icon

Bezdetní: Ako často chodíte na dovolenku?

Včera o 08:51

Napriklad v intervale jedneho roka. Zacnem ja. Minuly rok to bolo 4x ale z 2x z toho len take predlzene vylety v zahranici. Tento rok 2x, kedze sa ma celkom dotklo zdrazovanie.

Strana
z2
tilly
Autor odpoveď zmazal
anonym_bd04bc
Včera o 08:57

@anonym_autor tiez rovnako, predtym tak 3 dovolenky na dva tyzdne, predlzene vikendy v zaharnici neratam, to chodime celkom casto. Tento rok len 2 dovolenky a zatial sme boli 3-krat na predlzeny vikend. Nic moc tento rok

anonym_a7d9e2
Včera o 08:58

Je to nejaká sútaž a vyhrá ten, kto chodí častejšie? Či si prispela do témy, či cestovať s chorým dieťaťom a plodne si navrhla, nech idú bez decka, lebo s deckom to ani nie je dovolenka? 😊

catherin4
Včera o 09:04

1 az 2x do roka. Peniaze by boli, ale dovolenky nie je tolko.

anonym_f69cf3
Včera o 09:05

Kym sme deti nemali, chodili sme k moru raz do roka. Osobne mna nebavi to balenie, mam na to alergiu. A vzdy nieco zabudnem, aj ked si napisem zoznam. S detmi chodime tak isto raz do roka na dovolenku. Ale o peniazoch to nie je. Uplne nam to staci. My radsej behame po Slovensku bez prespania. Doma je doma. Ja skor obdivujem ludi, co idu aj 6 krat do roka do zahranicia, ze ich to balenie bavi. Pre mna by to bol trest 😃.

autor
Včera o 09:05
@anonym_a7d9e2

Je to nejaká sútaž a vyhrá ten, kto chodí častejšie? Či si prispela do témy, či cestovať s chorým dieťaťom a plodne si navrhla, nech idú bez decka, lebo s deckom to ani nie je dovolenka? 😊

@anonym_a7d9e2 O co ti ide? Kto by mal co vyhrat? Nechapem o com pises. Vytvorila som temu, ak si bezdetna a mas zaujem tak prispej, ak nie tak scrolluj dalej.

stellarstar
Včera o 09:06

Nechodím na dovolenky lebo nemám na to čas a priestor

januska12323
Včera o 09:07

Kedy sa mi chce, posledné roky sa mi nechcelo ani raz.

anonym_a7d9e2
Včera o 09:16
@anonym_autor

@anonym_a7d9e2 O co ti ide? Kto by mal co vyhrat? Nechapem o com pises. Vytvorila som temu, ak si bezdetna a mas zaujem tak prispej, ak nie tak scrolluj dalej.

@anonym_autor Áno, iste.🥰

anonym_80a99d
Včera o 09:16

Väčšinou tak 3-4x do roka. Ale tento rok kupujeme nehnuteľnosť, jednu dovolenku sme stihli na jar, ak sa podarí tak bude ešte jedna na jeseň.

sarapastrnakova
Včera o 09:24

@anonym_autor Ja more nemám rada,chodíme skôr také víkendovky po zahraničí 3x do roka

anonym_0cb87e
Včera o 09:40

4-5 krát do roka.

anonym_4ec9ed
Včera o 09:41

kolko mame dovolenky v praci.

crazy_cat_lady
Včera o 10:57

1x do roka na taku vacsiu/dlhsiu a potom este na take mensie/predlzene vikendy, zatial sme od zaciatku roka boli asi na piatich

anonym_5d11bc
Včera o 10:59

Ja mam deti dve a minuly rok sme boli 1x na lyzovacke, 2x 5 dnove mestske vylety, jeden 4-dnovy vylet v dvoch europskych mestach iba s muzom, letna dovolenka pri mori na 10 noci, tyzdnovy letny roadtrip a jesenny 5 dnovy roadtrip. S detmi je to nakladnejsie, no co sa tyka dlzky pobytov by sme viac nestihli ani keby sme ich nemali, kedze dni dovolenky… Tento rok 3x lyzovacka (predlzene vikendy), 9 dni vo februari juzna Europa, predlzeny vikend s muzom v europskej metropole, predlzeny vikend s detmi, caka nas letna dovolenka pri mori a letny roadtrip a na jesen predlzeny vikend v europskej metropole iba ja s dcerou… Posledne roky sme sa rozsupli, chceme detom co to ukazat…

marca12
Včera o 11:09

@anonym_autor Raz do roka letna dovolenka a 1x predlzeny vikend. Niektore roky sme mali aj 2-3 predlzene vikendy. Tento rok setrime,takze sa uskromnujeme.

nikoletta1712
Včera o 11:19

K moru nechodím už šiesty rok…3x ročne spoznávačky, túlanie po meste, nakupovanie…

anonym_c7bdea
Včera o 11:34

Par krat do roka nejaky predlzeny vikend niekde, k moru tak raz za 5 rokov, to ma velmi nebavi..

anonym_687f8f
Včera o 11:40

Jednu dlhšiu v zime a 2-3x nejaký predĺžený víkend, záleží ako chytíme letenky a kde nám akurát žijú kamoši 😀 + 1-2x do roka mávame spolu služobnú cestu do zahraničia a to si väčšinou doplatíme ubytko dlhšie a spojíme aj s nejakou spoznávačkou, výletom

anonym_bd0465
Včera o 12:29
@anonym_5d11bc

Ja mam deti dve a minuly rok sme boli 1x na lyzovacke, 2x 5 dnove mestske vylety, jeden 4-dnovy vylet v dvoch europskych mestach iba s muzom, letna dovolenka pri mori na 10 noci, tyzdnovy letny roadtrip a jesenny 5 dnovy roadtrip. S detmi je to nakladnejsie, no co sa tyka dlzky pobytov by sme viac nestihli ani keby sme ich nemali, kedze dni dovolenky… Tento rok 3x lyzovacka (predlzene vikendy), 9 dni vo februari juzna Europa, predlzeny vikend s muzom v europskej metropole, predlzeny vikend s detmi, caka nas letna dovolenka pri mori a letny roadtrip a na jesen predlzeny vikend v europskej metropole iba ja s dcerou… Posledne roky sme sa rozsupli, chceme detom co to ukazat…

@anonym_5d11bc super,ake mate velke deti? My uz 16 a 13 a tiez by som chcela konecne zacat, len teda este usetrit.

michaela329
Včera o 12:38

@anonym_autor bezdetní sme chodili na dve letné a jedna lyžovačka. Možnosti boli veľké - a cenovo výhodnejšie, chodili sme len tak na slepo často a prespávali cez airbnb. Predĺžené víkendy podľa chuti.

anonym_1d853b
Včera o 12:45

@anonym_autor som bezdetná a v živote som nebola na klasickej dovolenke.Nemám rada teplo,nemám rada chodenie po horách.
Mám rada ísť niekam na 2-3 dni,stačí mi k príbuzným.
Okrem toho 30 rokov som žila so psami,a odkladať ich u rodičov na tak dlho som nechcela.

anonym_a7d9e2
Včera o 12:53

Táto téma je podaná štýlom, ako keď si chlapci v škôlke porovnávajú pipíky. Milé ženy, nebojte sa, skutočne vaša kvalita života nie je ovplyvnená tým či a koĺko máte detí a ani počet dovoleniek nie je úmerný pocitu spokojnosti a vnútorného naplnenia. Niekto nebude šťastný, ani keď prejde pol zemegule a niekomu postačí prechádzka v lese za dedinou .

sara005
Včera o 13:22
@anonym_bd0465

@anonym_5d11bc super,ake mate velke deti? My uz 16 a 13 a tiez by som chcela konecne zacat, len teda este usetrit.

@anonym_bd0465 teraz maju 10 a cerstvych 7. Zacali sme tak viac, ked mal mladsi 5. Ale teda ano, stoji to peniaze. Snazime sa vyberat rozumne, casto v tychto diskusiach o cestovani citam, ze jedine all inclusivw pri mori a apartman a varit v ziadnom pripade. My robime kompromisy, na letnu k moru ideme do apartmanu, ale obcas kupime drobnost pri bazene a varime uplne rychlovky. A potom zasa na poznavackach v mestach tiez apartman, lebo aspon ranajky a niekedy aj veceru dame na ubytku. Samozrejme vzdy skusame aj miestnu gastronomiu, patri to pre nas k spoznavaniu danej lokality, ale teda neda sa mat v nasom pripade vsetko - aj vela cestovat a aj tam mat bezbrehy budget.

anonym_700da0
Včera o 13:39

Nula.....

K cestovaniu som stratil vztah a osobne ma uz velmi nebavi to cele balenie/ vybalovanie. Preferujem skor aktivny oddych a venovanie sa osobnym konickom.

U mna je to skor vecou, ze sa k tomu musim dokopat cize tuzba cestovania do zahranicia uz nie je taka velka ako kedysi ked som bol mladsi. Clovek ma ine povinnosti, ine starosti a svet uz proste nie je gombicka.

Ked docielim to, co mam momentalne v plane tak neskor mozno nastane zmena a budem sa aktivne venovat cestovaniu a veci ktore su dnes prioritou pojdu na druhu kolaj.

anonym_a02aca
Včera o 14:10

Ja neviem, co vas to takj rozculilo?. Normalna otazka. Na klasicku 2-3x rocne, na predlzene vikendy viackrat,, podla toho, ako cas dovoli a ci s anieco zaujimave v ponuke vyskytne. My sem tam len tak do auta naskaceme a odficime do Alp na par dni, do Chprvatska a pod., v okruhu do 1000 km. Len praca nas brzdi

anonym_d7dfb9
Včera o 14:32

@anonym_autor
V podstate nikdy druhy dom pri mori kde letim na buduci tyzden bez batoziny co je tiez HO sa nerata.

autor
Včera o 15:55
@anonym_a7d9e2

Táto téma je podaná štýlom, ako keď si chlapci v škôlke porovnávajú pipíky. Milé ženy, nebojte sa, skutočne vaša kvalita života nie je ovplyvnená tým či a koĺko máte detí a ani počet dovoleniek nie je úmerný pocitu spokojnosti a vnútorného naplnenia. Niekto nebude šťastný, ani keď prejde pol zemegule a niekomu postačí prechádzka v lese za dedinou .

@anonym_a7d9e2 To je samozrejme kazdemu jasne 🙂

svetlonos
Autor odpoveď zmazal
anonym_f69cf3
Včera o 18:21
@svetlonos
Odpoveď bola zmazaná

@svetlonos Ja som este aj do porodnice isla s 2 velkymi kuframi 😃. Neviem sa balit, ja ozaj toho vela nabalim. Preto na to nemam nervy ani. A aj tak vzdy ulne vzdy nieco zabudnem.

Strana
z2