icon

Chodíte na rovnaké miesto alebo objavujete nové?

Dnes o 15:45

ako to máte s letnými dovolenkami? chodíte radi opakovane na to iste miesto alebo radšej objavujete nové? ja mám pred každým letom dilemu, či ísť tam kde to mame radi, ale už je to v podstate stereotyp, ale zase si oddýchneme, je to ozaj len také že zmrzliny, knihy, more, kávička, nič nemusíme riešiť, presúvať sa.. alebo vždy pozerám aj nové miesta, spoznať niečo nové neokukané, ale zase logistika, presúvanie, človek chce to miesto viac spoznať takže je to aj istým spôsobom vyčerpávajúce :D ako to máte vy?

anonym_627c79
Dnes o 15:47

my vacsinou vzdy nove, ale Pariz chceme zopakovat treti raz, niektore mesta a miesta nam ucaruju. Ale snazime sa vzdy nove

jaja1979
Dnes o 15:48

@anonym_autor my zakaždým inde...baví nás objavovať nové, staré miesta by nás všetkých nudili...
Ale poznám rodiny, ktoré chodia 15 rokov na to isté miesto a sú s tým ok. Každému ako vyhovuje.
I keď je pravda, že títo, ktorých poznáme, nie sú jazykovo zdatni, tak idú na istotu.
My nemáme problém sa dohovoriť, tak možno o to sme odvážnejší 😉

lindous
Dnes o 15:57

Aj aj, máme svoje obľúbené miesta, kam sa radi z času na čas vraciame, obzvlášť, keď potrebujeme takú dovolenku s vyloženými nohami 😊 ale väčšinou objavujeme nové miesta, tam sa potom aj viac nebeháme…

sima2111
Dnes o 16:01

V rámci nejakej oddychovej dovolenky nikdy nechodím na rovnaké miesta. Ale co sa týka spoznavačky tak sa rada vrátim na miesta kde som si nestihla pozrieť všetko.

glorikarebeka
Dnes o 16:01

My vždy inam, ale len Chorvátsko...

ewell13
Dnes o 16:08

My vždy inde. Či uz predĺžené víkendy alebo dovolenky.
Radi objavujeme nové miesta, príp. ak sa stane že sa vrátime na rovnaké miesto, tak len v pripade že sme nestihli všetko pozrieť.

sulavikova
Dnes o 16:09

@anonym_autor klasika Škandinávia alebo Italia krížom krážom. Pre mňa no way arabské krajiny🚩🚩🚩a aj USA👎👎👎

anonym_b242d3
Dnes o 16:12

Boli sme 2krat Tunis,ale za kazdym inde,o mesiac Turecko ale buduci rok mame v plane opät Tunis,ale co sme boli prvy krat takze ano chceme sa vratit.Uvidime ako sa detom bude pacit Turecko.

sense
Dnes o 16:13

Zvyčajne zakaždým inam, ale Paríž a Londýn si radi zopakujeme kedykoľvek

anonym_8c13fb
Dnes o 16:59
@jaja1979

@anonym_autor my zakaždým inde...baví nás objavovať nové, staré miesta by nás všetkých nudili...
Ale poznám rodiny, ktoré chodia 15 rokov na to isté miesto a sú s tým ok. Každému ako vyhovuje.
I keď je pravda, že títo, ktorých poznáme, nie sú jazykovo zdatni, tak idú na istotu.
My nemáme problém sa dohovoriť, tak možno o to sme odvážnejší 😉

@jaja1979 Aj ja takych poznam. A este do toho isteho hotela a do tej istej izby😄 mna by piclo.

anonym_eded10
Dnes o 17:09

Stále chodíme niekam inam. Minulý rok sme boli na exotickej dovolenke. Bola to taká spoznávačka plus kúpanie v mori. Ale ja preferujem skôr rezort, opaľovanie, kúpanie a nič nerobenie pre mňa je to relax. Jediné miesto, kde sme boli viackrát, je Chorvátsko, ale aj to len z núdze počas covidu, inak by som tam už nešla.