Chorvátsko - aktuálne info
Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...
Je tu velmi plno takmer nic sa neda najst. Ludia chodia na blint a spia v autach pri ceste co nemozu nic najst. Aktualna cena izba pre dvoch sa pohybuje 70€ na noc a viac. Tak toto som tu este nezazila a to sem chodim 12 rokov. Teplota 45 v tieni 😅 a voda ma 27 😎 tolko oblast Makarska
@alenka7777 co mam skusenosti s Sejn tam bolo lacno a klud
TO:agatky mi mame ubytko na tyzden v PAGU za 240€ 2 osoby!
@alenka7777 v Senji si pamatam, ze bola straaasne ladova voda, ako zo studne a znami, co tam boli pred par rokmi, hovorili to iste...vraj sa tam nejako miesaju prudy ci co...
tak my cestujeme dnes, vcera sme zhanali ubytko, katastrofa, vsetko plne. Ale podarilo sa v oblasti kde sme chceli, uplne novy apartman s 2 spalnami. Cena 90 eur/noc. Vybavene cez agenturu. Ostrov Murter pri Sibeniku.
Tento rok je vraj HR plné, pretože vďaka atentátom sa ľudia boja chodiť do Afriky. Skúste si ešte mrknúť Taliansko - Lignano. Je to tiež blízko. voda teplučká, služieb na mraky, obchodov tiež, promenáda dlhá... len je tiež top sezóna - taliani majú dovolenky.
si cez slovinsko ak viac ako na tyzden tak 30€ dialnicna alebp zohnat na bazosi od niekoho.
prosím vás...neviete mi niekto poslať odkaz...alebo vzor na splnomocnenie na vedenie požičaného auta v angličtine?? nemôžem to nikde nájsť...Ďakujem

@jalovec
tak krásnu dovolenku... 😉