icon

Dovolenka v 29. týždni v Chorvátsku

evka26714
15. júl 2017

Ahojte mamicky. Chcela by som sa opytat ci mate niekto z vas skusenost s cestovanim v 29tt k moru? Chceli by sme ist s manzelom na dovolenku do Chorvatska na cca tyzden ale tak niekde severnejsie,cim najblizsie k Slovensku.Moj doktor nema ziadne namietky. Nerizkovala by som to ale mame 3rocneho synceka,ktoremu prospeje pobyt pri mori.

dori92
•
15. júl 2017

Ak nemas nijake problemy tak by som sla.Ja stale hovorim ze keby som nebola teraz v 9 mesiaci ale v takom 7, tak uz som daaavno v Chorvatsku 😀 (je to moja srdcovka) kazdopadne aj v Chorvatsku maju nemocnice, keby sa nieco NAHODOU pokaslalo... takze za mna Ano... 🙂

svetlana35
•
15. júl 2017

@evka26714 ahoj, ja som v 25tt a muz ma nechce zobrat ani za nic..ale ja sa citim fajn, doma mi je strasna nuda, tak ja by som sla hned.

ivu80
•
15. júl 2017

@evka26714 bola som minulý rok v Chorvátsku s bruškom,iba nezabudni, že poistenie je možné iba do 26.tt..ja som to presne stihla..ak sa rozhodnete ísť, želám krásnu dovolenku 🌞

sofia1
•
15. júl 2017

Ja by som neriskovala urcite.

taami
•
15. júl 2017

@evka26714
Ja som bola cca 4 týždne pred pôrodom. Sú tam nemocnice vybavené ako u nas, možno aj lepšie, mám osobnú skúsenosť ...choďte tak aby ste boli v dosahu väčšieho mesta, napr Rijeka.