Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    jankako
    17. jan 2017    Čítané 185x

    Testovanie dm

    Jedného krásneho dňa som vložila príspevok do 8 kampane testovanie dm výrobkov. Ako sa vraví, možno motyka vystrelí  A nech sa páči, zanedlho správa, že som bola vybratá na testovanie. No wow!!! Potom stres, či to dám, kedže nás čakala zo synom aj nemocnica medzi testovaním/nakoniec sme nešli/, či dokážem dobre opísať daný výrobok, ale myslím že som to nakoniec zmákla a veru ma to aj bavilo.

    Ja dúfam, že Vás moje recenzie s fotkami obohatia. Dcérka sa velmi tešila, že mi bude pomáhať skúšať výrobky. Zapojila sa celá rodina. Ja používam výrobky dm dlhé roky. Som velmi spokojná s mnohými výrobkami, či už kvalitou, cenou a v neposlednom rade s bodmi za každý zakúpený výrobok.

    Dňa 9.12017 k nám prišiel opäť Ježiško, Ježiško v podobe 16. kusov výrobkov z dm drogerie. Začína sa týždeň testovania, sama som zvedavá ako to dopadne. Ja dúfam že budem so všetkým spokojná a vy, že budete spokojní s mojími recenziami.

    BIO detský ovocný čaj zn. Babylove od 4. mesiacov. 20 ks vreciek v balení, bez kovových spiniek na sášicku s čajom. Bez pridania cukru. Testovali moje deti /6,5r a 3,5r./ a samozrejme JA.  Zloženie čaju: 45% jablk, 43% šípky, 7% mrkva, 4% červená repa, 1% čučoriedky. Voňa čaju bola velmi príjemná, taká prírodná, nebol silne aromatický. Obsahuje šípky,čo bolo cítiť vo vôni čaju. Farba bola jemná, vidno že tam nie je pridaný ibištek ako v mnohých čajoch. Je získaná prírodne z repy, mrkvy, čučoriedok. Skúšali sme ho nesladený. Synovi chutil, dcére nie, mne chutil tiež. Prevládala chuť šípiek, potom červenej repy a mrkvy. Studený chutil jemnučko kyselkavo. Myslím, že miminkám bude chutiť.

    Tento produkt hodnotím pozítivne 100% zo 100.

    Další v poradí testovaný výrobok sú pastilky s príchuťou punču. Tu možem potvrdiť,že pri rozbalení bola voňa naozaj ako punč. Krásna. Je to limitovaná edícia. Obsahuje to čo mám rada, pomaranč, citron, škorica. Pri testovaní pastiliek prevládala chuť citronu a škorice. Sú tuhej cukríkovej konzistencie, čiže nie sú ako napr. hroznový cukor. Sú bez cukru, ale dostatočne sladké.

    Pastilkám dávam 100%

    Nastal upratovací deň. Produkt značky dm 400ml ošetrujuci sprej na nábytok mi padol naozaj vhod. Vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevenné, plastové a sklenené povrchy. Má príjemnú voňu. Po nastriekaní na povrch zo spreja vyjde pena a postupne sa stratí do vodneho skupenstva. Kto má rád voňu po ošetrení nábytku, tak sklamem, tá nezostane v miestnosti, ako u iných značiek. Na drevo, laminát, hodnotím pozitívne, na skle však zostali flaky.

    Hodnotím, spokojnosť 98%

    Popri upratovaní som vyhladla, tak som si dala na desiatu dmBIO Superfood datlovo-ovocná tyčinka s chia, kokosom a červeným pomarančom. No poviem Vám, bola fakticky skvelá, chutná, mňam. Šťavnatá, naozaj ovocná. Zjedla som ju ako nič. Zdravé doplnenie cukru a energie.

    Tyčinka má u mňa 110% 

    No a došlo na tekutné mydlo, bolo by treba nádobku v kúpelni. Padlo vhod. Krémové mydlo značky Balea, limitovaná edícia s voňou ruže a vanilky. Krásna kombinácia. Naozaj vonia po ružiach a vanilke. Ja osobne používam už vela rokov tieto tekuté mydlá zn.Balea a vždy som bola spokojná s voňami aké ponúka. Dobre pení a krásne poňom voňaju ruky.

    Mydlo zožalo tiež 110% spokojnosť 

    V zimných mesiacoch vela čajíkujeme. Ano, další testovaný výrobok je opäť čaj. Tentokrát pre dospelích. dmBIO žihlavový čaj s citronovou trávou. Ako aj pri detskom čaji, je vrecko bez kovových spiniek. Vôňa čaju je výrazne žihlavová afarba taktiež, chutí ako má, žihlavovo  Myslím, že citronova tráva zjemnuje trochu chuť žihlavy, nie je až taká silná ako pri čisto žihlavových čajoch. Chuťovo je dobrý. Kto obľubuje žihlavové čaje, príde si na svoje. Padne vhod pre povianočnú detoxikáciu, kedže má detoxikačné účinky.

    Kde je žihlava prospešná: pôsobí protirakovinovo, pomáha pri ateroskleróze, je účinným antireumatikom, upravuje metabolizmus, upravuje krvný tlak, znižuje hladinu cukru v krvi – vhodná pre cukrovkárov, pôsobí na kardiovaskulárny systém, zlepšuje funkciu pečene a žlčníka – pôsobí detoxikačne na organizmus, pomáha pri kašli, používa sa na podporu rastu vlasov a proti ich vypadávaniu.

    Čaj u mňa dostáva 100%

    Velmi som sa tešila na tento produkt, Profissimo vonný set jablko-škorica. Toto je beste kombinácia voni pre mňa osobne. škorica-jablko su TOP! Vonne tyčinky som však ešte nikdy nepoužívala, preto som bola sama zvedavá či naozaj splnaju učel. Použila som tri ks tyčiniek. Samozrejme sila vone závisí od velkosti miestnosti a tým padom treba použiť viac tyčiniek. Umiestnila som ich na okno, pri jedálensky stol. Pri stole sa voňa rozliehala krásne. A možem potvrdiť že na väčšiu miestnosť treba dať viac drievok-špajdličiek do vône.

    Skončil so 100%

    Kedže nie všetky riady možu ísť do umývačky, zostáva nám niečo aj pre manuálne umytie. Dalším testovaným produktom bol prostriedok na umývanie riadu zn.dm s vôňou rozmarínu a mäty s éterickými olejmi.Obsah 450ml. Dermatologický testovaný.
    Prostriedok príjemne vonia vdaka rozmarínu a mäte. Robí bohatú penu. Netreba pridávať velké množstvo. Mala som možnosť odskúšať aj to, čo udáva popis, že dobre odmastňuje. Sitko z fritézy ponorené do vody s prostriedkom viditelne púšťalo mastnotu.Takže dávam palec hore. Dočítala som sa jednu zaujímavosť, že vďaka horkej zložke zabráni aby dieťa prostriedok skonzumovalo. No, ale to sa asi nikto nepodujme vyskúšať  Som ekzematička,kvoli tomu používam BIO prostriedky na umývanie riadu /taktiež z dm/.

    Hodnotím pozítivne 100% spokojnosť.

    Máme tu opäť niečo z limitovanej edície, Balea deo sprej, s vôňou magnolie a maliny. Priznám sa moc som nebola nadšená z tej ovocnej malinovej vône, kedže som zvyknutá používať deo spreje jemnejšej vône. Ale veď treba skúsiť, potom hodnotiť. Deo poskytuje 24 hod.ochranu a pozor, je bez obsahu chlorohydrátu hliníka. Výrobok je dermatologicky testovaný. Takže, reálne testovanie. Deo sprej vonia pekne. Naozaj ako maliny a magnólia. Vôňa mi nebola nepríjemná. Lenže tá výrazna voňa rýchlo vyprchala, čo ma sklamalo. Ale ako ochrana proti poteniu má u mňa +.

    Celkové hodnotenie 98%

    Ako otestovať servítky? Trochu mi to bolo smiešne. Ale, testovania sa chopil môj manžel, hneď si uchmatol dva balíčky do práce. Kedže sa testovania sesrvítok nevedela najviac dočkať moja dcéra, s nadšením si uchmatla aj ona jeden balíček a otestovala hneď. Hodila koment, sú také hebučké .Takže, sú hebučké vieme od mojej dcérky a že sú aj pevné zase od mojho manžela. Veď sú 4-vrstvové, tak musia byť pevné . Mne sa zase velmi páči nápadity obal vreckoviek.

    Vreckovky si odnášajú 100% spokojnosť.

    Je tu niečo pre detičky, konkrétne pre mojho syna. Zubná pasta Dontodent s príchuťou jahoda, vhodná pre deti do 6 ročkov. Nepoužívame ochutené pasty, ale táto mu chutila, aj keď samozrejme pasta sa nepapá, prvé čo sa spýtal či ju môže najskôr ochutnať. Ochutnal a povedal "mňam".  Čo iné sa dá od dieťaťa čakať. Zúbky sú čisté, malý bol spokojný.Návod ako čístiť zúbky snád nikomu písať nemusím. Mimochodom, nech Vás nezmiatne fabra pyžama, to má po segre  Len tak naokraj.

    Syn vyjadril spokojnosť, tak paste dávame 100%

    Ja som bola najviac zvedavá na nočné sérum zn.Balea. Niečo pre vekovú kategoriu od 35-45 rokov. Spadám do tejto vekovej skupiny, tak som sa mohla chopiť testovania. Nočné sérum obsahuje kyselinu glykolovú a duo kyseliny hyaluronovej, má peelingový efekt. Sérum je dermatologický testované.


    Nanáša sa večer po očistení pleti. Má jemné gélove zloženie, príjemnu vôňu. Po nanesení na pleť krásne vonia. Dostalo ma to. Dobre sa nanáša, ja som zvolila prvýkrát zbytočne velké množstvo. Trošku sérum lepilo, ale keď zaschlo na pleti, mala som pocit jemnej, vypnutej pleti. Alergicku reakciu som nezaznamenala, hodnotím to velmi pozitívne. Typ moje pleti je zmiešany. Ráno bola tiež pleť jemná. Uvidím čo nastane po mesiaci používania. Našla som nejaké materiály o týchto dvoch zložkách čo obsahuje sérum.

    Kyselina hyalurónová má mnoho mien – glykosaminoglykán, hyaluronan sodný, hyaluronát sodný, kyselina HA, hyaluron. Kyselina hyaluronová bolá objavená v roku 1934 a názov kyselina hyaluronová jej dali jej objavitelia – Meyer a Palmer.

    Kyselina hyaluronová je obľúbená látka v kozmetickom priemysle vďaka jej hydratačnému potenciálu. Pri prvých vráskach pre ženy vo veku 30-40 rokov je veľmi účinná. Dopĺňa potrebnú hydratáciu, aby nedošlo k vzniku hlbokých vrások jej úbytkom vekom. Hyaluron gél, sérum a ampulky obsahujú vysoké koncentrácia kyseliny hyaluronovej. Hyaluron krémy obsahujú aj iné učinné látky, ktoré dodávajú pleti potrebnú výživu. Hlboké vrásky nedokáže odstrániť sama. Preto sa kyselina HA kombinuje s Retinolom alebo peptidmi. Retinol + kyselina hyaluronová je vhodný pre ženy vo veku 40-50 rokov. Peptidy sú vhodné pre dámy nad 50 rokov, pretože sa aplikujú na hlboké vrásky a výrazne suchú pleť. 

    Kyselina glykolová je vhodná pre normálnu pleť. Kyselina glykolová je kyselina na báze vody, a preto nemôže účinne prejsť vrstvou nadmerného kožného mazu. Mastná pleť zníži účinnosť.


    Kyselina glykolová sa používa k odstráneniu odumretých bunkiek z pleti, proti starnutiu pleti, proti akné, jazvy po akné. Použitie kyseliny glykolovej pomáha obnoviť bunky, pleť je jasnejšia jemnejšia. Kyselina glykolová podporuje tvorbu kolagénu a elastínu hlboko v pokožke. 


    Kyselina glykolová redukuje vrásky, jazvy a zlepšuje mnoho iných vlastností pleti. Sekundárnou vlastnosťou je hydratácia novo vytvorenej vrstvy pokožky.

    Niečo o peelingu: Koža je jedným z najdôležitejších orgánov nášho tela, pretože nás chráni pred škodlivými vplyvmi či útokmi rôznych baktérií a vírusov. Preto je veľmi dôležitá pravidelná starostlivosť o pleť a jej čistenie. Ošetrenie peelingom je vlastne veľmi dôkladné čistenie pokožky. Použitie peelingu je veľmi prospešné, pretože sa tak z pokožky odstraňujú odumreté bunky , čím sa stáva jemnejšou, pružnejšou a môže lepšie dýchať.

    S veľkou spokojnosťou dávam 110%.Sérum zatienilo aj moj nočný krém 

    Do limitovanej edície patrí aj další produkt zn.Balea, zložením ako bolo tekuté mydlo. Ako aj pri mydle, mnoho rokov používam túto značku sprchových gélov a som s nimi velmi spokojná. S vôňou tak isto. Voňa vanilky a ruže je krásna. Taktiež je dermatologicky testovaný. Sprchový gél chráni pokožku pre vysúšaním má neutrálne ph. Netreba nanášať velké množstvo a hlavne na to aby Vám sprchové gély vydržali a zbytočne ste neplytvali, je dobré zakúpiť si hubku na umývanie tela. smich má v ponuke. Po osprchovaní bola pokožka voňavá a necítila som potrebu natrieť sa telovým mliekom.

    Hodnotím 100% zo 100

    Prišiel si na svoje a další člen rodiny, môj manžel, produktom zn. Balea MEN, sprchový gél Natural Escape 3v1. Má jemné zloženie, s výťažkami z guarany /Guarana je popínavá rastlina (ker) pochádzajúca z povodia Amazonky v Brazílii.Laboratórne štúdie ukázali antioxidačné a antibakteriálne účinky./, čistí, ošetruje, telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chráni pokožku pred vysúšaním. Vyrobok je dermatologicky testovaný. Krásne vonia a výborne pení.

    Manžel dáva 100%

    Predposledný testovaný výrobok. Balea soľ do kúpela "lotosový sen". Po otvorení krabičky a následnom privovaní, som povedala že WOW. Krásna voňa. Intenzívna, príjemná. Pripomenulo mi to voňu lotosového oleja, ktorú som si kedysi kúpila v Egypte. Zloženie soli: jazmín, ylang-ylang, s lotosovým extraktom a lupeňami ruží. Tie lupienky môžete naozaj vidieť, pri otvorenej krabičke. Mala som ťažký deň, preto mi kúpel s použitím soli zo zmyselnou vôňou padol vhod. Uvoľňújuca vôňa. Soľ sa pekne rozpustila a vo vani plávali okolo mňa malé lupienky ruží. Dobrý relax.

    Vrelo odporúčam kúpu. 100% spokojnosť

    Posledný testovaný výrobok. Balea pena do kúpeľa "Perlový zázrak". Pena s vôňou ruží a fialiek s extraktom z perál, zaručí jedinečný zážitok z kúpania. Dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Vôňa skutočne krásna. Pena má naozaj perlový odtieň, ako je aj vidno na fotkách. Odfotila som si aspoň nohy vo vode. Nemala som odvahu na fotku celého tela. Bohato pení. Po kúpeli telo krásne vonia. Má ošetrujúci komplex.
    Pena je ako mnohé výrobky dermatologicky testovaná. Všetky doteraz odskúšané výrobky nezanechali žiadne alergickú reakciu po použití.

    Poslednému testovanému výrobku dávam 100%

    Dakujem že som mohla prežiť týždeň testovaním dm výrobkov. 🙂

    Vanes má dnes presne 10 mes. a spravila sama prvé kroky...sme na ňu pyšní...

    robíme pokroky..vanes chodí za jednu ruku,postaví sa v postielke a už aj sama obstála cca 1 min.🙂)robí nám obrovsku radosť..lúbime ťa anjelik náš

    9 mesiacov a 5,5 zúbka 😀

    tretí zúbok je vonku!

    prvá modrina

    prsník schytal hryzanec.aúúúú

    druhý zúbok je vonku.huráááá

    tie zuby a tie noci..☹