Dovolenka v Slovinsku s dieťaťom: Tipy na rezorty a pláže
Ahojte, rozmyslame ist tento rok na prvu dovolenku k moru s 2,5 rocnym dietatom, napadlo nam Slovinsko. Vedeli by ste mi odporucit rezort, miesto, ktore je baby-friendly, krasne prostredie, pekna plaz?
do Slovinska k moru? ufff, to nie je dovelenka k moru s malym dietatom, nemaju pekne plaze......
tam sa chodi do hor, na bike, do jaskyn.......
najdite si inu destinaciu k moru.....
Ahoj, Slovinsko mam zbehane, ale do Slovinska sa primarne kvoli moru nechodi... to dufam vies. Ten kusok pobrezia je dost maly, tak aby si nebola sklamana, ze to tam nie je az take uzasne. Inak Portoroz a Piran je fajn, ale pristup do mora je skor z panelov, takze nic pre male dieta. Co sa tyka rezortu, tak par rokov dozadu sme boli v hoteli Bernardin a ok. Blizko je aj taky mini aquapark so slanou vodou, dietatu by sa mohlo pacit. Preco ste sa rozhodli prave pre slovinske more? 🙂
@anonym_dce7bd nejdem samozrejme odpovedat za autorku, ale my ideme tiez s dietatom v +- tom veku a to najma preto, ze je to blizko a ideme skombinovat prirodu-poznavacku a more, prva dlhsia dovolenka, takze vyhrala praktickost 🙂 Inak ako autom by som s malymi detmi nesla takze vzdialenost je klucova.
chodte do Bulharska, fajne more, piesok, idealne pocasie
@anonym_dce7bd nejdem samozrejme odpovedat za autorku, ale my ideme tiez s dietatom v +- tom veku a to najma preto, ze je to blizko a ideme skombinovat prirodu-poznavacku a more, prva dlhsia dovolenka, takze vyhrala praktickost 🙂 Inak ako autom by som s malymi detmi nesla takze vzdialenost je klucova.
@anonym_6f1f6c rozumiem, tiez sme takto chodili s malymi detmi. A tiez vlastne vdaka tomu som objavila caro Slovinska. Pre nas je vzdy najkrajsia dovolenka v Slovinsku, ale nie pri mori. Akoze more fajn, zajdeme aj tam, ale skor len na jednodnovy vylet. To pobrezie tam je malinke, moc peknych zatok tam nie je a aj ekonomicky to nie je az tak vyhodne.
@anonym_autor Aj ked mam slovinske pobrezie prejdene, pre 2,5 rocne dieta by som skor odporucila sever Talianska, Bibione, Lignano, Caorle. Su tam dlhe pieskove plaze, toto v Slovinsku nenajdes. Co sa tyka ubytka v Slovinsku pri mori, tak pokial chces apartmany, tie su dost vzdialene od mora. Plaz sa nam pacila asi najviac Svietilnik v Izole, kde je pozvolny vstup do mora a su tam aj stromy. V Portorozi mas sice vela hotelov ale vstup do mora cez móla. Alebo chodte o nieco nizsie do Chorvatska, Umag, tam su baby friendly hotely.

Ahoj, Slovinsko mam zbehane, ale do Slovinska sa primarne kvoli moru nechodi... to dufam vies. Ten kusok pobrezia je dost maly, tak aby si nebola sklamana, ze to tam nie je az take uzasne. Inak Portoroz a Piran je fajn, ale pristup do mora je skor z panelov, takze nic pre male dieta. Co sa tyka rezortu, tak par rokov dozadu sme boli v hoteli Bernardin a ok. Blizko je aj taky mini aquapark so slanou vodou, dietatu by sa mohlo pacit. Preco ste sa rozhodli prave pre slovinske more? 🙂