Cestovanie s deťmi a kočíkmi cez Ryanair
Mame 26mesacne dvojicky a chystáte sa v maji do uk. Neviete, ci mozem vziat so sebou bezplatne aj kociare? A uz aj deti musia mat vlastne letenky- sedadla, ci budu zase pripútaný o nás? Dakujem
Dobry vecer, my lietame s Ryanair casto, takze deti od dvoch rokov maju svoje samostatne miesto, uz sa im kupuje aj letenka. teda nebudu sediet na kolenach, to plati do 2 rokov.
Este neviete, ci aj oni mozu mat príručnu batozinu a mozem im vziat do lietadla obed a vodu?
@katie555 no myslela som, ze vezmen dva mimi kufre na kolesách, ktore vojdu do ich testovaca a tasky ktore su ku kocikom a daju sa pevne zavesit na rucku kocika/su dost velke a dost vela aj unesu/, len si neviem predsravit, ako budeme s taškami detmi a kuframi nastupovat do lietadla
ja by som sa chcela opýtať či ten kočiar nemusí byť zabalený v nejakej taške. Stačí ho teda len zložiť?
Ahojte, máte niekto skusenost so sedakom do auta? Neviete ci si ho mozeme zobrat na sedenie v lietadle + prirucna batozina zadarmo? Chceme ist totiz na dovolenku do spanielska kde si budeme prenajimat auto a chceli by sme usetrit za prenajom 2 detskych sedakov do auta.
Babeny od juna je zmena a mozeme na dieta zobrat zdarma dva kusy childrens equipment.a 5kg prirucnej na dieta.
cestovali sme v auguste. Sedaky sme zabalili do prirucnej batoziny, ale ostatni ludia drzali aj velke autosedacky na checkin a brali to ako kociar.
baby ako ste to riesili s kocikom? moj maly este nechodi, je mozne ist s kocikom az ku lietadlu? plus treba ho dat do nejakej tasky? v akom stave vam potom kocik vratili? ze ci si tam brat normalny sportovy kocik, alebo mam kupovat nejaky golfac z druhej ruky? a co sa tyka nalodovania, mali ste prednost ako rodina s dietatom? a kedy mam podat ziadost o tie predne miesta, nech mame viac miesta?
@alenah31 dakujem, a kocik nakladali do batozinoveho priestoru, ci niekam inam? ja mam fak velmi zle skusenosti co sa prepravy krehkych a lamavych veci tyka, aj ked boli riadne oznacene, zabalene a pri checkine nas uistovali ze to posledne nalozia a prve vylozia 😒 no este to prediskutujem s drahym co sa kocika tyka, ci riskneme nas kocar alebo volaky kupime 🙂 inak letime len 1h40 tak to by snad uz rocne dieta mohlo zvladnut bez vacsich cavikov 🙂 dufam 🙂 a tie prednostne miesta su asi pri letoch na vacsie vzdialenosti, teda vyhradene pre rodiny s detmi
@kikushaa ja lietam ryanair casto, najskor som chodila s velkym x landerom, neskor s buginou, vzdy dosli v pohode, bez poskodeni. a co sa tyka cestovania s dietatkom, tak mna vzdy ludia pustili dopredu aby som nemusela dlho cakat v rade na nastup do lietadla a aj v lietadle nas letusky, hlavne ked bol syn maly (lietame od jeho 4 mesiacov) vzdy posadili dopredu, lietala som s nim sama a povacsine sme sedeli sami v celom rade, takze som ho v pohode na sedadle aj prebalila aj nakojila, nikto na mna nepozeral.aj som ho davala lezat kedsme sedeli sami , takze sa aj v pohode vyspal.
Prosim vas letel niekto ryanairom s kocikom i autosedackou? Nie vajicko, ale autosedacka od 9-18kg.
@alenah31
@alena1808 dakujem za informacie z prvej ruky, na letisku ma odbili ze mam volat priamo do ryanairu - prepravcovi, co sa mi teda 3x nechce kedze kontakt je tam do irska alebo do uk neviem co ma predvolbu+35 a prevolat majland zas nechcem 🙂 este predsalen davali ste to do nejake cestovnej tasky tie kociky? alebo len tak zlozene ste im to podali?
@linda9 podla mna na dovolenke si prenajmes auto a s autosedackou, myslim ze ak si to das ako poziadavku, tak by to v turistickych destinaciach nemal byt problem. my ideme s nim este mimo tejto kratkej trasy do usa, niekedy v septembri, a chceme si prenajat auto, uz sme si to zistovali a da sa samozrejem aj s babysedackou. ved to je hlupost aby si to vlacila cez pol sveta 🙂

@mlenka121 my budeme tiez cestovat cez Ryanair, takze MM zistoval.. bezplatne mozte zobrat skladacie buginy a deticky budu sediet na vas, pokial nemate specialne sedacky do lietadla....