icon

Čo zobrať pre deti na zimnú dovolenku?

nadhera
5. jan 2011

Možno sa vám bude táto otázka zdať divná, ale ja naozaj neviem, čo sebou zobrať pre deti, keď ideme na týždeň do Tatier. Podotknem, že s batohom na pleciach mám pochodené celé Slovensko, prebikovala som 5 štátov, ale teraz keď mám deti , som mimo. ☹ Ideme na týždeň do zariadeného bytu v Tatrách a neviem, čo sebou brať, aby som nemusela vyvárať. Chcem sa venovať len rodinke, minimum vyvárať......Podotknem, že stravovať sa po reštikách 😠 ee, nechcem. Jedine co viem, beriem pekaren chleba, ale co dalej????????

jarunka111
5. jan 2011

Ahoj, nie je to divná otázka, len skôr ma napadlo, že čo by som takej zbehlej osôbke poradila ja? Myslela si len niečo na obživu? Takže asi toľko, že čo by som zobrala ja: oblečenie - domáce a na von+náhradné, obľúbené hračky 🙂 Tá pekáreň chleba musí byť teda úplne suprová vecička, keď ide s vami 😀 A rýchle varenie- tvarohové rezance, zeleninová polievka, kuracie mäsko, puding, krupicová kaša...Neviem, čo dodať, keď neviem ako ste zvyknutí sa stravovať, keď reštauráciu sú ee 😒 Ale prajem peknú dovolenku s rodinkou 😀 😀 😀

dadis
5. jan 2011

hmm..mna by napriklad nenapadlo brat pekaren 🙂) my chodime casto na chalupu na Liptove, z domu vacsinou neberiem nic na jedenie, vzdy sa po ceste zastavime v Ruzomberku v Tescu, spravime velky nakup podla zoznamu a potom uz len dokupujeme podla potreby...ked sme isli naposledy, kupila som o.i. kura, zeleninu, rezance...kym som nas vybalila, polievka sa varila, jedli sme ju este 3dni, spravila som z masa este rizoto...jedlo pomaly na 3 dni s minimalnou namahou...ale ja nemam narocnych clenov rodiny na stravu, nastastie 😀