icon

Dovolenka so svokrou

10. máj 2026
Strana
z2
anonym_0fc626
10. máj 2026

nebola som nikdy, ale ak niekto dobre vychádza tak prečo nie.

autor
10. máj 2026

@anonym_autor ok berieme ju. Ale Každý rok? Nemám problém každý druhý, tretí rok. Moju mamu sme zobrali asi 2x. Ale naozaj je divné ak chcem tráviť dovolenku len so svojou rodinou?

kvietok1233
10. máj 2026

Nie je to divné a je to normálne.

autor
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ok berieme ju. Ale Každý rok? Nemám problém každý druhý, tretí rok. Moju mamu sme zobrali asi 2x. Ale naozaj je divné ak chcem tráviť dovolenku len so svojou rodinou?

@anonym_autor ja už nevládzem. Tento rok mala okrúhle narodeniny, ale ja som rozhodnutá neísť. Nech robia ako chcú. Peniaze aj tak nie sú nazvyš a ja si naozaj neviem takto oddýchnuť. Ale hádam to človek vie odhadnúť, čo sa patrí, či nie? Alebo som hlúpa ja

anonym_35450c
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor čo sa zrazila s koňom?

barka1
10. máj 2026

Vychadzam dobre, ale nebola som. Chápem ťa.
Rozhovor s mužom nepomoze?

anonym_f758ba
10. máj 2026

tak jej povedz..draha svokra .. som rada za spolocne dovolenky ale ak sa nenahnevas tento ro by som rada isla len s manzelom kedze mame malo casu na seba...

autor
10. máj 2026

Ako, ja som vďačná jej za veľa. Brávame ju na výlety, aj tie dovolenky. Ja teda by som prijala každý druhý, tretí rok. Ale teraz to vychádza tri roky po sebe. Ja nevládzem. Proste bude hlúpe, ak poviem, že nejdem? Nech ide s mojim (syn) aj vnuk, ale ja nemám chuť akosi, aj si hľadám prácu

anonym_c6fbaf
10. máj 2026

Najskôr povedz tvojmu starému že NIE nejdem lebo dovolenku si predstavujem ja ty a naše decka

biba_18
10. máj 2026

a prečo mužovi nepovieš že nejde svokra??

anonym_5350fc
10. máj 2026
@kvietok1233

Nie je to divné a je to normálne.

@kvietok1233 Nie, nie je.

autor
10. máj 2026
@biba_18

a prečo mužovi nepovieš že nejde svokra??

@biba_18 ja ju mám rada, pomáha nám so synom. Aj som rada ak ide. Ale ona nedává túry, potom môjmu je ľúto 😏 a nejdeme ani my. Všetko akosi tápe na mŕtvom bode a tak som sa rozhodla, že radšej tento rok nejdem.

autor
10. máj 2026

Keď bola s nami moja mama, jej nevadilo, že ostala na chate, ona sa rada tam motala. Žiadne výčitky.....

blancheporte
10. máj 2026

@anonym_autor a prečo to riešiš tým,že nepôjdeš ty? Tvoj manžel vie,že nechceš zobrať ísť s jeho matkou na dovolenku? Tak šup, šup to vysvetliť manželovi a ten nech to vysvetlí matke.

biba_18
10. máj 2026

@anonym_autor celé to riešenie je divné… no a čo že ju máš rada. ona ide s tvojou rodinou na dovolenku a ty ostaneš doma dovolenkovať od rodiny? ok…

autor
10. máj 2026
@blancheporte

@anonym_autor a prečo to riešiš tým,že nepôjdeš ty? Tvoj manžel vie,že nechceš zobrať ísť s jeho matkou na dovolenku? Tak šup, šup to vysvetliť manželovi a ten nech to vysvetlí matke.

@blancheporte tak, on radšej zoberie ju a mňa nechá doma (lebo som sa tak vyjadrila, že nechcem ísť )

anonym_35450c
10. máj 2026

Neverím že spoločná dovolenka je jediný problém u vás doma

autor
10. máj 2026
@biba_18

@anonym_autor celé to riešenie je divné… no a čo že ju máš rada. ona ide s tvojou rodinou na dovolenku a ty ostaneš doma dovolenkovať od rodiny? ok…

@biba_18 nie je to ok 🙁 ale ona vychovala jeho prvého syna. Je to zložité

blancheporte
10. máj 2026
@anonym_autor

@blancheporte tak, on radšej zoberie ju a mňa nechá doma (lebo som sa tak vyjadrila, že nechcem ísť )

@anonym_autor tak u vás je problém inde.....🫣

autor
10. máj 2026
@blancheporte

@anonym_autor tak u vás je problém inde.....🫣

@blancheporte nie je. On k nej má špecifický vzťah, lebo vychovala prvého syna (za co ja nemôžem, lebo sme sa nepoznali ešte)

autor
10. máj 2026
@blancheporte

@blancheporte nechcem robiť dusno

anonym_2d074e
10. máj 2026

A toto je ten rozdiel medzi ženami
Jedna dokáže prijať osud a ešte aj vychovava vnuka na staré kolená
A druhá nevladze dovolenku čo trvá pár dní
Asi sa urazis ale skús pracovať sama na sebe

autor
10. máj 2026
@anonym_2d074e

A toto je ten rozdiel medzi ženami
Jedna dokáže prijať osud a ešte aj vychovava vnuka na staré kolená
A druhá nevladze dovolenku čo trvá pár dní
Asi sa urazis ale skús pracovať sama na sebe

@blancheporte
@anonym_2d074e Nie, mozno si nepochopila. Ja nemôžem za to, že vychovala vnuka (nie moj syn, z prvého manželstva ). Vážim si to. Ale tiež mám novú rodinu, a venuje môj muž jej veľa času a ja som sa starala o jej matku, keď bola na tom zle. Ale čo je zlé ak chcem mať raz za rok dovolenku len s mojou rodinou?

anonym_904928
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a ona tvoja rodina nie je? Je, hoci to neznamena, ze preto musi chodit s vami na dovolenky.

anonym_7d81de
10. máj 2026

Problem nie je Tvoja svokra. Problem je Tvoj manzel. Ze pri vsetkej ucte a laske k matke (a to je jedno koho mu vychovala) si chlap nedokaze slusne zastat svoju manzelku a povedat "mami tento rok by sme sli s Marikou a Jankou na dovolenku sami".

Zas len dalsia tema s pindami na svokru a pritom klucom aj problemom je chlap, ktory to nevie alebo NECHCE odkomunikovat (takuto za mna sprostost, lebo fakt nejde o zivot) lebo jeho zena/rodina mu za to nestoji. (???)

autor
10. máj 2026

Ja teda neviem, či tento môj výlev vyznel tak zle. Ja mám rada svokru, ale mám zo seba mať hrôzostrašné výčitky, že skrátka nechcem rok čo rok tráviť dovolenku s ňou? Som taká striga?

autor
10. máj 2026
@anonym_7d81de

Problem nie je Tvoja svokra. Problem je Tvoj manzel. Ze pri vsetkej ucte a laske k matke (a to je jedno koho mu vychovala) si chlap nedokaze slusne zastat svoju manzelku a povedat "mami tento rok by sme sli s Marikou a Jankou na dovolenku sami".

Zas len dalsia tema s pindami na svokru a pritom klucom aj problemom je chlap, ktory to nevie alebo NECHCE odkomunikovat (takuto za mna sprostost, lebo fakt nejde o zivot) lebo jeho zena/rodina mu za to nestoji. (???)

@anonym_7d81de 👍

anonym_7c654d
10. máj 2026
@anonym_autor

Ja teda neviem, či tento môj výlev vyznel tak zle. Ja mám rada svokru, ale mám zo seba mať hrôzostrašné výčitky, že skrátka nechcem rok čo rok tráviť dovolenku s ňou? Som taká striga?

@anonym_autor nie si striga ani zďaleka , si normálna žena to je prvá vec a druhá , úprimne, ak muž neuprednostni po 2 dovo s mamou teba , tak sa nemal zenit , alebo ísť do vzťahu. Je obdivuhodné že mu vychovala syna, aj ja by som to pre svoje dieťa urobila ale odtiaľ potiaľ. Dovolenka je oddych s človekom s ktorým ti je najlepšie. A mala by si to byť ty , nie mama. Mama je dôležitá žena ale manželka je ešte dôležitejšia. Keby vykomunikuje normálne že idete ako pár ako rodina len vy, normálna žena sa neurazí. Frajerkomatka keď to tak nazvem moc pritiahnuto za vlasy sa urazí a chlapec nie muž sa toho urazenia bojí natoľko , že si pokazí vzťah s najdôležitejšou ženou života - partnerkou

petamich
10. máj 2026

My chodime na dovolenku so svokrovcami kazdy rok a to uz roky. Mam ich uprimne rada a zaroven nie je vacsi benefit ako ten, ze aj oni su s malym a tak si mozem tu dovolenku uzit aj ja s manzelom a nie len s dietatom byt alebo sa pri nom striedat. ALE nie sme k sebe priviazani, kazdy ma aj svoj program, ak by sme chceli ist na turu ideme a svokrovci nejdu alebo naopak. Doplname sa, pomahame si ale neobmedzujeme asi tak by som zo zhrnula.

Kazdopadne, ak by som niekedy chcela ist na dovolenku sama bez nich, isli by sme sami. Nemusela by som sa dozadovat ani vysvetlovat. Normalne by sme sa dohodli. Kym sme dieta nemali, tak dohoda bola, ze pojdeme vzdy na dve - raz sami, raz s nimi (ano chodili sme aj pred dietatom, to ak by si niekto myslel, ze svokrovcov len kvoli dietatu berieme).

lubmar
10. máj 2026
@petamich

My chodime na dovolenku so svokrovcami kazdy rok a to uz roky. Mam ich uprimne rada a zaroven nie je vacsi benefit ako ten, ze aj oni su s malym a tak si mozem tu dovolenku uzit aj ja s manzelom a nie len s dietatom byt alebo sa pri nom striedat. ALE nie sme k sebe priviazani, kazdy ma aj svoj program, ak by sme chceli ist na turu ideme a svokrovci nejdu alebo naopak. Doplname sa, pomahame si ale neobmedzujeme asi tak by som zo zhrnula.

Kazdopadne, ak by som niekedy chcela ist na dovolenku sama bez nich, isli by sme sami. Nemusela by som sa dozadovat ani vysvetlovat. Normalne by sme sa dohodli. Kym sme dieta nemali, tak dohoda bola, ze pojdeme vzdy na dve - raz sami, raz s nimi (ano chodili sme aj pred dietatom, to ak by si niekto myslel, ze svokrovcov len kvoli dietatu berieme).

Je sakra rozdiel,ci idu s vami svokrovci,alebo len sama svokra. Ked su dvaja,vedia si program spravit aj sami, ked sama svokra,tak je vacsinou fixovana na zvysok rodiny,a to je veru niekedy velmi obmedzujuce. Ine je,ked by sli k moru,kde moze lezat pol dna v chladku pri vode, ale dovolenka s turistikou takto straca bohuzial zmysel.

Strana
z2