icon

Autom do Grécka

alenpolak
24. máj 2013

ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.

oomina
26. júl 2016

@bubuliatkova len myslíš, že je to celkom zdravé stále žiť len na gyrose? 🙂

anit05
26. júl 2016

dievčatá neriešte, na dovolenke je všetko dovolené a všetko zdravé 🙂 my sme sa práve vrátili z taverny, kopa hodín, fučíme ako lokomotívy, ešte sme tu skvelú večeru museli zapiť ouzom, no a sme tu, pospíme do 9 a zajtra rovnaký scénar

bubuliatkova
27. júl 2016

@oomina
Gyros plate sme striedali so souvlaki plate resp.s fish plate alebo s darmi mora a pod. Ide o veľký tanier plný mäska, hranolkov, zeleniny a 4 druhov omáčky. Ešte sme dooobjednali k nemu zvlášť hranolky a takto za 10€ sme sa najedli všetci 3 (dcéra má 9). Jedávame striedmo, alkohol nepijeme vôbec... Ochutnáme všetko, ale ten pravý gyros vedia dobre robiť len tam. 😀 😀
Neuznávam all inclusive zájazdy presne z tohto dôvodu. Kolegovia a známi tam chodia len, s prepáčením za výraz,"žrať". Prídu domov a sťažujú sa, že pribral/pribrala 3kg...no comment.

nera738
Odpoveď bola odstránená
nera738
Odpoveď bola odstránená
floren
28. júl 2016

Babule ako je to s plazami na Thassose? Myslim lehatka a slnecniky. Minuly rok to bolo tak,ze ked si si daco objednala,tak sme tam mohli byt. Ako je to teraz? Lebo v katalogu je pisane,ze su spoplatnene

ivik29
28. júl 2016

@larosa Ahoj, aj my sa chystáme do Nea Vrasna, vies nám dať nejaké tipy? Ďakujem 🙂

anit05
28. júl 2016

@floren na Golden beach za frape sme mohli byť celý deň na lehátkach, na rajskej sme mali vlastné slnečníky aj na marble beach tá je bez lehátok, trošku ďalej cca 300 metrov je organizovaná pláž - neviem však ako funguje, či za frapé al. za poplatok

floren
29. júl 2016

@anit05 dakujem. Takze sa nic nezmenilo

larosa
29. júl 2016

@ivik29 ahojky, boli sme pred dvomi rokmi, prve 4noci sme mali ubytko rezervovane, potom sme nasli v jednom slovenskom dome, total nepomer, co sa tyka urovne, slovak sa snazi kazdeho zdrat ☹ ale inak v pohode, plaze sa nam velmi nepacili- kamienkove, v stavrose je krasna plaz, plytka a pieskova, olympiada celkom pekna, takmer som nevarila, chodili sme sa najest, vo vrasne je lidl- ceny skoro ako u nas, takze v pohode nakupis, minuly rok sme tam zbehli po ceste z thasosu, lebo tam boli znami, otvorili tam nejaky novy obchod- disontny, tiez ceny ako u nas, vo vrasne sa vlieva nejaky potok do mora a je tam kopec korytnaciek, ktore sa daju nakrmit, viac si nepamatam 😀

larosa
29. júl 2016

@lienka3105 my sme sli hu-bulharsko-grecko- poplatky nizsie, ale v grecku horsie cesty, domov sme sli cez macedonsko, tiez ziadna slava, ale stavaju dialnice, hlavne v srbsku, ceny tu boli niekde popisane 🙂 stastnu cestu, thasos je nadherny

jankra5
29. júl 2016

to by som nedal, už je to veľmi ďaleko.

julinka28
26. dec 2016

Ahojte, prosim vas rozmýšľame v lete nad Gréckom autom na Thassos neviete mi bližšie poskytnúť nejaké info kto uz tam bol, zaujíma ma ubytovanie ako objednávate ci cez cestovku alebo sami, variť sa nechystám tak ma zaujímajú reštaurácie ci sa da najesť aj za normálnu cenu, boli sme len v Bulharsku zatiaľ tam nám ceny vyhovujú, Dakujem za každú odpoved

julinka28
27. dec 2016

@anit05 neukazuje mi nic, stale odomna pyta prihlasenie na modrykonik aj ked som prihlasena

rainbow1
27. dec 2016

@julinka28 mne to funguje, skús sa prihlásiť znovu 😉

floren
28. dec 2016

@julinka28 restauracie mas na kazdom kroku...ceny od 2,5 vyssie,ale da sa uplne v pohode najest...gyros,soulaki...dokonca sme si dali aj kuraciu polievku bola skvela. Porcia 3,5 € a bolo to viac ako 0,5l. Ledva sme pojedli. Na ranajky si kupujeme sladke pecivo alebo vseliake oblizebe bagety cena od 1€ vyssie

julinka28
28. dec 2016

@floren dakujem,a ako ste boli cez cestovku alebo sami, lebo cez cestovku velmi malo maju 2+2, nevies mi poradit aj nejaky hotel s akym ste boli spokojni,lebo zatial sme rozhodnuti ze pojdeme na Thassos, vdaka

floren
28. dec 2016

@julinka28 cez cestovku...boli sme v Corina Fei...kolki chcete ist?

julinka28
28. dec 2016

@floren my sme 2+2 a dalsia rodina tiez 2+2,presne ten hotel som chcela a vcera som volala do cestovky a nevedia nas ubytovat styroch,lebo maju len 2+1, my chceme aj z bazenom a ten hotel nam vyhovuje,skoda

floren
29. dec 2016

@julinka28 skus sa opytat na Potos a tam je Maria...tiez maju bazen

rainbow1
29. dec 2016

ahojte kočky, čo-to som preštudovala po nete, ale ma odrádzajú pláže v Potose, máte niekto podobnú skúsenosť ? vraj mestská je úzka a preplnená, nie sme veľmi cestovatelia po ostrove, lebo...., adi by sme širokú, piesočnatú, s pozvoľným vstupom do mora, nie precpanú (myslím tým hlava na hlave - že sa nedá prejsť k moru) ďakovala 😉

rainbow1
29. dec 2016

@julinka28 ....máme podobný problém s ubytovaním, sme 3+1 (2x dospelý + 1x dospelá dcéra 18r + 1x dieťa 5r- menšia dcéra), inak nechápem, veď priemerná rodina je 2+2 a cestovky väčšinou ponúkajú 2+1....možnosti na výber sa veľmi zužujú😠

floren
29. dec 2016

@rainbow1 nad nami byvala rodinka 2+2 len neviem ako si to vybavili,ked je pisane 2+1

rainbow1
29. dec 2016

@floren boli ste v Potose či Limenarii ? Ako hodnotíš pláže v tých mestách ? Neviem stále kam ísť 😒

julinka28
29. dec 2016

@rainbow1 ja uz som obvolala cestovky a co sa nam paci tak maju len 2+1 rozhodli sme sa ze skusime sami si pohladat a objednat,mozno cez booking skusime

julinka28
29. dec 2016

@rainbow1 my este tiez nevieme kde pojdeme,ale pozerame niekde kde sa da ist autom do Grecka

floren
29. dec 2016

@rainbow1 v Limenarii,ale chodili sme po okoli...mne sa najviac pacila Paradise beach,Marble beach a Skala Marion

floren
29. dec 2016

@julinka28 cez booking skus pozriet La feyra je to nova cast corina fei

rainbow1
29. dec 2016

@julinka28 ak idete autom, skús cez booking alebo nájdi stránku thassos.com alebo niečo podobné, príp cez tripadvisor, určite niečo nájdeš, my máme trošku iný problém, hľadám zájazdy busom