icon

Cestovanie s deťmi a kočíkmi cez Ryanair

mlenka121
20. feb 2014

Mame 26mesacne dvojicky a chystáte sa v maji do uk. Neviete, ci mozem vziat so sebou bezplatne aj kociare? A uz aj deti musia mat vlastne letenky- sedadla, ci budu zase pripútaný o nás? Dakujem

Strana
z2
cliuska
20. feb 2014

@mlenka121 my budeme tiez cestovat cez Ryanair, takze MM zistoval.. bezplatne mozte zobrat skladacie buginy a deticky budu sediet na vas, pokial nemate specialne sedacky do lietadla....

katie555
20. feb 2014

@cliuska nebudu sediet na rodicoch, uz maju nad 2 roky

@mlenka121 ano mozete , jeden kus ku kazdemu dietatu

alenah31
Autor odpoveď zmazal
alena1808
20. feb 2014

Dobry vecer, my lietame s Ryanair casto, takze deti od dvoch rokov maju svoje samostatne miesto, uz sa im kupuje aj letenka. teda nebudu sediet na kolenach, to plati do 2 rokov.

mlenka121
autor
20. feb 2014

Baby dakujem velmi pekne🙂

mlenka121
autor
20. feb 2014

Este neviete, ci aj oni mozu mat príručnu batozinu a mozem im vziat do lietadla obed a vodu?

katie555
20. feb 2014

@mlenka121 ano rataju sa ako riadny cestujuci, maju narok na 10kg prirucnu, co teda nepredpokladam ze budete mat..
a jedlo v pohode, vodu budete musiet ochutnat na kontrole, alebo kupit az za nou

mlenka121
autor
20. feb 2014

@katie555 dakujem. Potesili ste ma, ze aj oni mozu mat 10kg príručnú, aspon nemusim doplacat kufor a nabalim nas len do prirucnych🙂

katie555
20. feb 2014

@mlenka121 len sa treba zamysliet ze ako to vsetko odnesiete 4 x 10 kg a dva kociky....lebo to nie je len o tom ze to teda mozete mat

mlenka121
autor
20. feb 2014

@katie555 no myslela som, ze vezmen dva mimi kufre na kolesách, ktore vojdu do ich testovaca a tasky ktore su ku kocikom a daju sa pevne zavesit na rucku kocika/su dost velke a dost vela aj unesu/, len si neviem predsravit, ako budeme s taškami detmi a kuframi nastupovat do lietadla

daduskaba
23. feb 2014

ja by som sa chcela opýtať či ten kočiar nemusí byť zabalený v nejakej taške. Stačí ho teda len zložiť?

daduskaba
23. feb 2014

Ahojte, máte niekto skusenost so sedakom do auta? Neviete ci si ho mozeme zobrat na sedenie v lietadle + prirucna batozina zadarmo? Chceme ist totiz na dovolenku do spanielska kde si budeme prenajimat auto a chceli by sme usetrit za prenajom 2 detskych sedakov do auta.

iljanka
15. sep 2014

@daduskaba mna by toto tiez zaujimalo, ci mozem zobrat autosedacky a ake?
Uz ste leteli ?

makromolekula
15. sep 2014

Babeny od juna je zmena a mozeme na dieta zobrat zdarma dva kusy childrens equipment.a 5kg prirucnej na dieta.

daduskaba
19. sep 2014

cestovali sme v auguste. Sedaky sme zabalili do prirucnej batoziny, ale ostatni ludia drzali aj velke autosedacky na checkin a brali to ako kociar.

kikushaa
30. mar 2015

baby ako ste to riesili s kocikom? moj maly este nechodi, je mozne ist s kocikom az ku lietadlu? plus treba ho dat do nejakej tasky? v akom stave vam potom kocik vratili? ze ci si tam brat normalny sportovy kocik, alebo mam kupovat nejaky golfac z druhej ruky? a co sa tyka nalodovania, mali ste prednost ako rodina s dietatom? a kedy mam podat ziadost o tie predne miesta, nech mame viac miesta?

alenah31
Autor odpoveď zmazal
kikushaa
30. mar 2015

@alenah31 dakujem, a kocik nakladali do batozinoveho priestoru, ci niekam inam? ja mam fak velmi zle skusenosti co sa prepravy krehkych a lamavych veci tyka, aj ked boli riadne oznacene, zabalene a pri checkine nas uistovali ze to posledne nalozia a prve vylozia 😒 no este to prediskutujem s drahym co sa kocika tyka, ci riskneme nas kocar alebo volaky kupime 🙂 inak letime len 1h40 tak to by snad uz rocne dieta mohlo zvladnut bez vacsich cavikov 🙂 dufam 🙂 a tie prednostne miesta su asi pri letoch na vacsie vzdialenosti, teda vyhradene pre rodiny s detmi

alenah31
Autor odpoveď zmazal
alena1808
30. mar 2015

@kikushaa ja lietam ryanair casto, najskor som chodila s velkym x landerom, neskor s buginou, vzdy dosli v pohode, bez poskodeni. a co sa tyka cestovania s dietatkom, tak mna vzdy ludia pustili dopredu aby som nemusela dlho cakat v rade na nastup do lietadla a aj v lietadle nas letusky, hlavne ked bol syn maly (lietame od jeho 4 mesiacov) vzdy posadili dopredu, lietala som s nim sama a povacsine sme sedeli sami v celom rade, takze som ho v pohode na sedadle aj prebalila aj nakojila, nikto na mna nepozeral.aj som ho davala lezat kedsme sedeli sami , takze sa aj v pohode vyspal.

linda9
30. mar 2015

Prosim vas letel niekto ryanairom s kocikom i autosedackou? Nie vajicko, ale autosedacka od 9-18kg.

kikushaa
30. mar 2015

@alenah31
@alena1808 dakujem za informacie z prvej ruky, na letisku ma odbili ze mam volat priamo do ryanairu - prepravcovi, co sa mi teda 3x nechce kedze kontakt je tam do irska alebo do uk neviem co ma predvolbu+35 a prevolat majland zas nechcem 🙂 este predsalen davali ste to do nejake cestovnej tasky tie kociky? alebo len tak zlozene ste im to podali?

alenah31
Autor odpoveď zmazal
alenah31
Autor odpoveď zmazal
linda9
30. mar 2015

@alenah31 dakujem 🙂 ano, nepotrebujem ju v lietadle, ale na dovolenke, kde si prenajmeme auto. Len som chcela vediet, ci naozaj platia tie spominane 2 kusy 😉

alena1808
30. mar 2015

@kikushaa tiez len tak, pri lietadle som ho zlozila a oni ho hned nalozili do lietadla. Niekedy sme ho mali pri vystupovani pri schodoch, takze som maleho hned aj dala do kocika. a niekedy nam ho vylozili az s batozinou na batozinovy pas.

kikushaa
30. mar 2015

@linda9 podla mna na dovolenke si prenajmes auto a s autosedackou, myslim ze ak si to das ako poziadavku, tak by to v turistickych destinaciach nemal byt problem. my ideme s nim este mimo tejto kratkej trasy do usa, niekedy v septembri, a chceme si prenajat auto, uz sme si to zistovali a da sa samozrejem aj s babysedackou. ved to je hlupost aby si to vlacila cez pol sveta 🙂

linda9
30. mar 2015

@kikushaa, ved ja viem, ze poziacavaju v autopozicovniach 🙂 len to vyjde okolo 70€ na tyzden, tak radsej zoberiem nasu 😀 😀

kikushaa
30. mar 2015

@linda9 uff no to je teda dost!

Strana
z2