Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
no moj garmin upgrade- nuty mozme vyrazit ha ha ha este 69dni🤐😢
na plazi si dame fajnu zagorku chladenu s tequilou, zatim blue lagoon potom jeden sex on the beach a potom ochladit sa v mori tak to otocime 3 krat a pekny den za nami😎🙂😀
chcem vediet nazor na cenu, mam rezervovany hotel na Zlatych pieskoch s plnou penziou na 6 dni pre 2 dospelakov a 3 deti, este si chcem dokupit v inom hoteli 4 noci za cenu okolo do 300 eur, nasla som nedaleko v dedinke Kranovo za 240 s PP, no zvazujem, ze co je to zac. Nebol niekto v Kranove?
Obzor beach rezort je fajn raz sme tam boli, ano 15-17 hodin je standartny cas na 1500 km tych 13 hodin bol rekord raz cestou spet v noci v BG na dialniciach bolo prazdno, posadka spala a aj manzelka nakolko bola nejaka chora, tak som mohol ist aj 200+ Inak by mi nadavala a na wc nikto nesiel, spali, len raz som v polovici cesty rychlo tankoval a jem za jazdy nejaky kolacik mi staci. Jazdim profesne 15 rokou, ja som zviknuty.
@stanka02 Do Kraneva chodim 20 rokov.Necakaj ohromujuci luxus velkych primorskych destinacii.Dedinka plna hotelov a penzionov,ale pomerne zivo a ked nie ste narocny a nepotrebujete bazen tak urcite budete spokojny.Aj ceny su prijatelne.Kusok Zlate piesky 6-8 km tak,ze idealne a Varna je tiez dostupna,delfinarium,namorne muzeum,morske akvarium a hlavne nakupne centra s cenami inymi ako priamo v hotelovych rezortoch.Cez zimu ma Kranevo mozno 1000 obyvatelov v lete 20 000.Po plazi pesi asi 2 km Albena.V centre nakupna ulicka a kopec restauracii.Nam sa paci len co sa tyka poriadku je to take zvlastne co je za plotom nieje moje.Ale to je o zvyku.
@stanka02 Este co sa tyka deti ak cakete nejaky priestor cisto pre detirence tak le pri hoteloch klasicke detske ihriska a v cente zvyknu byt kolotoce ,pred dvoma rokmi boli aj pri plazi minuly rok uz nie.Tie sryri dni urcite nejako absolvujete.Je tam klud a pohoda,nie ten ruch ako napr.na zlatych pieskoch.Ake ubytovanie ste v Kraneve pozerali?
@gondulka
Myslis tento hotel? Vyzera dost slusne, aj super hodnotenie ma na nete.
https://hotel.invia.sk/bulharsko/obzor/obzor-be...
@doly7 pozerala som na tie 4 dni toto Complex Dobrudja, za tu cenu aj stravu https://www.booking.com/hotel/bg/complex-dobrud... , kedze si chceme urobit vylet do Varnym tak tie ihriska by az tak nevadili, potom v hoteli su

@gondulka a kam idete vy my do Pomoria na 10 dni