Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
viem odporucit ... http://www.apartmani-hrvatska.com/osobnaen.asp?...
ANUŠIĆ MIRA
PUT ŽITNE 21VirZadar Riviera
Telephone: 00385-23-346750; 00385-98-1899154
Owner speaks: DE
skromne a lacne ubytovanie .. skuste im poslat spravu .. a viem ze ma volno
@miriamkela blint som nasla sama aj na vire aj pri sibeniku,..torcha to trva,...nam cca hodku
@miriamkela ste zlata, oni este stale hladaju, chcu zivsiu lokalitu, ale tak uvidime, vdaka, cislo som im poslala
@gabrielachochulka my sme vcera prisli do Spadici pri Poreci. Isli sme s detmi na blind a ubytko sme nasli hned a super. Nie sme sice hned pri plazi, ako sme zvyknuti, ale deti su uz vacsie tak nam to nevadi. A videla som, ze viac domov ma este volne apartmany. Takze da sa najst aj teraz v sezone. Dokonca aj suma nas milo prekvapila, cakali sme teraz v sezonne vyssiu.
@t_fire 60 eur/noc, naposledy sme boli v Chorvatsku pred cca 3 r. a co som pocula tak ceny isli hore. Vtedy sme boli v Baske Vode hned pri plazi a platili sme 80 €, ale tam sme to mali skromnejsie ubytko. Takze teraz sme ocakali vzhladom na okolnosti, ze to bude aj okolo 100. Ale kamoska co chodi do Chorvatska kazdy rok a zajednavala si ubytko velmi zavcasu zohnala dokonca za 45. Takze asi zalezi aj od stastia. Drzim palce nech zozeniete nieco pekne a za dobru cenu.
@gabrielachochulka ..trosku vysoka cena ..
@miriamkela uz boli radi, ze nieco nasli, tak to ani neriesili, na Hvare sa ako pohybuju apartmany, povodne chceli ist tam, ale vcera bola nejaka havaria,prepchate cesty tak mali sklz 8 hodin a nervy na dranc😂
Ano havarovali slovaci z trencina..boli kolony a zapchy..hvar tieto terminy na app.noc 65-80 zalezi kde a aky..ale su aj po 45
@gabrielachochulka nemyslim si vysoka cena.....lebo Vodice su povazovane za drahsie miesto...oblubene.....aj ked .... my sme boli pred dvomi rokmi vo Vodiciach v hotely....ale uz by som tam nesla...prepchate male plaze...nakoniec sme chodili autom do Srimy. Tak bolo kludnejsie.
Inak Vodice ako mestecko fajn.
A cca25 eur na noc / osoba je bezna cena. Ale su aj ovela horsie....my sme mali ponuky aj za 100 apart. 2dosp+2deti....ale za malu v tom case este nic nepytali. A v Srime pri hlavnej ceste je pekny novy apart.dom...aj s bazenom....ale noc 300e.
Vsetkym prajem peknu a pohodovu dovolenku. 🙂
@gabrielachochulka vodice si velmi drahe..a plaze divne mne a nelacilo iba na vylet sne tam boli..ale ten trh s cackami stoji za to)))
Kocky ja zijem v HR ..a mam agenturu..tak nieco o tych cenach.viem..som tu uz 9 rok
@miriamkela a máte apartmány aj na Istrii?
Ahojte chcem sa spýtať @miriamkela. Ideme v auguste do Drašnic či chodí nejaký lodný taxík do Makarskej, alebo len autom. Ďakujem za každú info......
Ahojte tak sme uz od vcera tu. Nasli sme nahodou super byvanie vo vodiciach, asi 5 min od plaze ale chodime na plaz na Srimu nie je to daleko takze chodime pesi. Pocasie zatial fajn, akurat teraz je trosku chladnejsie a pod mrakom. More fajn, tak sme zatial spokojny. Aj vdaka vasim radam sme na super dovolenke.
@merila prajeme peknu dovolenku. S Makarskou ani mi nic....je tam ako pisete plno a spinavo. Sami spak...holubi.....nie nie...tam my ani zadara. Este tam uplne na konci...len tam skor vlacikom kvoli vzdialennosti...a to tiez leze do penazi .... a premiestnovanie...
Drasnice su fajn. Pokoj klud....cisto.
ahojte 🙂..bol niekto tento rok v stredisku sv.filip i jakov?..ake mate skusenosti?..dakujem
@martinka637 my sme boli kúsok vedľa,v Turanj a maximálna spokojnosť🙂.
Ak niečo,kľudne sa pýtaj v IP🙂
Ahojte, vratili sme sa z Pag-u. Ak by chcel ist niekto, tak cca 350m od mora viem, ze pan ma volne apartmany. Cena za 6 lozkovy apartman s 2 izbami a kuchynou 70ecok. (fajn pre 2 rodiny s 1 dietatom, ale radsej si to s nim dohodnite). Je to v dedinke Zubovici. Plaz je super, pieskova s hrubsou frakciou, bez jezkov s postupnym klesanim do mora. Uplne perfektna aj pre male deti. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/...
Joso Zubović 0385 53 664 004
Apartman by som vsak odporucala pre vacsie deti od 7 a viac, je to pri ceste, tak aby malicke deticky nevybehli na hlavnu.
Je to ten oranzovy dom pri ceste. https://www.google.sk/maps/@44.5261295,14.97468...
Ahojte,najde sa tu niekto,kto bol vo Vodiciach? Potrebovala by som par informacii ohladom plazi,nakupnych moznosti,nocneho zivota a podobne...dakujem za kazdy prispevok 🙂
@jaja20 my sme boi minuly rok vo vodiciach, kamienkove plaze, super, nakupy tiez super, je to mesto, my sme byvali v hoteli imperial, blizko plaze su stromy, takze cely den chladok ak by si potrebovala, stanky, atrakcie pre deti, nocny zivot ano, sli sme v noci vlacikom a ludia po terasach posedavali, diskoteky neviem ako kedze mame deti neboli sme, ale na hoteli bola nejaka hudba....

@miriamkela su to 3 pary bez deti