Čo robiť s batožinou na dovolenke?
Cestujeme do Atén, kde máme aj ubytko v meste. No v posledný deň nám letí lietadlo až v noci a teda ten deň chceme využiť a ísť k moru. Čo s batožinou keď z ubytka sa už odhlásime a vracať sa tam už bude časovo zbytočné?
@sllavienka existuju samoobsluzne batozinove boxy na uzatvorenie batoziny alebo uschovne, kde zaplatis podla casu a tiez rozmerov danej batoziny. To si zisti vopred, kde sa tieto uschovne nachadzaju,kedze zaujem je vacsi ako ponuka. Vies si ich zabookovat aj v predstihu dopredu, ked vies, kedy ich budes potrebovat.
@muchotrafka298 ďakujem. Ako ich prosím vyhľadám? Je nejaká apka alebo stránka?
@sllavienka normalne si to vyhladas na Google. Staci zadat "Luggage lockers in Athens" a vyhodi Ti moznosti.
hotel nema moznost uschovy batoziny? vacsinou taka moznost je, maju na to pri recepcii miestnost
spytaj sa na recepcii .. nam vzdy ulozili batozinu aj po tom co sme sa odhlasili a velakrat sme este vyuzili sluzby hoela aj po tom ..akurat bez pristupu na izbu
@sllavienka Alebo si ich nechajte v hoteli. Väčšina hotelov ponúka úschovu check-outovaných klientov v posledný deň.
Ateny su obrovske, tam len z letiska do centra na Syntagma square ide metro 45 minut a autobus v spicke aj 1.5 hodiny. Takze je hlupost ist na letisko s batozinou, tam ju odlozit (ak bude volna kapacita) a nasledne sa vracat do mesta a ist cez cele mesto k moru. V hoteli sa da vacsinou dohodnut na uschove.
@sllavienka luggage hero apka
Ateny su obrovske, tam len z letiska do centra na Syntagma square ide metro 45 minut a autobus v spicke aj 1.5 hodiny. Takze je hlupost ist na letisko s batozinou, tam ju odlozit (ak bude volna kapacita) a nasledne sa vracat do mesta a ist cez cele mesto k moru. V hoteli sa da vacsinou dohodnut na uschove.
@muchotrafka298 tiež ak sú ubytovaní v centre a chcú ísť k moru, je zbytočne nechávať batožku v hoteli keď je to električkou aj trištvrte hodiny len tam a od pobrežia ide autobusová linka priamo na letisko.
@sllavienka existuje apka bounce, tu pouzivame, ak sa neda dohodnut s ubytkom. Vyhlada ti uschovne tam kde potrebujes.
@muchotrafka298 tiež ak sú ubytovaní v centre a chcú ísť k moru, je zbytočne nechávať batožku v hoteli keď je to električkou aj trištvrte hodiny len tam a od pobrežia ide autobusová linka priamo na letisko.
@bomba36 to uz si autorka otazky poriesi, ako jej to vyhovuje. Ja som dala moznost, ze su v Atenach uschovne batozin, nech vyuzije co chce.
Ja by som to vyriesila opacne, k moru isla na cely den v iny den ako den odletu, a v den odletu ostala v centre, vecer zobrala batozinu z ubytka/uschovne a sla na letisko. Pripadne si zarezervovala ubytovanie o den dlhsie a neriesila nic
Ubytko je v centre mesta, ďaleko od pláže, ďaleko od letiska. Preto som hľadala tip čo s batožinou keď sa ráno odubytujeme a až do noci máme čas kým odletí lietadlo. Možno ísť na letisko, tam uschovať batožinu a poblízku pohľadať nejakú pláž, alebo tu ste mi poradili appky na úschovne, tak aj tie mrknem alebo padla tu možnosť aj ísť iný deň k pláži, čo je tiež na zváženie. Ďakujem vám
Ubytko je v centre mesta, ďaleko od pláže, ďaleko od letiska. Preto som hľadala tip čo s batožinou keď sa ráno odubytujeme a až do noci máme čas kým odletí lietadlo. Možno ísť na letisko, tam uschovať batožinu a poblízku pohľadať nejakú pláž, alebo tu ste mi poradili appky na úschovne, tak aj tie mrknem alebo padla tu možnosť aj ísť iný deň k pláži, čo je tiež na zváženie. Ďakujem vám
@sllavienka dobry den , mozem ss k Atenam?

@sllavienka existuju samoobsluzne batozinove boxy na uzatvorenie batoziny alebo uschovne, kde zaplatis podla casu a tiez rozmerov danej batoziny. To si zisti vopred, kde sa tieto uschovne nachadzaju,kedze zaujem je vacsi ako ponuka. Vies si ich zabookovat aj v predstihu dopredu, ked vies, kedy ich budes potrebovat.