Boli ste u lekára počas dovolenky v Turecku?
Prosim o radu. Este do piatku som na dovolenke v tutecku a vcerasme kvoli islam mierlo s oboma detmi ist k lekarovi. Platili sme iba g lekarni za predpisane lieky. To by nam mala poistovna soms preplatir. Mate s rum skusenosti? Bojim sa aby mi nechybal odtialro nejaky doklad. Mam papier od lekara a blok z lekarne. Detom to uz zabera chvalabohu.dik za tast
zavolaj do poistovne kde ste poistení. Telefonne cislo mas na zmluve. Ci sa opytajte delegata.
My sme absolvovali aj hoteloveho lekara aj hospitalizaciu v nemocnici a neplatili sme nikde nic. Hotelovy nechcel ani zmluvu od poistky ani nic. dal lieky bez vsetkeho a v nemocnici nas nabalili liekmi aj na domov ale tam to islo vsetko cez poistku neplatili sme nic.
neviem kde ste. V manavgate v nemocnici je aj lekar co hovori po slovensky aj baba slovenka co tam je celu sezonu na nich kontakt ti da vas delegat
ja som bola minuly tyzden v turecku v nemocnici 6 hodin na infuzke...neplatila som nic,ani za hospitalizaciu,ani za lieky...len potrebovali papiere z cestovky,kde je aj info o poisteni...inak nemocnica paradna,lekary a sestricky velmi mily a ochotny

Moj manžel bol,ale neplatil nikde nič.ani u lekára a ani v lekárni.zrejme ste nenavštívili zmluvného lekára cestovky.