Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
K veci prosiiim, naco sem vypisujete take hovadiny, ked sem niekdo pride citat nejake info, neviem ci bude listovat 83 stran blbosti,
jedna otázočka, išiel niekedy niekto z východu na Rumunský prechod Satu Mare a potom ďalej na Kluž a Turdu?
@ubosek Si naozej totalne univerzalny a patris medzi najsikovnejsich na okoli aj "za hranicama" zahoria.Okrem toho ze si sa pochvalil,ze mas bmw,jazdis 220 km,tvoje gumy stoja 250 eur,bg robis za 12 hodin a na vsetko mas idealne rieseni tak som tu este nic prpspesne necital okrem chvalenia.Uz Ta vypiskali na orbion.cz a vysmiali Ta,bolo to malo.Ved sa strapnujes tymi mudrlantskymi dristami.Daj nieco podstatne a nielen chvalu aky si maco.🙂
To je lutost a citaj po sebe potom na to prides.Triezvosti nieje nikdy dost.Asi neviem citat,na orbione si naozaj bodoval dokonca Tvoj krajan z Lozorna to trefne zhodnotil.Nevadi aj takych treba,len sa toho drz vsetci Ta zerieme a v napati cakame na Tvoje mudrosti.Este som zabudol,ze jazdis bg bez prestavky na jedno tankovanie.Nadrz asi 120 l ked sa Ta pytali ani si nevedel ci 60 alebo 70 l.Vela stastia v dalsom posobeni tu vo fore.Radsej budem za hlupaka a len to tu sledovat ako Ti to ide.Bavi ma to citat Tvoje duchaplnosti od veci.
Chalani namiesto hadadnia by sme si mohli dat za jeden domacej kopaniciarskej co nesiem od nasich na travenie :D
@drak23 ja idem na slnecne pobrezie. Nikdy som tam este nebol ale moja zavelila. zatial som bol v obzore a pomori. A slivovica musi byt v obzore sme sa s domacim (volal sa Mitko pekne apartmany mal taky dôchodca nemohol poriadne otacat hlavu. Mozno ste u neho niekto aj býval) Tak sme sa skamosili v ďaka slivovici. Najprv sa čudoval ako to mozeme pit ale po 3 dni už čakal zo staprlikom :D Potom on naoplatku rakiju zacal ponukat. 1x som ju okostoval u neho. Este nas aj zadarmo na letisko odviezol potom 🙂

som uz isla 3x cez RO busom a nejak nas to neoslovilo natolko, aby sme sli aj teraz sami autom..,,,resp. prirodu sme uz videli z okna busu, tak zato dialnica,,tempomat a ides....