icon

Dovolenka s malým dieťaťom: Kde je najlepšie?

10. máj 2026

Ahojte, hľadám dobrú destináciu, poprípade kľudne aj odporučenie na konkrétny hotel pre rodinu s malým dieťaťom (1,5 ročným). Doteraz sme boli len Egypt a Tunis, tam si ale s takýmto malým dieťaťom neviem predstaviť fungovať (alebo?). Určite chceme hotel s All inclusive, nech nemusíme riešiť jedlo a pitie, nech je dobrý vstup do mora, detský bazén a nejaké detské ihrisko, proste niečo vhodné pre deti. Ďakujem za rady 🙏🏾

petamich
10. máj 2026

Egypt sme si trufli az ked mal tri roky, ked uz sme mu ako tak vedeli vysvetlit, ze nema toto jest a ono chytat a vodu z bazena pit (aj ked to robi aj dnes 🤣) a ruky a predmety do ust. Do troch rokov sme chodili len do Turecka + okolite krajiny. Turci podla mna maju paradne zariadenia aj pre male deti, jedla....asi aj inde, aby to zasa neznelo, ze inde nie ale nemam skusenost.

My napr. od babatka chodime do Danubius Buk v Madarsku, pre deti ako stvoreny a maju all inclusive. V Turecku je podobnych vela, tak to tazko odporucit, zalezi aj od rozpoctu.

autor
10. máj 2026
@petamich

Egypt sme si trufli az ked mal tri roky, ked uz sme mu ako tak vedeli vysvetlit, ze nema toto jest a ono chytat a vodu z bazena pit (aj ked to robi aj dnes 🤣) a ruky a predmety do ust. Do troch rokov sme chodili len do Turecka + okolite krajiny. Turci podla mna maju paradne zariadenia aj pre male deti, jedla....asi aj inde, aby to zasa neznelo, ze inde nie ale nemam skusenost.

My napr. od babatka chodime do Danubius Buk v Madarsku, pre deti ako stvoreny a maju all inclusive. V Turecku je podobnych vela, tak to tazko odporucit, zalezi aj od rozpoctu.

@petamich áno, tak to vidím aj u nás 🙈😁 a v Turecku je voda ok? Nie je to ako v Egypte? A čo sa tyka Tureckej "pohostinnosti", je to porovnateľné s egyptom? Predsa len, nie je All inclusive ako All inclusive 🙈

petamich
10. máj 2026
@anonym_autor

@petamich áno, tak to vidím aj u nás 🙈😁 a v Turecku je voda ok? Nie je to ako v Egypte? A čo sa tyka Tureckej "pohostinnosti", je to porovnateľné s egyptom? Predsa len, nie je All inclusive ako All inclusive 🙈

@anonym_autor kazdy ma ine preferencie, ja osobne som bola v Egypte 2x (pred veela rokmi a dva roky dozadu) a viac tam neplanujem ist, oba razy ma neskutocne odradila ta ich baksisova kultura a zjednavania, mne to jednoducho vadi. Pre mna Turecko jednoznacne vedie a sluzby maju na vysokej urovni, samozrejme zalezi od hotela, nie je hotel ako hotel ale to asi plati vo vsetkych tychto a podobnych destinaciach. My chodime do Turecka uz roky, vzdy na ine miesto, dame na recenzie a odporucania a este sme nikdy neboli nespokojni. Voda je podla mna na tom lepsie ako v Egypte ale napriek tomu sme opatrni, nikdy nepijeme vodu z vodovodu atd. ale nespravame sa az tak striktne ako v Egypte. Ono kazdy ma nejako citlivy zaludok a asi treba byt opatrni aj tam. A kazdy je aj inak odvazny, ja hovorim cisto svoj subjektivny nazor 🙂.

anonym_a2d11b
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak UALl v Turecku je super. Napada ma femily resort IC Santay, mal detske mestecko, aj detsku samostatnu jedalen.

petamich
10. máj 2026
@anonym_a2d11b

@anonym_autor tak UALl v Turecku je super. Napada ma femily resort IC Santay, mal detske mestecko, aj detsku samostatnu jedalen.

@anonym_a2d11b mozem len potvrdit 🙂 IC Santai je super, bola to nasa prva dovolenka s malym, mal necely 1 rok a parada. Uzasna dovolenka to bola, perfektny hotel, pre male deti ako stvoreny a ja som si naramne uzivala ten ich "tichy bazen", ked maly spal, ak teda hostia to ticho respektovali, pod stromom, v chladku, na lehatku, s nejakym dobrym drinkom, dieta pri mne v kociku spalo (aspon vtedy bol uzasny, boli sme tam 2022).