icon

Dovolenka Kréta

myllina
18. sep 2022

Ahojte, prosim viete mi poradit ci je este na Krete teplo aj koncom septembra a hlavne kde je pekne, piesocnate more bez vln, vhodne aj pre deti? Vdaka

babovka2321
•
18. sep 2022

@myllina https://www.yr.no/en/forecast/daily-table/2-258... najblizsich 10 dni, vyzera to, ze cez den dovolenkovo, vecer uz chladnejsie. S lokalitou neporadim, boli sme v okoli Rethymno a vlny boli poriadne. Mallorca sa mi pacila na rodinnu dovolenku s detmi viac.

marci77
•
18. sep 2022

my sme boli pred 10rokmi v oblasti Hersonissos, bolo tam perfektne, na konci septembra malo more este teplotu 27stupnov, takze dobre bolo vtedy

elenkaba
•
18. sep 2022

Koncom septembra uz take prave letne horuce pocasie na Krete nebude, na vacsine ostrova fuka dost silny vietor, co znasobuje pocit chladu ked vyjdes z mora a takisto vacsie vlny. Ale urcite bude lepsie pocasie ako na SK, ak chcete ako poznavacku tak idealny cas, ak na celodenne kupanie v mori, tak skor inu destinaciu- napr.Cyprus alebo Turecko

cheeta
•
18. sep 2022

Počasie je podľa samotných Grekov aj Kretanov už nepredvídateľné, letela som na Krétu 25.9. a tu začali kúriť. Zúfalo som sa do lietadla naobliekala (odlet o 04nadranom...).
Na Krete neboli obrovské horúčavy, ale ešte 4.10. sme sa večer kúpali. Plavky nám už do rána neuschli na balkóne.
Ak si dobre spomínam, dozrievajú tam - jediné miesto v Európe - banány.
Peknú dovolenku 🙂

myllina
autor
•
18. sep 2022

@babovka2321 dakujem, to som zvazovala tiez, no predpoved na bud. tyzden je dost biedna