Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ten lot4 je od turdy a ten lot 3 bude otvoreny este pred aiud (smerom od turdy) ale len necely usek lebo je vyjazd z dialnice skor a ne na hranici medzi lot2a lot3.
Diskutujuci no ja som presiel asi vsetky mozne trasy cez rumunsko do bulharska...siel som na Constancu a vama veche..cez Ruse aj cez Vidin..ale najpohodlnejsia cesta za tie 15 roky sa mi vidi na Vidin.....rumunsko malo a cele BG po dialnici. Mne kludne...110 mim9 obce ..na dialnici 150 trva cesta Ke Primorsko cca 16 hodun..veceriam hodinu v Turda Severin nanDunaji..idem nonstop...srbsko vylucujrm lebo statie na hranici a na mytnici ...a neustalr meranie to nepotrebujem
pre tych co planuju ist cez srbsko do bg sa mozu potom ked pojdu pozriet na aktualnu situaciu na hranici srb - bg
www.najdovolenkabulharsko.sk destinácia Obzor. 20 ročné skúsenosti. Poradím cestu. Aktuálne informácie...
@ckeuromont ideme sice do Sozopolu ,ale plán cesty do Bulharska by pomohol.sme z Bardejova - východ.ked sme išli pred 7 rokmi tak jeden veľmi ochotný panko nám veľmi pomohol ,poslal mi.emailom celú trasu ,šli sme podľa nej a trafili na prvú supu. Stratila som na neho kontakt a teraz by mi to pomohlo.ideme s 3 deťmi ,každé zaváhanie a zle zabocenie ,je predĺženie cesty a mojich nervov.😂😂😂😂😂😂😂
@evelyin Aj navigacia Ti vyhodi trasu cez Srbsko ako najrychlejsiu,ale su tam minimalne tie "Ale".Cela cesta po dialnici je dost monotonna a moznost zastavit je dost obmedzena kdekolvek a kedykolvek.Letne prazdniny v nemecku ktore sa delia podla jednotlivych kantonov a tym padom enklava tureckych kurdov stahujucich sa cez srbsko na prazdniny domov.Cakacie doby byvaju niekedy nevyspytatelne a to co usetris na dialnici stratis na hranici.Rychlost obmedzena momentalne kvoli novemu systemu v srbsku tak,ze cas na dialnici nenadzenies.Ale je to slobodna volba kazdeho z nas.Obzor chodim cez RO uz nejaky rok a max.spokojnost.Samozrejme svoju teoriu preco nevolit srbsko nikomu nevnucujem.Cesty v RO
mniekedy lepsie ako u nas,krasna priroda a po ceste x moznosti na oddych a prestavku.Moj nestranny nazor na cestu z BA.Mozno aj preto,ze monotonna cesta po dialnici nie je pre mna to prave orechove.Treba skusit pre porovnanie.

@pato76 teraz v maji a juny maju otvorit nejakych 30km dialnice medzi turdou a sebesom takze sa to zase trocha zrychli