icon

Boli ste na exotickú dovolenku s 1,5 ročným dieťaťom?

didi35
20. feb 2011

S manželom zvažujeme exotickú dovolenku napr. Maledivy a pod. Syn má 17 mesiacov. Let môže trvať až 12 hodín. Máte s tým prosím niektorá skúsenosť resp. Vaše kamarátky? Ako detičky zvládli taký let? Čo počas letu jedli? Brali ste na dovolenku plienky alebo tam ste kúpili? Ako dieťa zvládlo časový posun? A ako pobyt pri mori a slnko?

Prosím o stručné reakcie. Ďakujem

Strana
z2
suzinka121
6. júl 2016

#nicollmt a ako ste riešili stravovanie? náš malý má 13m a ešte nepapá našu solenú stravu

nikolette75
11. okt 2016

@andiga vidim ze to je uz stary prispevok, ale sli ste nakoniec do Zanzibaru? Ja mam 3.5 rocnu dceru ta je uz v pohode zcestovana a maly ma 14 mes a zatial bol len v Egypte toho roku. Vsetko zvladli bez problemov. Ak ste tam boli aj s detmi daj mi prosim ta vediet. Dakujem pekne

nikolette75
11. okt 2016

@didi35 ahoj, vidim ze stary prispevok, ale boli ste s manzelom na exotiku s detmi? Dakujem

didi35
autor
11. okt 2016

@nikolette75 Nie, zatial sme s detmi absolvovali len lety trvajuce do cca 2-2,5 hodin. Na dlhe lety sme sa vybrali len sami s manzelom, kedze sme v destinacii dost cestovali a to by pre deti nebolo vhodne. Planujeme ich zobrat buduci rok (6 a 7 rocnych). Manzel chcel, aby z toho uz aj nieco mali a pamatali si to.

nikolette75
11. okt 2016

@didi35 nie tak velmi cestovat po krajine ani nechceme, ale v zime teda v nasej zime sa inde do tepla ani neda ist. Teraz su super letenky lacne, tak kvoli tomu som hladala vo forach.

andiga
11. okt 2016

@nikolette75 Ahoj, nie Zanzibar sme zamietli, nakoniec sme si vybrali Dominikansku a ideme tam len teraz 🙂 tak dufam ze bude dobre

nikolette75
11. okt 2016

@andiga Preco ste zamietli nakoniec, no su teraz vsade dobre ceny leteniek

andiga
11. okt 2016

@nikolette75 znamy tam bol a povedal ze s dietatom by odporucil inu destinaciu tak Dominikanska je istota spokojnosti ak si vyberiete naozaj dobry hotel.

roxi77
13. dec 2016

My ideme do thajska, malý bude mať vtedy 6mes..obavam sa 10h letu, aj casoveho posunu aj všeobecne ako to malý cele zvladne..letenky aj ubytko uz máme kupene ale aj tak ešte rozmyslam ci to nakoniec nezrusit :/ tie co ste boli s tak malinkymi deťmi na dlhšie cesty, všetko ok?

Strana
z2