icon

Dovolenka v Egypte v marci

26. dec 2025

Ahojte, co hovoríte na dovolenku v egypte v marci? Naslo mi, ze pocasie je tam príjemné teplé....chceli by sme ist v marci noekde do teplej destinacii....

sasa1310
26. dec 2025

za mňa zbytočnosť a vyhodené peniaze. Nebude tam teplo na kúpanie.

minesasubu
26. dec 2025

voda tak 22 a vzduch 26
maju tam aj 3 dn sviatok po ramadane nic velke ani obmedzujúce moc ale za mňa marec na egypt nie skor od polky aprila
hladaj dalej

anonym_aea9db
26. dec 2025

Egypt v marci nie, skor c apríli, vtedy je aj more na kúpanie.

gab
26. dec 2025

Na kupanie moc nie, more je este studene, ale na vylety je to idealne pocasie (plavba po Nile, Asuan, muzeum v Kahire, Udolie kralov. )

jaja20
26. dec 2025

Ak Egypt, tak určite hotel s vyhrievanými bazénmi, lebo v mori sa okúpete iba ak v neopréne. Teda, ak nie ste otužilci. Plus spomínaný ramadán trvá až do 19.3.
Ak chcete teplú destináciu, choďte radšej do Ománu.

slavomira236
26. dec 2025

@anonym_autor my sme boli 8juna teraz a bolo 30 stupnov voda 24 pri prichode..teraz ideme neskor mam rada teplejsie..

oliverceky
26. dec 2025

@anonym_autor Možno Dubaj koncom marca

562012
26. dec 2025

@anonym_autor boli sme začiatkom mája a teploty super,no more sa nám zdalo ešte dosť studené.Teraz pôjdeme radšej v polovici júna

anonym_d7bb13
26. dec 2025

Na spoznavaci zajazd super na kupanie nie.

anonym_d7bb13
26. dec 2025
@oliverceky

@anonym_autor Možno Dubaj koncom marca

@oliverceky dubaj je na kupanie februar aj marec super voda tepla

kiki68
26. dec 2025

Za mna ok, zalezi kde. More je teple, 26-28, to je velmi teple more celkovo. Vecer bude chladnejsie a cez den moze byt vietor. Inak sa okupes uplne v poho. Ja skor obdivujem ludi, co tam idu v juli, ja som v septembri chcipala este. Moj ex tam bol v Marci a bolo super. Takze by som isla. Ja som sa tam kupala aj v Decembri

kiki68
26. dec 2025
@jaja20

Ak Egypt, tak určite hotel s vyhrievanými bazénmi, lebo v mori sa okúpete iba ak v neopréne. Teda, ak nie ste otužilci. Plus spomínaný ramadán trvá až do 19.3.
Ak chcete teplú destináciu, choďte radšej do Ománu.

@jaja20 ja som sa v Sharm El Sheikh kupala v plavkacb, teplota bola v Decembri uplne fajn. Ked je slnko, tak bolo uplne super. To iste v Novembri v Makadi. Neopren mavam so sebou, nakolko potapam. A tam to je v Egypte do 28m tepla brecka a to vzdy. Pod 28 sa meni termoklima, inak tepla voda. A to ja som na Senci bola v 3mm neoprene, lebo mi bola zima ( v lete) 😂