icon

Čo robiť s batožinou na dovolenke?

sllavienka
9. júl 2026

Cestujeme do Atén, kde máme aj ubytko v meste. No v posledný deň nám letí lietadlo až v noci a teda ten deň chceme využiť a ísť k moru. Čo s batožinou keď z ubytka sa už odhlásime a vracať sa tam už bude časovo zbytočné?

muchotrafka298
•
9. júl 2026

@sllavienka existuju samoobsluzne batozinove boxy na uzatvorenie batoziny alebo uschovne, kde zaplatis podla casu a tiez rozmerov danej batoziny. To si zisti vopred, kde sa tieto uschovne nachadzaju,kedze zaujem je vacsi ako ponuka. Vies si ich zabookovat aj v predstihu dopredu, ked vies, kedy ich budes potrebovat.

sllavienka
autor
•
9. júl 2026
@muchotrafka298

@sllavienka existuju samoobsluzne batozinove boxy na uzatvorenie batoziny alebo uschovne, kde zaplatis podla casu a tiez rozmerov danej batoziny. To si zisti vopred, kde sa tieto uschovne nachadzaju,kedze zaujem je vacsi ako ponuka. Vies si ich zabookovat aj v predstihu dopredu, ked vies, kedy ich budes potrebovat.

@muchotrafka298 ďakujem. Ako ich prosím vyhľadám? Je nejaká apka alebo stránka?

muchotrafka298
•
9. júl 2026
@sllavienka

@sllavienka normalne si to vyhladas na Google. Staci zadat "Luggage lockers in Athens" a vyhodi Ti moznosti.

orisker
•
9. júl 2026

Aj priamo na letisku v Aténach sú lockers, aj úschovňa batožiny.

kacena4
•
9. júl 2026

hotel nema moznost uschovy batoziny? vacsinou taka moznost je, maju na to pri recepcii miestnost

luccija
•
9. júl 2026

@sllavienka asi ste na súkromí spýtaj sa či majiteľ ma hneď ďalších zákazníkov

anonym_ecebcb
•
9. júl 2026

spytaj sa na recepcii .. nam vzdy ulozili batozinu aj po tom co sme sa odhlasili a velakrat sme este vyuzili sluzby hoela aj po tom ..akurat bez pristupu na izbu

chrobak7
•
9. júl 2026

@sllavienka Alebo si ich nechajte v hoteli. Väčšina hotelov ponúka úschovu check-outovaných klientov v posledný deň.

muchotrafka298
•
10. júl 2026

Ateny su obrovske, tam len z letiska do centra na Syntagma square ide metro 45 minut a autobus v spicke aj 1.5 hodiny. Takze je hlupost ist na letisko s batozinou, tam ju odlozit (ak bude volna kapacita) a nasledne sa vracat do mesta a ist cez cele mesto k moru. V hoteli sa da vacsinou dohodnut na uschove.

natalka13
•
10. júl 2026
@sllavienka

@sllavienka luggage hero apka

zuat
•
10. júl 2026

@sllavienka aj v mestach hocikde zvyknú byť uschovne batožiny

bomba36
•
10. júl 2026
@muchotrafka298

Ateny su obrovske, tam len z letiska do centra na Syntagma square ide metro 45 minut a autobus v spicke aj 1.5 hodiny. Takze je hlupost ist na letisko s batozinou, tam ju odlozit (ak bude volna kapacita) a nasledne sa vracat do mesta a ist cez cele mesto k moru. V hoteli sa da vacsinou dohodnut na uschove.

@muchotrafka298 tiež ak sú ubytovaní v centre a chcú ísť k moru, je zbytočne nechávať batožku v hoteli keď je to električkou aj trištvrte hodiny len tam a od pobrežia ide autobusová linka priamo na letisko.

cinlin
•
10. júl 2026

@sllavienka existuje apka bounce, tu pouzivame, ak sa neda dohodnut s ubytkom. Vyhlada ti uschovne tam kde potrebujes.

muchotrafka298
•
10. júl 2026
@bomba36

@muchotrafka298 tiež ak sú ubytovaní v centre a chcú ísť k moru, je zbytočne nechávať batožku v hoteli keď je to električkou aj trištvrte hodiny len tam a od pobrežia ide autobusová linka priamo na letisko.

@bomba36 to uz si autorka otazky poriesi, ako jej to vyhovuje. Ja som dala moznost, ze su v Atenach uschovne batozin, nech vyuzije co chce.

anonym_f3ed35
•
10. júl 2026

Ja by som to vyriesila opacne, k moru isla na cely den v iny den ako den odletu, a v den odletu ostala v centre, vecer zobrala batozinu z ubytka/uschovne a sla na letisko. Pripadne si zarezervovala ubytovanie o den dlhsie a neriesila nic

sllavienka
autor
•
11. júl 2026

Ubytko je v centre mesta, ďaleko od pláže, ďaleko od letiska. Preto som hľadala tip čo s batožinou keď sa ráno odubytujeme a až do noci máme čas kým odletí lietadlo. Možno ísť na letisko, tam uschovať batožinu a poblízku pohľadať nejakú pláž, alebo tu ste mi poradili appky na úschovne, tak aj tie mrknem alebo padla tu možnosť aj ísť iný deň k pláži, čo je tiež na zváženie. Ďakujem vám

daren1
•
13. aug 2026
@sllavienka

Ubytko je v centre mesta, ďaleko od pláže, ďaleko od letiska. Preto som hľadala tip čo s batožinou keď sa ráno odubytujeme a až do noci máme čas kým odletí lietadlo. Možno ísť na letisko, tam uschovať batožinu a poblízku pohľadať nejakú pláž, alebo tu ste mi poradili appky na úschovne, tak aj tie mrknem alebo padla tu možnosť aj ísť iný deň k pláži, čo je tiež na zváženie. Ďakujem vám

@sllavienka dobry den , mozem ss k Atenam?

sllavienka
autor
•
14. aug 2026
@daren1

@sllavienka dobry den , mozem ss k Atenam?

@daren1 jasné, kľudne