Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
@bg2014 no kto o tom vie tak ho nekúpi ale niekedy ani predajcovia o tom nevedia, ja mám tento : http://www.fusion.sk/katalog/product/40268
Apropo. To este nikto nedosiel do Bg? Urcite, by si uz kazdy rad precital nieco o cestach, cakackach, pocasi atd.
Neviete nahodou nazov plazoveho baru na severnej plazi, takmer na konci,,,taky biely poschodove sedenie, ceska ruska vlajka,,,,,tam chodime my
Idem pozriet ci nenajdem v tablete foto z minulejdovolenky tak aby to bolo vidno 😆
ozaj, ako je to s vodicakmi cez Madarsko...RO...BG??Platia este tie ruzove, zaliate v obale?Neviete?
Skuste niekto, ci by ste si spomenuli na ten nazov, a este jedna otazocka,,,ja som tam bola naposledy 2 roky dozadu,,,,no a chodime tam ako je ten fly bar a este dalej dozadu,,,,ci sa to nejako poriesilo s wc,,,aspon nejake toi toi....ci nic stale?
@bg2014 no, ja ano, ale manzel, ked sme sli prvykrat pred 4- mi rokmi do bg, tak si siel dat spravit novy, lebo ze vraj Madari si to vyzaduju...pytam sa preto, kebyze sa nedajboze stalo a manzel by nemohol soferovat, ci by som mala pruser, kebyze som sa preukazala tym ruzovym v priesvitnej zaliatej folii? 🙂)
Skoda no,,,taka krasna plaz ,,,,a ludia, resp. Chlapi a deti chodia na potreby do pieskovych dun..,a my zeny,,,i so svojimi mesiacikmi sa mozme ist past 👏👏👏

este som si nemohol odpustit keby to tak naozaj fungovalo ze su aj spreje ktore ze vraj znicia gumu sice neviem ako a aj to z vnutra, tak si myslim ze by uz davno skrachovali lebo by sa mohlo stat ze kupim novu gumu dostanem defekt a dam ten sprej guma v riti a uz si ho nikdy nekupim takze neviem ci ten predajca povedal ze znici lebo to pocul od niekoho co to tiez len pocul alebo to aj videl co to urobilo z gumou