icon

Boli ste u lekára počas dovolenky v Turecku?

mufin
4. sep 2012

Prosim o radu. Este do piatku som na dovolenke v tutecku a vcerasme kvoli islam mierlo s oboma detmi ist k lekarovi. Platili sme iba g lekarni za predpisane lieky. To by nam mala poistovna soms preplatir. Mate s rum skusenosti? Bojim sa aby mi nechybal odtialro nejaky doklad. Mam papier od lekara a blok z lekarne. Detom to uz zabera chvalabohu.dik za tast

jankako
4. sep 2012

Moj manžel bol,ale neplatil nikde nič.ani u lekára a ani v lekárni.zrejme ste nenavštívili zmluvného lekára cestovky.

katy1979
4. sep 2012

zavolaj do poistovne kde ste poistení. Telefonne cislo mas na zmluve. Ci sa opytajte delegata.
My sme absolvovali aj hoteloveho lekara aj hospitalizaciu v nemocnici a neplatili sme nikde nic. Hotelovy nechcel ani zmluvu od poistky ani nic. dal lieky bez vsetkeho a v nemocnici nas nabalili liekmi aj na domov ale tam to islo vsetko cez poistku neplatili sme nic.
neviem kde ste. V manavgate v nemocnici je aj lekar co hovori po slovensky aj baba slovenka co tam je celu sezonu na nich kontakt ti da vas delegat

adula3334
4. sep 2012

ja som bola minuly tyzden v turecku v nemocnici 6 hodin na infuzke...neplatila som nic,ani za hospitalizaciu,ani za lieky...len potrebovali papiere z cestovky,kde je aj info o poisteni...inak nemocnica paradna,lekary a sestricky velmi mily a ochotny