icon

Dovolenka s dieťaťom v Chorvátsku

lulu2
19. feb 2008

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Chorvatska? My sme si vybrali hotelovy komoplex Solaris pri Sibeniku. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok? Ideme s malym - v case dovolenky bude mat rok a 4 mesiace. Nie je to skoro? Nepoznate tento hotel, ake su tam izby, sluzby, prostredie? Dakujem za vsetky prispevky.

radka.m.
29. jan 2011

holky,nestačí v občance mít napsané dítě?

miska73
29. jan 2011

@radka.m. nestačí, když jedeš s dítětem, musíš ho mít napsaný v pase, nebo musí mít vlastní pas

radka.m.
29. jan 2011

miska73-díky 😉

evar32
7. feb 2011

..prajem pekný deň...vidím, že sa tu bavíte o veľa veciach, ktoré by mohli človeku pomôcť...mám jeden menší problém... 🙂 ...chceme ísť na dovolenku do Chorvátska po prvýkrát a chcela by som aby bola naj..preto Vás prosím o radu kam sa vybrať..:ďakujem... 😵

macka01
7. feb 2011

@evar32 každá bude naj ked tam budeš s tými naj ľudmi 🙂
každý kút CHorvátska má niečo do seba skôr záleží na tom,či chceš mať kľudnú rodinnú dovolenku,alebo chceš ,aby to tam žilo aj v noci,disco a tak,.....myslím,ked prebehneš niekoľko strán tejto diskusie,určite nájdeš mnoho rád aj aj.

pepies
7. feb 2011

@evar32 záleží, aké chceš ubytovanie, koľko chceš investovať - či chceš hotel, či apartmán, či stravu, či bez stravy - to je ťažké niekomu radiť, keď nevieš požiadavky ..... lebo 100 ľudí - 100 chutí........................
skús nakuknúť do témy Zaton Holiday Resort - možno sa Ti to bude páčiť ..... 😉

martinake
8. feb 2011

@evar32 Určite choď na Makarsku rivieru, stredisko Tučepi. Ja este stale zvazujem kde pôjdeme tohto roku do chorvatska. Chcem vidiet aj iné miesta, ale v Tučepi sme boli prvý krát a stále ma to tam taha, pretoze to uz mam odskúšané ze je tam super. Tak teraz neviem co robit. Je to raj na zemi.

alexandra03
8. feb 2011

V Tučepi sme boli aj mi predvlani a vlani na ostorve Pag,ale v Tučepi bolo lepšie 😉

evar32
9. feb 2011

...ďakujem za všetky vaše tipy...popozerám to a snáď si niečo vyberieme...určite je najlepšia dovolenka v kruhu rodinky, ale ak mi ju má pokaziť nejaký pobyt s ktorým nebudeme spokojní, tak je to o ničom...uprednostňujem tichšie miesto, nakoľko mám 16 mesačné bábätko..ešte raz Vám touto cestou ďakujem a príjmem viac vašich ponúk... 🙂

macka01
9. feb 2011

no my sme boli vlani v Bibinje,tento rok tam ideme tiež,bývanie lacné a priamo na pláži,neskutočný kľud tam je.Od Zadaru je to len pár KM tam je rozruchu až až tak sme občas večer skokli,potom zasa na kľudoček 😀

slavkadamko
11. feb 2011

...zdravím maminky...viete mi poradiť nejaký odskúšany apartman v okolí Privlaky alebo Ninu? už druhy mesiac len goolim a ked nahodou niečo vyberiem a potom prečítam recenzie tak som zas na váškach 😒 hladám niečo pokojné, nie moc ludí, a plaž vhodna pre drobca ... alebo aspon skuste poradit ktore oblasti su faj 😉 teraz mám vo výhľade Privlaka-Škrapavac, čo vy na to ? 🙂 🙂 🙂

mima595
11. feb 2011

@slavkadamko - aj hladam nieco v Nine a zatial sme tiež nic nevybrali ☹

slavkadamko
11. feb 2011

@mima595 tak vám držím palce pri výbere 🙂 ja už mám z tých apartmánov galimatiaš 😀 písala som už snád na 30 ap. a skoro vsade maju už nas termín obsadený ☹ a to nechceme ísť v top sezone 😠

slavkadamko
11. feb 2011
slavkadamko
11. feb 2011

alebo aj toto vyzera fajn len je to Vrsi Mulo http://www.njuskalo.hr/privatni-smjestaj/apartm...

mima595
11. feb 2011

@slavkadamko - no tie apartmany v Mursi nulo vyzera velmi fajn
my mame problem, lebo chceme ist so svagrinou, a ta može iba v lete, sezone a zohnat 2 apartmany - alebo teda studia je problem

http://www.chorvatske.cz/ubytovani/apartmany-ko...
toto sa rata mne
a toto by sa ti nepacilo?
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/nin/apartman...

slavkadamko
11. feb 2011

@mima595 pozerám že máme rovnaký "problem" 🙂 aj rovnakú cenovú reláciu 🙂
ja taktiež hladám pre nás a pre sestru s drobcami 😉 čoho sa dosť bojí že čo vyberiem tak sa im nebude pačiť 😒
ale vraj jej je to jedno len nech je tam more 😀

slavkadamko
11. feb 2011

@mima595 ak by ste chceli ist nižšie tak mam odskúšany super ap v Omis-Duce...40m od plaže ale bohužial cez magistralu ,no nam to nerobilo problem...a hlavne strááásne moc mily domáci,tiež mali male detičky 🙂

mima595
12. feb 2011

@slavkadamko - nie diky, my chcem prave Nin, lebo mame rezervovany Pag na 1 tyzden a k tomu chceme este na tyzden NIN... ale možno buduci rok sa ozvem 😉

janka_puf
12. feb 2011

prepačte,pridam sa do diskusie. Nin sa nam pačil ale Pag nie ,boli sme tam minuli rok.Ubytovani sme boli v Zatone-super a pochodili sme si cele okolie .Zaton možem odporučit aj tento rok tam ideme na ten isti apartman

marcipol
14. feb 2011

@evar32 Ja jednoznačne doporučujem Omiš - Nemira, je to stredná Dalmácia. Nemira je od centra Omiša vzdialená 3,5 km, leží pod magistrálou, takže žiadna premávka a hluk aut, má krásnu pláž, je to kľudné miesto, žiadne diskotéky. Okolie nádherné (hory-more), možnosť raftingu na rieke Cetine, ktorá tečie v krásnom kaňone a vlieva sa do mora v Omiši. Ak by si mala záujem alebo niekto iný, môžem poskytnúť viac informácii aj informácie ohľadom ubytovania. 😉

katarina3011
15. feb 2011

Ahojte djovke, neviete mi poradit nejaky hotel, alebo motel na ceste z Ba do Dubrovnika, niekde na pol ceste, lebo ideme toho roku dolu na juh a chceli by sme si po ceste oddychnut.

Ak mate nejaky dobry tip, sem s nim... 🙂

maartinkaa
16. feb 2011

my sa tiez opat chystame do chorvatska, ale tentokrat by sme chceli do omisu na nejaku pieskovu plaz, a aj by sme chceli byvat priamo pri mori, lebo minule sme boli len na istrii a boli sme od mora dost daleko a to sa mi nepacilo,,,,,
prosim baby odporucte mi nieco s cim mate dobru skusenost za rozumnu cenu 😉

maartinkaa
16. feb 2011

a kludne sa k niekomu aj pridame ak mozme,,,,a my by sme chceli ist v juli, lebo vtedy byva vzdy najlepsie pocasicko,,,

mima595
16. feb 2011

@maartinkaa -skus napisat slavkadamko, ona tu vyssie ponukala Omis

maartinkaa
16. feb 2011

@slavkadamko sem s tym super apartmanom 😉
@mima595 diky 😉

slavkadamko
16. feb 2011

@maartinkaa mas to v IP ...rada sa podelím 🙂

alexita
17. feb 2011

Mi sme tam boli s vtedy 1 a pol ročnou dcérkou a 4 ročným synom, bola to neskutočne 😉 krásna dovolenka 😉 odporúčam. Malý mi aj dnes povie že sa chce vrátiť do Šibenka.Cestovali sme v noci deti prespali celú cestu, len dvakrát sa zobudili. Boli sme v hoteli Ivan . Stava švécke stoli raňajky a večere - čistučko vždy pestrá strava, veľmi úslužná obsluha. Mali tam stoličky na papanie pre deti s hrkálkami a keď malej spadla hrkálka, hneď nám ju čašnik dvhal. Samozrejme malej sa to veľmi páčilo a vždy hrkálku hádzala. Izby vždy upratané s čistými uterákmi. Animácie pre deti, postavičky z disney chodili po celom Solarise, vláčik, pyrátska loď tobogán, pyrátske plavby aj večerné. Bazny každé ráno čistili. Boli atrakcie aj pre dospelích aerobik, tance, vnútorné bazány, krásna záhrada na odpočinok v cene.

Bolo úžasne aj tento rok práve vyberáme dovolenku a rozmšľame že sa tam možno vrátime.
Cestovanie s deťmi najlepšie v noci, cezdeň má človek čo robiť aby obsedeli.
Ja odporúčam cestovať s deťmi samozrejme mať detskú lekárničku pre každý prípad
Krásnu dovolenku všetkým 🙂

martinake
17. feb 2011

@alexita cez ktorú cestovku by ste tam chceli ist? Aké sú tam pláže a je tam aj prírodný tieň, teda borovice?

evar32
25. feb 2011

@marcipol ...ďakujem veľmi pekne za odporúčanie...keby si bola taká dobrá a poskytla mi viac info ohľadom ubytovania, bola by som ti povďačná..🙂