Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
@zdstar my do Mariny cez MArinablu, tam sme boli aj naposeldy 3 roky dozadu....je to hned pri plazi a kusok do mesta....
Teraz by som cestu do Talianska autom neriskoval...
My cestujeme stale autom IT-SVK a jediny problem s hranicami je pri Salzburgu, kde sa dialnica zuzuje do jedneho pruhu a obcas kontroluju.....dialnice v IT su zas spoplatnene mytami, inak ziadny problem...Ten Salzburg odporucam autom v noci, je to menej frekventovane....
@karamelka007 no my chceme ísť na noc...ale čo sa deje na hraničných prechodoch neviem...nič som nepočula...
@subica2 ked nieco na cestach, tak vynimocne, tie kontroly na dialnici pri Salzburgu(teda ak pojdete cez Rakusko, cast Nemecka a Brenner) su tam uz dlhsie, inak nebyva problem. Mozno este zapchy pri Viedni ak sa zacina resp. konci vikend, Brenner zatial kludny, talianski politici zatial neodlklepli kontroly. A ano, moze sa stat cokolvek kdekolvek....vsade su magori, ale aj porucha auta, ci pad zo strechy cloveku moze ublizit....
@karamelka007 no veď toto...už sa nad tým nechcem ani zamýšľať, ale budem to tu sledovať, ale ako písala jedna múdra prispievateľka - zbytočne zahlcujem diskusiu-tak už nebudem...Mudrlantka
My sme chodili do Lignana cez http://www.topholiday.sk/ . Ale posledné 2 roky priamo cez talianske agentúry priamo v Lignane http://www.lignano.it/en/ . Človek si navolí, čo potrebuje.
My ideme tiež 16.7.. na týždeň Marina centro, tiež hotel s polpenziou
supéér, konečne spriaznená duša, idete autom?a čo na to ty hovoríš?
@subica2
áno ideme autom sami, no mám aj ja zmiešané pocity, 3 roky sme chodili do Lignana, teraz sme si povedali, že chceme ísť nižšie, vkuse sledujem telku, internet, akurát v stredu máme doplatiť druhú časť dovolenky, mám obavy, čo sa týka utečencov myslím, že tam nebudú, len tí teroristi sú hrozba, nikdy neviete, kde si čo zmyslia, no máme teraz sedieť doma? Vy čo na to?
no veď to, ale ja si myslím, že prečo by mali udrieť práve v Riminách... 😒 ale to si povie asi každý...nechcem na to myslieť, ale chcem prežiť peknú dovolenku...a kde je marina centro?
tak to je super, budeme si písať...podľa čoho ste vyberali stredisko?môj manžel jazdí na kamione a hovorí, že žiadny utečenci na cestách nie sú, aspoň kadiaľ jazdí on...už len aby vyšlo počasie,hovorím si, že nebudem za už tým zaťažovať, len aby som sa niečo nedozvedela...

@sorciera24 abitare poznam..cez nu sme uz boli..a este cez jednu..tak,ked nenajdeme,tak vzdy skusame.. :D vlani sme boli tam a hladali predlzenie..tak sme tiez nejednu pochodili a nakoniec sme aj tak skoncili v "marine" 🙂 najlepšia cenová ponuka..a tento rok idete kam? mi do SAbriadorra blizko kempu