Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
@mamicka1313 a tu cenu, co si spominala, da sa aj na zaciatok jula na 20 -22dni do toho hotela ist?🙂
my uz dlhsie chodievame cez nemecke a rakuske cestovky a ceny su naozaj neporovnatelne. Alebo by ma zaujimal este hotel Vista Sol, alebo Be Live Collection, alebo Tropical Princess.
My sa na letne dovolenky v pohode zmestime kazdy do 10kg, na seba do lietadla rifle+tenisky+mikina, pod to kratke tricoko,do kufra zabky+elegantne sandalky+oblecenie ( slameny klobuk nesmie chybat).Do DR v lete netreba nic dlhe a tej batoziny nie je vela.Sampony a pod.mas vsetko v hoteli, prip.na mieste dokupis opalovaci krem
napisem ti ceny tych hotelov, ktore si pisala s odletom z Viedne, s All inclusive a s transferom, v termine zaciatok jula na 20-22 dni
Vista Sol - od 6.7 na 21 dni za 1852€ na osobu
Be Live Collection - su dva hotely - Marion od 4.7 na 21 dni za 1823€ na osobu, alebo Punta Cana od 1.7. na 20 dni za 1920€ na osobu.
Tropical Princess od 2.7. na 20 dni za 1957€ na osobu
Gran Bahia Principe Turquesa od 1.7. na 20 dni za 2213€ na osobu..
Neviem kolki by ste chceli cestovat, vzdy je dolezite porovnat cenu za vsetky osoby spolu, niekedy su tam potom zlavy. Ak ta to zaujalo, kludne sa ozvi 🙂
@mamicka1313 jj presne to som zistila, niekedy nam ratalo 4 osoby a niekedy zase len dospelych a deti zlavy - takze niektore aj drahsie hotely vyšli dohromady lacnejšie, treba dlhsie hladat.
nam uz sa to blizi - tesim sa jasne, ale z letu mam paniku 😣😣
Baby, kedy vlastne letite? Ktora z nas leti prva?
Ja sa uz nemozem dockat a to zostavaju este 3 mesiace, u nas je uz 3 dni hrozny vetrisko, more rozburene, no hrozne pocasie, a ma aj v piatok-sobotu zaprsat, a tak by som sa vyvalila na plaz a zaplavala si v teplom mori🙏
napisal som clanok ktory sa Vam hodi pred cestou
Ahojte...nahodne som natrafila na vas...my sme boli v Dominikanskej Rep.,v r.2009,z UK,cez Thomson,kedze sme tam v tom case zili.Mali sme all inclusive 5* hotel Punta Cana Princess,je to nad 18 rokov.A vtedy sme za 7noci platili £1400,za oboch,co bola uzasna cena 🙂 KOmplet vsetko,ziadne ine poplatky.
Mame koooopec fotiek,proste nadhera....urcite odporucam ist.
Ahojte dievcata,myslite ze maj je este co sa pocasia tyka vhodny? Bojim sa,ze uz zacne burkove obdobie.

@monika15 Na Barbados je skoda ist s AI, brat bol pred par rokmi, leteli z Londyna s Virgin Atlantic a pochodili aj vedlajsie ostrovy, byvali v malych hotelikoch, mali auto a stravovali sa vonku