Dovolenka v Bulharsku s deťmi
Ahojte mate niekto skusenosti s dovolenkou v Bulharsku s detmi ?Potrebujem poradit destinaciu vhodnu pre male deticky nejaky privat blizko mora a piesocnu plaz.Vdaka
@saona 8 dnove pobyty su velmi kratke......my ideme tento rok do pomoria na 11 dni....boli sme asi 2x na 8 dni a veru nestacilo nam....chodili sme do primorska a teraz ideme skusit nieco ine....mame to za 160 dni.juchu...:-) chodime autom....a v primorsku odporucam Perla beach.....krasna voda, pokoj, malo ludi....
http://www.booking.com/hotel/bg/festa-pomorie-r...
@seba1 cestujeme s fifom v termine 22.8-29.8,mame rodinnu izbu.Myslela som,ze budeme musiet mat dve izby,ale ponukli nam tuto rodinnu.Tieto izby su len na 7noci,na dlhsie pobyty nie su rod.izby.Malinka plati len poistenie,starsi syn je zdarma-pobyt,strava,letenka-musi platit len servisne poplatky t.j.149 eur+palivovy 20eur +poistenie.Izba bola posledna,tak sme nevahali.Jedna volna bola aj tyzden predtym,ale bolo to o cosik drahsie.
@terkalr veru, už nech je tu 🙂, my pôjdeme na 14 dní autom za 850,- a s all inklusive a tiež rodinnú izbu http://www.hotel-excelsior.net/index.php?langua...
Ahojte, máte niekto skúsenosti s hotelom Colosseum na Slnečnom pobreží v Bulharsku? Čítam samé zlé recenzie a v cestovke ho vychválili. Tak teraz neviem, že čo. Ďakujem.
@mirko To ste ešte neboli asi na Slnečnom pobreží či na Zlatých pieskoch keď píšete, že Primorsko je rušné 🙂 . Nám tam bolo supeeeer.
@lula6612 Treba brať do úvahy názory ľudí, ktorí tam ten pobyt reálne prežili. Ľudia, ktorí sedia v cestovke, pri všetkej úcte, vedia veľké PRD, ako to počas sezóny v hoteloch funguje. Delegátky z cestoviek si totiž hotely chodia obzerať ešte pred sezónou, keď ich ešte len chystajú na prevádzku. Mám to z vlastnej skúsenosti....Takže ak prevažujú zlé recenzie, najmä na čistotu hotela..určite nebrať, ak sú to recenzie na stravu, tak tie môžete brať z rezervou (typu "každý deň to isté"), ak prevažujú kladné, tak nech sa páči v pohode si ho objednajte. Podľa mojej mienky označenie hotelov hviezdičkami, ak sú 4..tak reálne sú 3. To je môj názor. V Bulharsku sme skoro každý rok. Boli sme už na Slnečnom pobreží. Zlatých pieskoch, Primorsku.
Nikde som sa nevedela docitat, kedy sa lieta z Bratislavy?Neviem ci je to jedno, ale napr. Primorsko, Pomorie?
@maruskat termíny sú isté pri objednávke keď v cestovke kupuješ dovču ale časy odletov sa v cestovkách zverejňujú až asi 1mes pred odletom a aj to sa ešte može poprehadzovať my sme mali letieť na obed a nakoniec sme leteli ráno o 6tej a naspäť sme mali ísť v noci a šli sme ráno takže musíš počkať kým cestovka neupresní a kam to je jedno lebo na letisku si vyzdvihujú ludí delegáti a tý rozvážajú do rôznych stredísk...
kočky, chystám sa s dcérou 14r a synom 7r na dovču, asi do Bulharska... min rok som bola s krpatým vo Sveti vlas -hotel Venera, a krpec sa tam príííšerne nudil ☹ hľadám niečo, kde sa aj ako-tak zabavia...
a ešte, neviete mi poradiť, ako mi budú účtovať? ja + 14r + 7r???
@mimikyky My mame tiez 2 deti , starsia bude mat v juni 12, takze ju uz budu ratat ako dospelu.Obvolala som viac CK, a vsade mi povedali ze ona uz nepada do kategorie do 12 😠 .A co ma stve, v katalogoch maju pisane ze 2 deti zdarma, a ked mam platit , uz to neplati 😀 .A mladsia ma 7, takze tiez nie kategoria do 6r. 🙂
@zuzu007 my sme boli minulý rok v queen nelly a bolo supeeer išla by som hned teraz.... 😀 a kolko vas to vyjde?a cez ktoru cestovku?
cez hechter a na 11dni 1100eur, aj s vecerami..a je to daleko k moru?
@zuzu007 aj my sme boli cez hechter na 11 dni....tak ani nie v pohodičke....hned oproti je grandhotel a je to super že cez cestu mate slovensku reštiku bratislava...tam sme chodili na vývar.. 🙂
jeeej, super 🙂 tak som rada a more je aké? a hotel? som rada, že tam niekto bol, že sa môžem popýtať ;)
@zuzu007 hotel super...kazdy den upratovali davali aj 2 toaletne každy den a 2 krát za pobyt menia uteráky a postelné prádlo...a v bare pri bazene hraju pesnicky celý den až do večera ked sme tam boli frčal aj tam Buriam žijeme len raz 🙂 tak sa super kupe....a more boli trochu riasy ale tak dalej neboli....a bolo teplé
@zuzu007 a tiež hned cez cestu ju supermarket tam maju vsetko...
@sjusiquatro no super, tak sa teším, ďakujem...a centrum, alebo mestečko? dá sa tam stále niečo robiť?
mestečko ale da sa pekne prejst do centra...a da sa tam stale niečo robiť a čo by ste chceli?a kedy idete?
@sjusiquatro myslela som, že či je čo pozerať v mestečku a tak 🙂) ideme 27.6, tak skor aby sme mali malu zadarmo 🙂
ahojte baby,mate niekto skusenosti s bulharskom na zaciatku juna? ci je tam uz teple more a ci je uz teplo ? chceli by sme ist 4.juna na 14 dni ale neviem ake tam byva pocasie.este nemame kupene tak sa chcem dopredu informovat ci ist do bulharska ci radsej zvolit turecko,mozme len na zaciatku juna takze preto,vopred pekne dakujem
@zuzu007 Pláž - Primorsko
Pláž bola možno 200 m a viedla po pieskových dunách, ktoré majú ako prírodnú pamiatku, bolo to označené aj tabuľou, takže príchod k pláži určite upravovať nebudú, proste to patrí k tomu miestu, aj keď to vyzerá neupravene. Na pláži boli k dispozícii plážové slnečníky a lehátka za poplatok, ale my sme mali vlastný slnečník a karimatky. More bolo nádherne čisté, priezračné až do 100 m od brehu, a tiež primerane teplé. Hĺbka nám vyhovovala, hlavne kvôli mladšej dcérke. na pláži bol pre každého dostatok miesta. Boli tam asi dva alebo tri bufety, v ktorých sme dávali obed a pivko, ale videli sme že pripravovali na ďalšie týždne nové stánky. po pláži skoro ako všade chodili predavači s kukuricou, a sladkými koláčikmi. Robili aj atrakcie, jazda na banáne, na okrúhlom veľkom matraci, na vodných skútroch, či vodných bycikloch, trochu ďalej sa dalo previesť asi za 25 euro aj na motorovom rogale ponad Primorsko. Pláž pomerne čistá, ale povedzme si pravdu, sem tam nejaký špak sa určite našiel, ale to si robíme sami. Pláž a more maximálna spokojnosť.
Celkový dojem
Celkový dojem z dovolenky, vrátane pocitov z hotela, pláže, mora a tiež mestečka sú vynikajúce. určite sa tam raz vrátime a vôbec sa nebojím to tam niekomu odporučiť. Super.... Mimochodom na úplný záver, by som len spomenula, že asi 300-400-metrov od hotela smerom do mesta je menší aquapark, a ten sa nám tiež páčil, boli sme aj v meste Sozopol, to je starodávne rybárske mesto vzdialené od Primorska asi 20 km.
@madaraszka a zabudla sa na malý lunapark 🙂
ahojte, poradte, prosim, miesto a hotel vhodny na dovolenku v BG. isli by sme so synom,ktory bude mat 1,5 r. koncom maja a chceli by sme letecky s odletom zo Sliaca. nejaky hotel blizko plaze, aby sme sa v pripade potreby vedeli rychlo dostat do hotela. ak by mal AI, tak by bolo super, plus detsky bazen, detske ihrisko alebo proste nejaky detsky kutik.
a, samozrejme, za rozumnu cenu! 😉

@terkalr a s akou cestovkou idete a na ako dlho a v akom termíne? Lebo máte super cenu.