Dovolenka s deťmi, ktoré majú iné priezvisko ako má matka
Ahojte,ak máte deti z predošlého vzťahu a majú iné priezvisko a chodite s nimi letecky do grécka alebo Turecka,riešite aj súhlas otca s vycestovaním?dávate to aj overiť notárom ? Aké máte skusenosti na letisku ,vyžadovali od vás niekedy ten súhlas ?písala som aj na veľvyslanectvo grécke a odpísali mi,že môžu vyžadovať ale záleží od konkrétnej leteckej spoločnosti 💁♀️
Ahoj, mame ine priezvisko nik s nad tym nepozastavoval, ideal dohodnut sa s ex partnerom a mat to potvrdene v sms, mail
Ja mám “čerstvú” skúsenosť z leta, ja a syn mame iné priezvisko každý a veru pýtala si buď rodný list alebo súhlas.
@hsara99 pýtali si to na letisku ? Cez akú spoločnosť ste leteli? Ja teoreticky súhlas budem mať,ale k notárovi exa nedotiahnem 🤦♀️
My sme boli minulé leto na Korfu, nikto nič nechcel. Mala som so sebou prefotenú kópiu rodného listu, neoverenú.
My sme šli na mallorcu, nikto nič nechcel, Španieli nevyžadujú súhlas druhého rodiča.
Bola som s deckami viackrát v Turecku aj Grécku a nikto nechcel nič. Chceli len v Londýne, ale tam bol muz s nami 🤣🤣🤣
Súhlas otca som nepotrebovala do Turecka, Grécka a na Severný Cyprus Nosím notársky overené a úradne preložené rodné listy

Ja som bola pred 2 rokmk v grecku, mala ma ine priezvisko ako ja a pre istotu som si ten papier vzala so sebou, teda suhlas jej otca s vycestovanim. Ale to aky bordel je na greckom letisku sa da porovnat s bordelom v nasej vlade 😃 takze nikto od nas nic nechcel, oni boli radi,ze zvladli vobec vybavit a odbavit cestujucich