icon

Dovolenka - letecky, all inclusive, piesková pláž

ariana_30
9. apr 2018

Prosím o Vase skusenosti (pozit.) zvazujem hotel na Slnecnom pobrezi , ale muz nemá rad vela ludí a to teda Slnecne je masaker v tomto..jedine ak by sme sli koncom juna tak mozno to bude kludnejsie...Dajte tipy ak máte ...nikdy som nebola napr, v Albene, Obzore...Zlate piesky...Primorsko , Kiten, Sozopol nie...nieco vhodne pre dieta.
.ale nemusí to byt vyslovene Bulgaria..môže byť aj Grecko,chorvátsko niečo do 1700eur
niečokde sa aj dieťa vyhráá( ihriská atd.)
Dakujeeeeeeem

telusikk
•
9. apr 2018

Veď hľadajte cez cestovné kancelárie, takto im popíš požiadavky a oni ti musia vybrať nejaké destinácie

33fialka
•
20. apr 2018

My sa chystáme do Bulharska Sveti Vlas , je to kľudna oblasť opak slnečného pobrežia 🙂

fokuska
•
20. apr 2018

@ariana_30 V Bulharsku by som neplatila all inclusive, neoplati sa to. Skus Turecko, tam AI stoji za to, do 1700 sa zmestite a dieta vyjde zdarma.

xisca
•
20. apr 2018

@ariana_30 , v Bulharsku hotel Kotva pre dieta. Do Bulharska stacia ranajky, zvysok sa da kupit za ceny skoro ako u nas.

ariana_30
autor
•
20. apr 2018

Bola som v bg 9x 🙂 takze viem ake su ceny, all tam budem.mat prvy krát, Turecko nie, je to dlhsi let, horuco uz v máji, more horúce..bola som a nic pre mna, tam som mala 1.a posl.krat v živote alergiu na slnko brutálnu 🙂
Nakoniec sme vybrali htl.priamo na plazi na Slnecnom , ultra all in, slnečniky a lehatka zdarma, bazén, 1500€ , dieta zdarma
Ked vyrastie Corsica to istí...niet nad dovolenku na Corsike 🙂
Pekne leto vsetkym

veverickav
•
21. apr 2018

@ariana_30 mozem sa spytat ktory hotel? Dakujem🙂

moni73
•
21. apr 2018

Ja musim pochvalit sunset resort pomorie. Boli sme, ked mali nasi 45 vyrocie svadby a posielali sme do hotela poziadavku na nejake "mladomanzelske" vyzdobenie izby. Vobec na to nereagovali. A ked ubytovavali, spytali sa na pana a pani xy a ze ci mali vyrocie sobasa. Zobrali nas nabok a namiesto 2 izieb nam na pobyt dali vilu hned pri plazi. Uzasni boli.

kikina84
•
1. máj 2018

@ariana_30 Malorka,Cala millor hotel.morito..alebo Tunis hotel thalasa sousse,alebo Bulharsko hotel kotva slnečné pobrežie.. vlastné skúsenosti s deťmi kde bolo fasa