icon

Boli ste už na Zakynthose?

kurucka93
12. jan 2014

Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste niektora z Vas boli uz na Zakynthose a ako sa Vam tam pacilo, popripade na inom Greckom ostrove, ktory by ste tiez odporucali, dakujem 🙂

lucinkab
23. jan 2014

bola už 2x 🙂 v časti amoudi a na rok idemem znovu, kedže tento rok rodíme 🙂

kurucka93
autor
23. jan 2014

@marivka Pekné fotky, naozaj krásne pláže, ďakujem za tie tipy.
My tiež na dovolenke neustále beháme, vobec to nieje tak, ze lezime stale iba pri mori. Máme radi historiu, takisto aj ruch, a vzdy ked rozpravam alebo pisem o Grecku tak sa mi zbiehaju slinky na grecke jedlo 😀
Vylety si teda zrejme pobehame samy, aspon usetrime a nebudeme na nikoho viazani.

@horana Tak ty si teda peknu cast grecka presla, dik za tie mapy, urcite ich vyuzijem, idem si ich vytlacit 🙂

martina642
2. júl 2014

@horana Ahoj ak sa môžem opýtať,tento rok nám doporučil jeden známy Kefaloniu,alebo Karpathos tak to aj zvažujeme.. chcela by som ak vieš doporučiť ubytko,prípadne časť kde sa ozaj oplatí ísť.. na tom Karpathose čo som kukala asi skôr tá južná časť, ale rada si nechám poradiť človekom čo tam aj bol,lebo viem že to nie je bežné miesto na dovolenku,preferujú sa skôr vyššie spomínané ostrovy.. tento rok zvažujeme kľudnejšiu dovolenku,ozaj skôr oddychovú,a kvôli dcére pri mori.. určite sa prevezieme niekam,ale preferovala by som peknú pláž blízko ubytka, 🙂 🙂 ďakujem 😉

babulka82
29. júl 2014

Prosim je tento ostrov vhodny aj s malymi detmi? 1 a 6 rokov? Aka je tam voda v mori ,nie moc hlboka na začiatku alebo velke vlny?

anega79
29. apr 2015

baby nebol niekto na kefalonii? ak ano, ake to je pre male deti?

petka73
13. jan 2017

Ahojte. Oplatí sa Zakynthos bez stravy? Konkrétne mieso Vasiliki? Sú tam detské ihriská? Ďakujem.

lucinka37
13. jan 2017

Ahojte baby, tak rada sa pripojim do debaty kedze prave sedime nad vyberom dovolenky a vyhrava Zakyntos... Vybberame hotel, mate nejaky kt odporucite pre 4 rocbeho chlapca?? 🙂

lucinka37
18. jan 2017

Ahojte.. . Tak mi mame uz rezervovane 🙂 hotel Astir palace, termin 11.8-18.8...

slimstar
18. jan 2017

My sme boli na Zakynthose v Tsilivi, piesková pláž, čistá voda, chodili sme po pláži k takému bralu, nachádzala som tam stále kamienky v tvare srdce / že vraj to posielal z lásky Poseidon/. Ubytko sme mali trošku na kopci, letovisko je malé, promenádka, jeden veľký supermarket, potom tie tradičné malé, dve diskotéky. Chodili a vozili tam ľudí na konských povozoch. Boli sme na výlete aj v Laganase, tam sa nám nepáčilo, voda bola mútna a špinavá. Že vraj tam chodia, aj karety obrovské klásť vajíčka. Samé diskotéky a angličania /po nich odpad na pláži, kondómy ../ . V hlavnom meste, sme tiež boli, celkom pekné, veľa uličiek, také útulné. Celkovo dobre spomíname na túto dovolenku.

Pre nás bolo najkrajšie na Korfu v Kavose na juhu. Mali sme čistú pieskovú pláž, s čistou vodou len pre seba. Okrem toho sme boli aj na Parge, Nei Pori, Parália, Korfu, Lesbos, Zante. 🙂

luckaiza
20. jan 2017

Ahojte...slimstar a cez aku agenturu zvacsa chodite na dovolenku?s kym ste boli najviac spokojni?dakujem

slimstar
21. jan 2017

@luckaiza No my sme boli cez cestovky Satur, Aeolus, jednou malou nitrianskou/už neviem ako sa vola/ s Turancarom. Ale najviac zo všetkých sme boli spokojní s Hechterom. To je overená cestovka a má najlepšie služby, podľa našich skúseností .)

luckaiza
21. jan 2017

Dakujem velmi pekne za tie agentury i ked tento rok asi Hechterom ( dostali pokutu cca 66000eur pred par dnami)nepojde vela ludi,ale ostatne chvalim, dakujem Vam krasne

malabiba
21. jan 2017

Boli sme minule leto na Zakyntose...treba pozriet plaz Navajo, Modre jaskyne, jaskyne Keri, ostrovcek Maratonisi s karetami, domace farmy, zapad slnka na zapadnom menej rusnom pobrezi s romantickymi plazami, 2000 rocnu olivu...mne sa najviac paci stredisko Tsilivi, juznejsia cast

lucinka37
6. feb 2017

Babz, ktore ste uz boli na zakzntose... chcely by sme si pozicat auto, co sa viac oplati??? tam na moieste alebo cez cestovku??

marshmallow
6. feb 2017

Mate nejake foto?dakujem

slimstar
6. feb 2017

@luckaiza nie je začo, my sme boli s Hechterom minulý rok na Mallorce, mali sme špeciálne podmienky a dovolenka bola krásna. Takže ja by som išla aj tento rok, ale kedže nás čaká radostná novina, takže tento rok, to necháme asi tak. 😉

malabiba
7. feb 2017

1.pláž Navajo
2. jaskyne Keri

malabiba
7. feb 2017

3. kareta pri ostrove Maratonissi
4. -5. pláže v Tsilivi
6. hlavné mesto

malabiba
7. feb 2017

1.-2.-3. tradičná farma, nájdete ich vyznačené na mape
4. monastery
5. 2000 ročná oliva

danyelituska2
7. feb 2017

jeej aj my sa chystáme do zakynthosu už iba vyberáme hotel a pozerame ponuky najlepšie v júni, je tam vtedy dosť teplo? už sa teším na to more a prírodu, ked vidím tie fotky už sa neviem dočkať

mamicka1313
7. feb 2017

ahojte, ja som tiez mamicka a zijem a pracujem v nemecku - pre cestovku. Mozete si pozriet nasu stranku www.ullmann-reisen.cz, vyplnit tam formular a ja vam vyhladam dovolenku podla predstav. Alebo mi jednoducho napiste sem 🙂
je to nezavazne, porovnajte si ceny 🙂
Zuzana

luckaiza
7. feb 2017

@malabiba waw tak Zakyntos je krasny nie len v katalogoch 🙂 uz sme vybrali dovolenku na tento rok aj ked to nebude teraz zakyntos, tento rok je strasne drahy,ak je to trosku nieco na urovni...tak buduci rok snad 🙂

slimstar
7. feb 2017

My sme chodili do hlavného mesta na palacinky, tie tam robia vynikajúce 🙂 . Mne sa páčilo cestovať s ich spojmi, medzi ľudmi. Ale naproti ubytka, sme mali aj požičovnu aut a tuším to nebolo drahé. Dôležité, aby ste si oddýchli, zabudli na starosti, okúpali a opálili sa 🙂 Zante je ideálne na pokojnú dovolenku.

julca15
9. feb 2017

My sme na Zakyntose boli pred cca 4 rokmi. Bolo tam super. Samozrejme, že sme boli aj na slavnej plaži Navago, bolo tam nádherné more, len veľa turistov, ide sa tam loďou na kvýlet na cca 2-3 hodiny. Ináč Zakyntos sa mi veľmi páčil

hokejistka7
14. mar 2017

Prosím Vás čo sa týka počasia prelom máj/jún? Je tam pekne? teplo, alebo nie? chceli by sme to aj na lehnenie pri mori, ale na behanie po ostrove!!!! Dakujem za kazdu info

petka73
24. mar 2017

Ahojte, bol niekto v hoteli The Bay, Vassilikos?

dynnora
14. apr 2017

Ahojte, koľko stojí požičanie auta na Zakynthose (Tsilivi), prosím? Ako to funguje vlastne?

krasnasvadba
14. apr 2017

Ja mám na Zakynthos tie najkrajšie spomienky. Krásny zelený ostrov, výlet na pláž Navago no.1. Jedine čo mi vadilo bola úzka pláž, len dvojradova. Milí ľudia, ústretoví.

marshmallow
14. apr 2017

@krasnasvadba kolko stoji vylet na navago?

malabiba
14. apr 2017

Koz canie maleho aura atoji cca 35 eur/den +benzin. Treba ist do pozicovne, spisat zmluvu a daju vam auto