Cestovali ste cez cestovnú kanceláriu Tui?
Prosím cestoval niekto cez Tui cestovku?,vsimla som si,že sídlia aj v Bratislave.Dakujem za odpovede...
@evinna82 Áno, bola som v Nairobi cez túto cestovku…Spokojnosť… až na to, že som letela sama a na letisku v Nairobi ma nečakal žiadny delegát - až o 30 minút neskôr prišiel po mňa kvôli zápche na cestách…
Nemci rovna sa kvalita. Aj hotely maju radsej nemecke cestovky a ich klientov, davaju im lepsie izby.
Ano, kupila som cez stranku nemeckej tui, zvolila si lety, leteli sme zo Schwechatu. Rakuska a slovenska tui maju vyssie ceny ako ta nemecka.
Ano, velakrat cez nich kupujem pobyt v hoteloch v exotike, ale bez letenky, vzdy vsetko ok....
Ano, ale neboli sme spokojni. Prisli sme do hotela (adult only) a nasa izba nebola pripravena, docasne sme museli byvat v inom hotely plnych deti…

Áno, pred 4 rokmi 🙂 Kupovali sme zájazd na pobočke v BA, 2 týždne nás vyšli rovnako ako týzdeň cez Satur 🙂 Výhoda je cena, vyskladáš si ľubovoľný počet dní, rôzne termíny, pre niekoho nevýhoda pokyny v nemčine, delegát rozprával anglicky, nemecky, leteli sme z Budapešti.