icon

Cyprus alebo Malorka: Ktorá destinácia pre rodinnú dovolenku?

Dnes o 14:02

Ahojte. Chceme ísť bud.rok 2 dospelí a 7r syn na Cyprus alebo Malorku. Ktorú destináciu odporúčate z vlastných skúseností z pohladu čistoty mora, kids friendly, služieb, okolia,...?
Poteší tip na konkrétny hotel 🙏. Ďakujem

anonym_fca295
Odpoveď bola odstránená
anonym_883431
Dnes o 14:07
@anonym_fca295
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fca295 Docela trápna je tvoja reakcia. Závisť ? Sedláckosť ? Nadradenosť ? Niečo z toho to bude .😎

anonym_6315c9
Dnes o 14:08

@anonym_autor
Ja chcem is za 5 rokov na Maledivy

anonym_fca295
Dnes o 14:12
@anonym_883431

@anonym_fca295 Docela trápna je tvoja reakcia. Závisť ? Sedláckosť ? Nadradenosť ? Niečo z toho to bude .😎

@anonym_883431 minuly rok sme bolina cypre. severny cyprus. Hotel uplny otras. hotel o 100m vedla bol vraj paradny. ale plaz sme mali rovnaku a nestala za nic. . 7 rokov dozadu sme boli na juznom cypre. plaz luxusna ale hotel sa nam nepacilo ubytovanie ale strava bola dobra. 9 rokov dozadu sme boli na malorke a otras, kopaozratych nemeckych deti. na malorke sme boli este ako deti a vtedy bola malokra krasna, lebo sme ju videli prvy krat. Do prdele. ved si otvorte internet, inviu a tam mate aktualne dovolenkove recenzie na kazdy hodel a nie tu ocakavat ze niekto napise nejaku blbost z ktovie akeh roka a akeho casu a ako to posudzuje.

anonym_883431
Dnes o 14:28
@anonym_fca295

@anonym_883431 minuly rok sme bolina cypre. severny cyprus. Hotel uplny otras. hotel o 100m vedla bol vraj paradny. ale plaz sme mali rovnaku a nestala za nic. . 7 rokov dozadu sme boli na juznom cypre. plaz luxusna ale hotel sa nam nepacilo ubytovanie ale strava bola dobra. 9 rokov dozadu sme boli na malorke a otras, kopaozratych nemeckych deti. na malorke sme boli este ako deti a vtedy bola malokra krasna, lebo sme ju videli prvy krat. Do prdele. ved si otvorte internet, inviu a tam mate aktualne dovolenkove recenzie na kazdy hodel a nie tu ocakavat ze niekto napise nejaku blbost z ktovie akeh roka a akeho casu a ako to posudzuje.

@anonym_fca295 Asi táto žena dokopy nikde doteraz nebola .Možno je to z tých, čo k ponukám cestoviek na fb napíšu "Prosím ponuku pre 3 ľudí v júli" a pod, namiesto toho, aby si to naťukali sami na stránke. Preto ju však nepotrebujem zhodiť, že jej jej téma trápna. Len je úplne neskúsená v cestovaní a skúsila sa opýtať vás skúsenejších. Myslím, že už sama oľutovala .

klotildabazarik
Dnes o 14:28

Ja by som vybrala malorku ked s dietatom

anonym_883431
Dnes o 14:30

@anonym_autor Na Cypre s deťmi chvália pláže napr. Fig Tree bay v Protarase ,alebo Makronissos v Ayia Napa. Pozri si to na google maps. Hotely záleží od vášho rozpočtu. Cena väčšinou odráža kvalitu . Každý hotel, čo vás zaujme si treba pozrieť hodnotenia na Tripadvisor, či Google maps. . Tu je pár ľudí, tam sú stovky hodnotení -aktuálnych a bez zbytočných komentárov a výsmechu.

catherin4
Dnes o 14:33

Na Cypre som nebola, ale na Malorku chodi strasne vela turistov a na jar kvanta cyklistov. Ale ked chcete byt len v hoteli a nikam nechodit tak je to jedno.

anonym_66980f
Dnes o 14:39

To treba riesit rok vopred?

anonym_883431
Dnes o 14:42
@anonym_66980f

To treba riesit rok vopred?

@anonym_66980f My sme tohtoročnú dovču kupovali v podstate hneď ako vyšli ponuky- presne 11 mesiacov vopred. A nič neľutujem 😂

anonym_fca295
Dnes o 14:51
@anonym_883431

@anonym_fca295 Asi táto žena dokopy nikde doteraz nebola .Možno je to z tých, čo k ponukám cestoviek na fb napíšu "Prosím ponuku pre 3 ľudí v júli" a pod, namiesto toho, aby si to naťukali sami na stránke. Preto ju však nepotrebujem zhodiť, že jej jej téma trápna. Len je úplne neskúsená v cestovaní a skúsila sa opýtať vás skúsenejších. Myslím, že už sama oľutovala .

@anonym_883431 asi mas pravdu, moja reakcia je neprimerana a ospravedlnujem sa, ale ludia by sa mali ucit celkovej gramotnosti a rozhladu ak chcu aby nasli nieco najsuper.

anonym_883431
Dnes o 14:55
@anonym_fca295

@anonym_883431 asi mas pravdu, moja reakcia je neprimerana a ospravedlnujem sa, ale ludia by sa mali ucit celkovej gramotnosti a rozhladu ak chcu aby nasli nieco najsuper.

@anonym_fca295 Jedna, dve osobné skúsenosti a bude vedieť čo chce a čo nie a ako si vyhĺadať , to čo hĺadá.

anonym_a58c96
Dnes o 15:12

Severny cyprus concord luxury resort bol uplna parada- od ubytka, zelene,plaze,servisu po jedlo. Malorka - playa de muro je ale pre nas top - neboli sme tam nikdy v rezorte a i napriek tomu sa deckam viac paci na malorke, to more, plaz je tam uzasne, ich paela a vecerne prechadzky po alcudii su nam velmi blizke 🙂 ide o to, co clovek preferuje

anonym_c2b2d0
Dnes o 15:12

určite Malorku, teda mne sa tam viac páči

anonym_94fb39
Dnes o 15:21

Boli sme dva krát južný Cyprus protaras - more úžasné , toho roku ideme na malorku tak potom po dovolenke napíšem svoje dojmy 😃

anonym_b93e63
Dnes o 18:07

@anonym_autor ja som bola zatial len na juznom cypre na malorke nie mozno raz..moj laska makronisos❤️