Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
My sme druhý deň vo Varne, je tu fantasticky ako každý rok. Priebeh cesty bol bez problémov až na pol hodinové zdržanie v Oradei kvôli piatkovým zápcham a dalsie pol hodinové zdržanie lebo sa v aute pokazila klíma, ktoru sa nepodarilo odstrániť ale bolo už 8 hodín večer tak sa to dalo prežiť keďže cestujeme bez prespatia.
To som este nepocul. Vraj splachuju s mineralkami. Co nekupite daco poriadne? Aspon Plisku, to hned aj dezinfikuje.
Juuj,, už sa nemôžeme dočkať..🤗 cestujeme už teraz v piatok poobede, v sob.dúfam, že dôjdeme ok do Kraneva..😉
Noo,cestovna horucka zacina pomalicky....zajtra o cca 11:00 vyraazame ...uff,ta cesta dlhociznaaaaa,,,ale stoji za to....
My sme vcera dorazili domov, konecne mam funkcny net. Cesta z Branu na Brasov uplne zle su tam za sebou asi 4 semafory 1 z nich nefungoval a pustal len smer od brasova stali sme tam hodinu kym prisli policajti a zacali to riadit. Inak uplna pohoda, cakanie na hraniciach do madarska asi pol hodiny
@kiralyz Este sa vratim k Raminicu.V nedelu popoludni tolko kamionov,ze pri 10 som ich prestal ratat a bezne sa mi to stava aj v sobotu.Asi nemam stastie.Dokonca dopravu za Omv pri calimanesti riadili policajti asi na troch krizovatkach a tam bolo tych kamionov pozehnane bolo to 29.7 v nedelu na vecer.
V stredu rano do Primorska uz siesty rok po sebe a urcite cez Srbsko ako vzdy a ne cez Rumunsko ☺Cez Rumunsko ani keby som mal cele Rumunsko prespat 😂 a ani prespat ho nemozem ked ze som sofer 😂
@majomaxo Pozri to je kazdeho vec kade ide a provokacie typu ,ze Rumunsko aj ked by som mal prespat jednoducho prehliadam.Srbska dialnica je pre Teba uzasna pre mna unavna a monotonna.Rozdiel casovy a kilometrovy 2 hod a mozno 200 km.Ja naponahlo nemam ,ale nezatracujem ani jednu ani druhu cestu tak ako Ty a snazis sa povedat ake je srbsko uzasne.Nie je aspon pre komunitu ludi ktory oblubuju cestu RO a aj vedia preco.Toto je tema o ceste autom do bg a nie o tom aby sme pisali o tom aka je cesta srbskom uzasna a rumunskom ani zadarma.To si nechaj pre znamych a rodinu tu su obhajcovia aj aj a navzajom si radime nie kritizujeme a dehonestujeme.Ked mozem na rovinu tak ja by dom to Srbsko urcite obisiel pre mna o nicom.Vidis to je to co nechcem aby tu bolo.
@doly7 Stastnu cestu vcera sme sa tam super najedli u Nika na hlavnej ulici.Vsetko je tam super len nejako sa to tam nehybe aj preto sme zmenili destinaciu.Na Zlate mas kusok su tam obrovske trhy s oblecenim urcite navstiv mas to 8 km.To co je v Kraneve je cirkus Humberto.Od Kraneva smer Zlate piesky prejdes krizom stale rovno.Dorazis na svetelnu krizovatku odbocenie do vsetkych smerov.Prejdes rovno a pokracujes po pravej strane benzinka stale rovno.Az da dostanes na ypsilonku a odbocis dolava.Parkovisko ako keby si sla k hotelom ,ale az za tou ypsilonkou.Je tam rampa a platis 5 leva za 24 hod.Na konci parkovisks zacinaju trhy je to super parkovanie a aj nakup to Kranevo pre mna vyber nic moc.

@lubo5 Podstatne ,ze si sa vyspal v posteli,dal sprchu a cerstvy pokracoval v ceste.Nam to takto vyhovuje popripade aj ranajky ak su v cene,alebo si ich doplatim.V Pitesti doplatok ranajky 4.50 osoba.Za 30-35 eur najdes dvojku aj s ranajkami.