Dovolenka v Taliansku - hotel so stravou
Radi by sme išli k moru tento rok konečne po 3 r.
Co som pozerala pár hotelov, ktoré nám boli odporučané v HR, Turecku skoro všetko vypredané a ceny o 30% vyššie.Kde plánujete ísť?Nemá niekto typ na dobrý hotel v Taliansku so stravou max stred Talianska Palmová riviéra?Každý má plné ústa reči ako nie si peniaze, COVID a čo otvorím stránku to vypredané.A to sme sa každý rok rozhodovali až začiatkom augusta.
Teraz je to celé zle s dovolenkami. My sme zajednavali hneď po Vianociach AI v Bulharsku. Cena bola fajn ale hlavne boli dobre priletove a odletove časy. No a včera mi píše z cestovky že odletove časy sa zmenili, ale že uuuplne naprd. Manžela skoro vystrelo a dovolenka sa ta skráti cca o 1 deň. Uvažovali sme nad stornom ale za tú cenu by sme teraz nenašli že vôbec nič. Tak sa s tými časmi pomaly zmierujeme 🙈
@zmrzlinka2021 nechcem ísť letecky..
@mb2021 tak ma pouc ako to je?Rodina mi robí v cestovke, ale majú exotiku a letecké destinácie ľudia kupujú od februara
Pozeram Rimini, mam nejaku ponuku, mozem ti pre poslat hotel ak chces, ale ceny su aj tak strasne...
my uz mame rezervovanu dovolenku v taliansku od 3.9 s AI sluzbamy asi 40 km nad Rimini za 900 e na tyzden pre 3
@katinka71 to nemôžeme kvôli škole syn mi nastupuje do prvej triedy.
@nicicka zaujímavé booking som nepozerala, ale 500 m od pláže a bez stravy je dosť.Ani nepotrebujem bazén, dobre izby len aspoň polpenziu
@lauraa stačí mi názov hotela ďakujem🙂Páči sa vám tam boli ste už?Ja som bola len v Lignane, keď boli deti malé
Tak to sa treba rozhodovat podla seba vies ako a nie davat zbytocne na reci inych lebo to ta len otravi 🙂 Treba pozerat stranky mozno budu este nejake pobyty za dobru cenu.

Čím neskôr kúpiš, tým drahšie, nafta ide hore. Skúste pozrieť maltu, siciliu.