icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

nika1985
28. jún 2016

@liza68 dakujem my sme boli min. rok v tom case v chorvatsku pocasie bolo super. Skor sa manzelovi neda preto sa pytam samozrejme pocasie nikto nerozkaze ale ci vobec je realne o tom uvazovat. O Taliansku vobec nic neviem nejako sme tuto destinaciu nikdy neprebearali super informacie su tu.

liza68
28. jún 2016

@nika1985 Taliansko je prekrasne! My sme už boli v Bibione, Caorle, vedla Rimini v Bellariaii, Amalfi, Salerno, ostrov Capri, Rím, Toskansko, jazera Garda a Como. Koncom augusta ideme na Cinque Terre, Sestri Levante a Janov. Už sa tešim!

ikaika
28. jún 2016

@liza68 kde sa ti najviac pacilo na severe? My uz x rokov chodime do lignana tak hladam nejaku inspiraciu 😉 🙂

subica2
28. jún 2016

@liza68 aj my ideme do Bellarivi-ako sa ti tam páčilo?

martinusik91
28. jún 2016

@ikaika prosím tá nevieš mi v lignane poradiť ubytovanie?najlepšie priamy kontakt nie cez agentúru dakujem

emily76
28. jún 2016

@martinusik91 v Taliansku myslim vsetko ubytovanie funguje cez agentury.. teda, ak chces ubytovanie v hoteli, tak potom sa da napriamo. Inak nie. Vo vacsine apartmanov domaci ani nebyvaju, visia tam telefonne cisla a adresy agentur, ktorym dane apartmanove domy "patria".

ikaika
28. jún 2016

@martinusik91 presne ako pise
@emily76 cize len cez agenturu 😉

summerlili
28. jún 2016

@martinusik91 dovolím si napísať ti aj ja. Lignano len cez agentúry, vždy. My sme si našli agentúru sídliacu priamo v Lignane (u väčšiny je to tak) http://www.agenziateghil.it/en/index.php
Teghil - skvelý prístup, ubytovanie vynikajúce, prístup, komunikácia, všetko na 1***.

zdstar
28. jún 2016

baby nikto nechce od 2.7. Marco polo (apartman s bazenom) priamo pri plazi v Lignane ? IP

liza68
28. jún 2016

@ikaika Caorle sa mi velmi pacilo, tam sme boli uz 2x. Ale aj pri jazere Garda, ale zasa to nie je na kupanie, tak aspoñ pre mňa! Ale je to krasne.

liza68
28. jún 2016

@subica2 My sme boli v Bellarii to je pred Rimini, Igea Marina- Bellaria!

danielita18
28. jún 2016

@liza68 vidim že aj Kampaniu ste obehli,to je moja srdcovka

liza68
28. jún 2016

@danielita18 ano boli sme tam s karavanom, tak hej Amalfi a ostrov Capri, to je niečo fantasticke!

danielita18
28. jún 2016

no a s karavanom tak to musí byt ešte lepšie

molka
28. jún 2016

@liza68 prečo jazero Garda nie je na kúpanie? My sme silno zvažovali, že by sme tam tento rok išli, ale nakoniec sme sa rozhodli pre benátsku rivéru. Mysleli sme, že tam behneme budúci rok. Je tam studená voda alebo prečo to tam nie je vhodné? Nech tam nejdeme zbytočne.

liza68
28. jún 2016

@molka studena bola voda, aspon pre mňa ano, pre manžela super, ale on sa vykupe aj v Dunaji aj 1.maja😎

molka
28. jún 2016

@liza68 aha, toto je pre mňa dosť podstatná informácia, pretože ja tiež neznášam studenú vodu. Takže ja by som tam asi nevliezla. Ale z obrázkov to tam vyzerá super.

maminamatka
29. jún 2016

Mate niekto skusenost s hotelom Alex Lignano? dakujem

kamia
30. jún 2016

Ahojte, z KE do Bibione chceme približne po 8 hodinách cesty prespať v rakúskom Grazi. Nemáte tip na apartmán s parkoviskom ?

matejelias
3. júl 2016

Ahojte, mate nejake tipy kde sa zastavit cestou do Talianska? Citam tu, ze je fajn sa zastavit v Klagenfurte v oarku miniatur. Mate este nieco dalsie? Dakujem

elektra1
3. júl 2016

Ahojte, bol niekto v San Marine? Je treba mať pas či stačí OP? Čo sa tam oplatí vidieť?

zdstar
4. júl 2016

Ahoj baby. Tak v lignane fuci vetrisko :( vcera sa nedalo byt ani pri mori ..uvidime co dnes

ikaika
4. júl 2016

@zdstar my ideme v piatok, dufam ze sa pocasie spamata 🙂 😀
Si v Marco Polo?

danielita18
4. júl 2016

@zdstar no to je hrozne to pocasie,to nikdy ozaj človek nevie ako bude,my sme tam boli v septembri a na strome sa ani lístok nepohol,more teple vonku pod 30 stupnov teplomer neklesol a v noci 28 stupnov,ale hadam sa vam pocasie umudri aj tu bolo vcera skaredo veterno ale poobede sa vyčasilo

anega79
4. júl 2016

@elektra1 san marino je malicky kopcek - dedina, takze to mas pozrete za hodku, nikto ti tam doklady nebude kontrolovat

ikaika
4. júl 2016

my sme mali minuly rok velmi premenlive pocasie, este ze sme vtedy boli na 2 tyzdne

sorciera24
4. júl 2016

Aj my sme vlignane teraz,fuci sice vietor,ale v pohode sme na plazi,ajvcera sme boli,dolezite,ze neleje,slnko svieti,nepotrebujeme 35 stupnov,podla mna fajn.

majka2
4. júl 2016

ahojte. my ideme do Bobione posledny julovy tyžden mame 17 mesacnu dcerku a 9 rocneho syna ako sa vam lespie cestu s detmi v noci ci rano ci ako nevieme sa rozhodnut

zdstar
4. júl 2016

@sorciera24 presne dnes je fajn...aj preliezky stihame.. vcera bolo otrsne
@ikaika hej,hej v MarcoPolo....a super je ;)

zdstar
4. júl 2016

@danielita18 my sme tu uz tuez zazili vselico.... ;) po ine roky....ale dnes je super...