhodné.
Ďakujem vám, my ešte s jedlom len začíname ale predpokladám že v 8 mesiaci už bude papať nejakú kasu a tak to di viem prestaviť len ten obed bol pre mna problém a kupovaných tých príkrmov som sa bála vzhľadom ba posledné kauzy s hipp ale asi sa tomu v živote nevyhnem.
Ďakujem vám, my ešte s jedlom len začíname ale predpokladám že v 8 mesiaci už bude papať nejakú kasu a tak to di viem prestaviť len ten obed bol pre mna problém a kupovaných tých príkrmov som sa bála vzhľadom ba posledné kauzy s hipp ale asi sa tomu v živote nevyhnem.
@anonym_autor tak kúp DM značku "poharikov" 😁 moja dcéra ich mala rada.
My sme brali na kazdy den 2 hippky, ovocie som vzdy rano napucila do krabicky - nektarinku, melon a pod.S kasu sa mi nechcelo zarabat, preto tu druhu hippku na veceru, tyzden vydrzal.. a bol teda dojceny..
@anonym_autor kupované pohariky, kapsicky? Dm má aj kaše na noc v pohári.Najjednoduchšie a bezpečné. A obvykle na hoteloch býva aj ovocie v ponuke, pečivo ak budete mať zavedené. V tom veku však aj tak veľká časť stravy je ešte mlieko.

Zober hotové jedlo v poharikoch a určite vyberieš aj zo stravy, ktorú budú ponúkať v hoteli (zemiaky, cestoviny, zelenina, mäso a pod.). Isto by som sa neobtazovala varením.