Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte, tak my vyrazame v pondelok rano z Kosic do Bulharska - Obzor Beach Resort. Planujeme ist cez Srbsko. Nejake info o hraniciach a cakacich dobach nemate? diky
@bg2014 presne od rana s manzelom rozpravame, ci to bulharsko bude predsa len bezpecne, ci sa na to nevybodneme a neostaneme doma. planujeme ist v pondelok rano.
@bg2014 predsa len, chrobak v hlave, je to 300 km od istanbulu - čoby kamenom dohodil
@kosicanka1 no ja si ani nechcem terz predstavit co bude na hraniciach hu-srb, bud tam pojdu vsetci turci domov alebo nikto,malokto koli tomu co sa im teraz deje doma
My ideme 24.7.do Sveteho Vlasu.Chveme ísť cez Srbsko hranice Horgoš alebo Tompa podľa stavu čakania.Dajte vedieť ako to vyzerá s čakaním,na hraniciach aj na Bulharských.Ďakujem.
Tak cestovatelia, už som sa ubytoval a dávam info o ceste: cesta cez Rumunov mi trvala 18hodin ale od Košíc do Pitešti boli nenormálne prietrže mračien a cez transilvaniu , kluž, a kopce pred Pitešti som išiel priemerné 40 km za hodinu, hranice: RO - HU 10 mín, a RO - BG 1 hodina, ináč cesty v pohode. A ešte perlička: autobus ktorý išiel cez Srbov bol v Primorsku v ten istý čas ako ten čo išiel cez Rumunov, len ten čo išiel cez Rumunov sa pohol Z KE o dve hodiny neskôr. Momentálne asi je lepšie ísť cez Rumunov. Toľko moje postrehy, prajem šťastnú cestu

@julinka28 my zase naopak.Minulého roku sme išli cez Rumunsko a teraz zvažujeme ,či neísť cez Srbsko 🙂