Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@lussinda2 no to neviem v turecku som nebol takze neviem 🙂ale zaplavat by sa aj dalo ale na sirom mori, bol som lodkou vylet v primorsku, ku perle a celu cestu okolo nej plavali takze stacilo len skocit, tam je byvala ostara todora zivkova, a tam nas zobrali do lesa k takemu velkemu stanu dali nam vela jest a este viac pit,vlastne za 25 leva to tusim bolo je tomu uz 14 rokov bolo to fajn
Dnesna cesta cez srbsko katastrofalna sami turek cakanie na madarsko srbskych hraniciach sa nam predlzilo na Rozske sme dosli o 21.45 a odhadzali sme o pol 2 rano colnici kontrolovali vsetko.obchvat za Nisom je urobeny ale len cast z neho.hranice srbsko bulharsko 50 minut.vsetky pumpy zapchate...naspet by sme chceli cez Rumunsko len sme tade nesli vobec ak by sa niekto nasiel a napisal mi do spravy kade ist najlepsie bola by som vdacna.oodchadzat budeme z Pomoria dakujem❤
Ake stastie, ked to tu citam. Isli sme 7.7. okolo 11hod. na hranici Rozske 45 min. Hranica SRB - BG asi 90 min. Bolo tam dost vela turkov, ale dalo sa to este vydrzat. Aj otravny umyvaci okien, ale mojho auta sa nedotkli. Cesta naspat 18.7. BG-SRB takmer bez cakania o 8hod. rano. Prechod Rozske 50 min. Boli sme v Primorsku, bolo super, prajem vsetkym prijemnu dovolenku.
benzin vo varne OMV 1,81 leva som nechapal, nafta 1,69, cim nizsie tym drahsie burgas som videl od 2,0 po 2,08
@2neluska je to madarská stranka,tak neviem či tomu porozumies.☹
...https://www.facebook.com/groups/Hatarfigyelok/?...
@tritata no ,pomorie na burgas potom sa moze ist na aytos ale ja z tamad nechodim lebo bola rozbita cesta a pochybujem ze sa to zmenilo takze este trocha dalej po dialnici a odbocka na Karnobat, z tamad na Shumen potom Razgrad a Ruse,z tamad na bucurest , obchvatom, centura bukurest, na E81,A1 Pitesti dialnica asi 100km, dalej Ramnicu Valcea, Sibiu, tam zacina dialnica, az do DEVY myslim ze ides na zapadne SK, takze asi na Blavu?, z Devy asi 60km zasa bez dialnice do Marginy a odtial na Arad a Nadlac a Seged, az do budapesti po dialnici, dalej to uz poznas
a ked som dnes isiel z byaly do primorska tak v AHELOY je jeden skvely semafor ako som si vsimol a ten dokazal za 5 minut urobit soru no povedzme ze mala aj 1,5km
@anonymka11 kde lebo sme boli na viacero miestach tento rok. Slnesne pobrezie, zlate piesky, nesebar, kranevo. Vsetko malo svoje pre aj proti.
@bg2014 my ideme teraz na par dni do Byaly,boli sme si to ceknut a nam sa pozdaval ten klud, 100 ludi, 100 chuti....to vzdy plati, niekto vyhladava uplny pokoj, niekto zas extra ruch, teraz sme v Kraneve, pochodili sme aj albenu, sveti vlas atd., ale tie mensie strediska maju tiez nieco do seba, znami tam chodili roky a vymenili az ked im novy komplex zatienil vyhlad na more 🙂 🙂

@bg2014 asi sa tam s nimi neda zaplavat a foto porobit ako v Turecku ze?