icon

Chorvátsko autovlakom - skúsenosti

zuzinka888
24. apr 2023

Caute, žienky boli ste autovlakom v Chorvatsku? Chceli by sme skusit takuto moznost kedze- male dieta, ktore nerado cestuje v autosedacke. Starsie dieta, ktoremu byva zle. Ja co nevydrzim sediet xy hodin a stat kazdu hodinu je nemyslitelne. Boli sme raz pred 3 rokmi este bez babatka a cesta bola peklo. Takze ak mate skusenosti - bola by som vdacna ak sa podelite. DAKUJEM .

katkaseiner
•
24. apr 2023

@zuzinka888 skusenost nemam, zvazovala som ale tuto moznost kedze tiez ma mrle zeru na dlhej ceste... pozerala som to tusim 2 roky dozadu a teda cenovo by nas to vyslo velmi vela (2+2 plus auto).

julish
•
24. apr 2023

Vlakom áno, pohodlný nočný vlak do Rijeky, odtiaľ už idú trajekty na rôzne ostrovy, auto ani netreba. Bolo to lacné a veľmi pohodlné (no šli sme bez auta, nebolo ho treba)

negymama
•
24. apr 2023

auto si mozte pozicat na mieste, mozno to vyjde lacnejsie ako ho prevazat ako batozinu vlakom

jaga18
•
24. apr 2023

Šli sme vlani do Splitu vlakom s 11 mesačným. Síce bez auta, to nám vôbec nechýbalo. Malý celú noc prespal, cez deň pobehoval po vozni, v bicyklovom vozni sme mali kočík , tam som ho uspavala cez deň . Cesta prešla rýchlo. Regiojet ma úžasné koláčiky s kávou, tie muža zamestnali, ani on sa nestihol sťažovať 😀