Čo nesmie chýbať na dovolenke s dieťaťom?
Ahojte, čo nesmie chýbať na dovolenke pri mori s dietatom?
Zbalene mám;
Doklady, plienky, kozmetika, lieky, plavky, oblečenie, klobucik, opaľovací krem, osusky na pláž, šľapky. Plávacie koleso a rukavniky pre maleho.
Mame all inclusive a snacky budem kupovať pre maleho v obchode. Je niečo, čo by ste si určite na budúcu dovolenku vzali, lebo Vám to na mieste chýbalo? O mňa sa nejedna, skôr o 1,5rocne dieťa. Ďakujem
@kukulienka999 všade už kúpiš všetko, pokial nejdete na opustený ostrov, tak no problém
Podla mna mas vsetko zakladne a to co aj vyuzijete. My chodime s malym od 6mes a uz som si zvykla menej je niekedy viac 😉 zbytocne sabraky neber. Repelent pribal to mi napadlo akurat.
Inak to len pre info, osusky brat nemusis, hotel poskytne aj ked niekedy za deposit ale vratia naspat.
A z liekov bravam vzdy iba nurofen a paracetamol, sirup pre maleho. Inak vsetko kupis. Akurat co sme boli mimo civilizaciu som mala aj smectu.
Ja bravam vzdy aspon fevermates, ked uz nie teplomer. Zopar hraciek/kniziek do lietadla. A spratny kocik
@kukulienka999 Fenistil, nosila som maly bazenik, lebo sa bala vln dali sme tam vodu a sedela a hrala sa.A vzdy nosim do zastrcky proti komarom Raid
@lesana25 to mám v lekárničke, aj čierne uhlie, hylak, fenistil, paralen cipky, panadol, glycer. cipky. Snad všetko. Spolieham sa, že v lekárni sa dá kúpiť.
@tenerifka
@srferreira Ďakujem, tak už tie osusky auto odvezie ore istotu, ale ak budú dávať tak supeer.
@luccija bazenik mi napadol tiež, keď som balíka hracky, že mame taký maly nafukovací keby sa bál vĺn
. Ďakujem dievcata. 😊 už aby sme tam boli
@domiklik vidis,..to tričko je dobrý nápad, ale nemám take doma. Skúsim na mieste nájsť. Stan berie Svagrina, z minulého roka si to chválili

hračky 🙂