icon

Cyprus alebo Malorka: Ktorá destinácia pre rodinnú dovolenku?

22. jún 2026

Ahojte. Chceme ísť bud.rok 2 dospelí a 7r syn na Cyprus alebo Malorku. Ktorú destináciu odporúčate z vlastných skúseností z pohladu čistoty mora, kids friendly, služieb, okolia,...?
Poteší tip na konkrétny hotel 🙏. Ďakujem

anonym_fca295
Odpoveď bola odstránená
anonym_883431
22. jún 2026
@anonym_fca295
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_fca295 Docela trápna je tvoja reakcia. Závisť ? Sedláckosť ? Nadradenosť ? Niečo z toho to bude .😎

anonym_6315c9
22. jún 2026

@anonym_autor
Ja chcem is za 5 rokov na Maledivy

anonym_fca295
22. jún 2026
@anonym_883431

@anonym_fca295 Docela trápna je tvoja reakcia. Závisť ? Sedláckosť ? Nadradenosť ? Niečo z toho to bude .😎

@anonym_883431 minuly rok sme bolina cypre. severny cyprus. Hotel uplny otras. hotel o 100m vedla bol vraj paradny. ale plaz sme mali rovnaku a nestala za nic. . 7 rokov dozadu sme boli na juznom cypre. plaz luxusna ale hotel sa nam nepacilo ubytovanie ale strava bola dobra. 9 rokov dozadu sme boli na malorke a otras, kopaozratych nemeckych deti. na malorke sme boli este ako deti a vtedy bola malokra krasna, lebo sme ju videli prvy krat. Do prdele. ved si otvorte internet, inviu a tam mate aktualne dovolenkove recenzie na kazdy hodel a nie tu ocakavat ze niekto napise nejaku blbost z ktovie akeh roka a akeho casu a ako to posudzuje.

anonym_883431
22. jún 2026
@anonym_fca295

@anonym_883431 minuly rok sme bolina cypre. severny cyprus. Hotel uplny otras. hotel o 100m vedla bol vraj paradny. ale plaz sme mali rovnaku a nestala za nic. . 7 rokov dozadu sme boli na juznom cypre. plaz luxusna ale hotel sa nam nepacilo ubytovanie ale strava bola dobra. 9 rokov dozadu sme boli na malorke a otras, kopaozratych nemeckych deti. na malorke sme boli este ako deti a vtedy bola malokra krasna, lebo sme ju videli prvy krat. Do prdele. ved si otvorte internet, inviu a tam mate aktualne dovolenkove recenzie na kazdy hodel a nie tu ocakavat ze niekto napise nejaku blbost z ktovie akeh roka a akeho casu a ako to posudzuje.

@anonym_fca295 Asi táto žena dokopy nikde doteraz nebola .Možno je to z tých, čo k ponukám cestoviek na fb napíšu "Prosím ponuku pre 3 ľudí v júli" a pod, namiesto toho, aby si to naťukali sami na stránke. Preto ju však nepotrebujem zhodiť, že jej jej téma trápna. Len je úplne neskúsená v cestovaní a skúsila sa opýtať vás skúsenejších. Myslím, že už sama oľutovala .

klotildabazarik
22. jún 2026

Ja by som vybrala malorku ked s dietatom

anonym_883431
22. jún 2026

@anonym_autor Na Cypre s deťmi chvália pláže napr. Fig Tree bay v Protarase ,alebo Makronissos v Ayia Napa. Pozri si to na google maps. Hotely záleží od vášho rozpočtu. Cena väčšinou odráža kvalitu . Každý hotel, čo vás zaujme si treba pozrieť hodnotenia na Tripadvisor, či Google maps. . Tu je pár ľudí, tam sú stovky hodnotení -aktuálnych a bez zbytočných komentárov a výsmechu.

catherin4
22. jún 2026

Na Cypre som nebola, ale na Malorku chodi strasne vela turistov a na jar kvanta cyklistov. Ale ked chcete byt len v hoteli a nikam nechodit tak je to jedno.

anonym_66980f
22. jún 2026

To treba riesit rok vopred?

anonym_883431
22. jún 2026
@anonym_66980f

To treba riesit rok vopred?

@anonym_66980f My sme tohtoročnú dovču kupovali v podstate hneď ako vyšli ponuky- presne 11 mesiacov vopred. A nič neľutujem 😂

anonym_fca295
22. jún 2026
@anonym_883431

@anonym_fca295 Asi táto žena dokopy nikde doteraz nebola .Možno je to z tých, čo k ponukám cestoviek na fb napíšu "Prosím ponuku pre 3 ľudí v júli" a pod, namiesto toho, aby si to naťukali sami na stránke. Preto ju však nepotrebujem zhodiť, že jej jej téma trápna. Len je úplne neskúsená v cestovaní a skúsila sa opýtať vás skúsenejších. Myslím, že už sama oľutovala .

@anonym_883431 asi mas pravdu, moja reakcia je neprimerana a ospravedlnujem sa, ale ludia by sa mali ucit celkovej gramotnosti a rozhladu ak chcu aby nasli nieco najsuper.

anonym_883431
22. jún 2026
@anonym_fca295

@anonym_883431 asi mas pravdu, moja reakcia je neprimerana a ospravedlnujem sa, ale ludia by sa mali ucit celkovej gramotnosti a rozhladu ak chcu aby nasli nieco najsuper.

@anonym_fca295 Jedna, dve osobné skúsenosti a bude vedieť čo chce a čo nie a ako si vyhĺadať , to čo hĺadá.

anonym_a58c96
22. jún 2026

Severny cyprus concord luxury resort bol uplna parada- od ubytka, zelene,plaze,servisu po jedlo. Malorka - playa de muro je ale pre nas top - neboli sme tam nikdy v rezorte a i napriek tomu sa deckam viac paci na malorke, to more, plaz je tam uzasne, ich paela a vecerne prechadzky po alcudii su nam velmi blizke 🙂 ide o to, co clovek preferuje

anonym_c2b2d0
22. jún 2026

určite Malorku, teda mne sa tam viac páči

anonym_94fb39
22. jún 2026

Boli sme dva krát južný Cyprus protaras - more úžasné , toho roku ideme na malorku tak potom po dovolenke napíšem svoje dojmy 😃

anonym_b93e63
22. jún 2026

@anonym_autor ja som bola zatial len na juznom cypre na malorke nie mozno raz..moj laska makronisos❤️

anonym_157e6e
23. jún 2026

Obe su maximalne vhodne pre rodinnu dovolenku. Staci vybrat dobry hotel, citat recenzie (na roznych strankach) co sa tyka hotela aj plaze, prezriet si google maps co je a nie je okoli..

oliverceky
23. jún 2026
@anonym_b93e63

@anonym_autor ja som bola zatial len na juznom cypre na malorke nie mozno raz..moj laska makronisos❤️

@anonym_b93e63 v akom hoteli?

anonym_b93e63
24. jún 2026
@oliverceky

@anonym_b93e63 v akom hoteli?

@oliverceky my sme boli the dome beach ale vedlajsi hotel Asterias je lepsi.