Dovolenka na Slovensku bez turistiky
Ahojte, poraďte dovolenku na Slovensku, pri vodnej ploche, kde je teplo, nie predražené termály. Nemám záujem "vymeniť more za hory", ako hovorí jedna reklama ... ale práve hľadám alternatívu k ležaniu a kúpaniu sa v mori.
Hľadáme 3-4-hvizdičkový hotel s polpenziou, možnosťou športového vyžitia pre pubertiakov (13 a 19 rokov) a ležania na lehátku pri vode pre mňa. Žiadne minichaty s dvorčekom v zapadákove, "rodinné" penzióny s nulovými službami, apartmány bez stravy a podobne. A nech ma neporazí z ceny, lebo ak som si nacenila niektoré ponuky pre 3+1 a vyskočila na mňa cena 2000-2400 € za 6 nocí, tak mi zle prišlo.
13 a 19 rokov uffff to len tak nezabavis.... wifina tiez tam je
hotel remata? je tam bowling aj bazen aj biliard, po ceste asi 1km od hotela sa daju chytat ryby 🙂 chyti kazdy, je to na samote, cesta tam konci, my sme tam boli na jednej akcii, este sme sa tam boli aj vozit po cesnych cestach na terennom dzipe (v tom veku deti ocenia), to sme mali dohodnute niekde z okolia
alebo hotel salamandra ale v lete to cena bude aj 2000 pre 4 osoby ....
ja by som moznoze na vasom mieste vyskusala niekde v AT cenovo to bude to iste .....
@hettinka termalne vody nie su chlorovane takze je v nich ovela vacsia sanca sa nakazit z hladiska korony ako pri mori...
Bez turistiky tu ozaj nemas moc co robit, sme hornata krajina, tomu je prisposobeny aj turizmus a najkvalitnejsie hotely su teda situovane v Tatrach.
Najlepsi na to co popisujes je asi Permon ale je drahy a bude preplneny, osobne by som cez koronu nesla do saun a ani do spolocneho bazena radsej do mora ked uz.
Dovolenka na Slovensku vie byt pekna, nevravim, ze nie ale bez turistiky/prirody tu nemas moc co robit a vyjde ta to tolko co zahranicie.
@adriana1980 to idem pozriet, vobec neviem, kde sa to nachadza ale vyzera to zaujimavo a aj cena super
@uskrnica je to hneď vedľa Zemplinskej Šíravy, ale nie je to taká masovka. Aj voda je tam teplejšia a čistejšia. Na hotel som počula len chvály
Hotel Eurobus
@adriana1980 ano? No o to lepsie, lebo aj planujeme tento rok ist na Siravu. Super, idem to popozerat, dakujem ti zatial 🙂
@adriana1980 toto vyzerá super 😱
Rajecké Teplice, Bojnice
@sara07 do termalnej vody sa vacsinou chlor nepridava pretoze obsahuje sol, ktora by s chlorom vytvorila zlu zluceninu. Samozrejme su aj neslane vynimky preto do niektorych pridavaju trochu chloru... Otazka je ci je to dostatok na znicenie virusu ked aj v beznych riadne chlorovanych bazenoch urcite virusy prezit dokazu...
Podla mna ked sa korona prenasa kvapockovou infekciou tak mas prave najvacsiu sancu prenosu v bazenoch a saunach (samozrejme nezavru ich na leto z ekonomickych dovodov) - moj osobny nazor, no nepatrim medzi uzkostlivych ludi, nech si kazdy robi podla vlastneho pocitu.
Ja si myslim, ze sa ti skor dostane do oci voda z bazena, v ktorej bol nakazeny alebo skor ochories v mini uzavretej saune kde sa striedaju ludia, po ktorych tecie pot. Ked si vonku v otvorenom priestore tak je podla mna ta hrozba mensia... Kazdopadne bez bazena jedno leto bez problemov vydrzim, kebyze mam malinke deti tak si nejaky nafuknem na zahrade a saunu mam doma a aj tak ju moc nevyuzivam...
My pojdeme dovolenkovat chodenim po pamiatkach a k moru. Da sa vpohode z tych krajin oznacenych za bezpecne vybrat take kde je menej pripadov ako u nas. A v lietadle a na letisku si dam rspirator prekryty ruskom takze mi to nepride rizikove.
@hettinka no ja sa ti necudujem, osobne nedokazem na Slovensku vypnut, jednoducho to neberiem ako dovolenku kedze mam v okoli prirodu a chodim na turistiku kazdu volnu chvilu, je to pre mna sucast zivota nie dovolenka.
Skus worthersee v rakusku .je tam nadherne.my sme raz boli v hotely barry memle(tak nejako).naozaj je to krasne letovisko
@hettinka xbionic nestojí za to každý týždeň tam chodíme na dráhu plávať.Mna napadol len Miraj rezort, ale to nie je čo hľadáš s potom jedine nejaká Duchonka, Šírava, Senec...ja mám rada Liptovský Ján hotel Alexandra moderné fitko, bazén na plávanie vnútorný, kurty, behať môžu, boby, minigolf len tá plocha na kúpanie jedine ísť na Maru😊alebo skús pozrieť nejaký hotel pri Mare.Ale, ak by som mala dať toľké peniaze za SK tak idem do Rakúska na Neusiedlerske jazera, alebo na lodge nenapadá má teraz názov napisem
@hettinka https://www.stmartins.at/sk/
Tiež očakávam, že prídu zmeny ľudia idú húfne cestovať
@eliska13 bože, hotel Alexandra je poriadny hnus, mali sme chuchvalce prachu pod posteľou, deravé obliečky, praskliny na stenách. Chodili sme tam na školenia.
Mara nie je studena príliš?
A čo ten Miraj, prečo nie?
Baby, chcem na Slovensku, nie zahraničie, kvôli možnej karantene a testom, a vy my tu píšete Neziderské jazero a worthersee😂
Ešte ma napadol Poľný Kešov.
je to tazky vyber - lebo vacsinou ked je hotel vybaveny a ma dobre sluzby, bazen, na okoli je co robit - tak si to samozrejme necha zaplatit. Bud su super hotely s wellness,ale na okoli zdochol pes. Alebo okolie plno aktivit,ale hotel nema vsetko co cches...a ak ano - tak je riadne cena.....
@hettinka

@hettinka Ahoj. My napríklad ideme k Vinianskemu jazeru do hotela Vinnay. Maju aj krytý bazén, aj súkromnú pláž. Na 7 noci naša rodina ( deti 12 a 10ročné) s polpenziou 1250eur