icon

Dovolenka v Taliansku pri mori v auguste

18. jún 2022

Ahojte, rada by som poznala vase skusenosti, ktore ste boli v auguste v Taliansku pri mori. Kvoli pracovnym povinnostiam musime ist na dovolenku v auguste. Planujeme sever Talianska, este nevieme presne kam, chceme nieco cez booking a dopravit sa tam autom. Doteraz sme boli vzdy v juli, lebo sme mali zafixovane, ze v auguste ma skoro cele Taliansko dovolenku a vsetci Taliani idu k moru a plaze su preplnene a vsade je vela ludi. Rada by som teda poznala Vase skusenosti s dovolenkou v Taliansku v tomto mesiaci, dakujem vam.

daliav
•
18. jún 2022

www.ceskekormidlo.cz odporucam, predavaju zajazdy s vlastnou dopravou. Ja som v avguste nebola, obycajne chodime v Juni.

marianarem
•
18. jún 2022

Je to tak, v auguste je vrcholna sezona, ubytko by som zhanala cim skor. Ja som v auguste bola viackrat, je vsade plno, ale vsetci su na to pripraveni, vsetko funguje, neboli s tym problemy.

luccija
•
18. jún 2022

Podls mna tam je plno vzdy ci jul, august...snazit sa zohnat ubytovanie cim skor.Kam chces ist Lignano, Bibione?

diefca
•
18. jún 2022

Pozor na Ferragosto (15.9.), a vikend/tyzden po nom, vtedy je vsade plno a aj hotely dvihaju ceny. Prva polka mesiaca by este mala byt ok.

autor
•
19. jún 2022

@daliav Dakujem za tip, no ubytko si planujem zajednat cez booking, pozdava sa mi zrusenie zdarma par dni pred odchodom, keby nieco...
@marianarem dakujem, a nebola hlava na hlave na plazi? Komplet plne more? Plne mesto mi az tak nevadi, skor ta plaz
@luccija Este neviem, mozno i Lido di Jesolo, s detmi chceme ist co najblizsie. Citala som ale, ze meduzy tam byvaju, tak neviem uz.
@diefca myslis asi 15.8., to som presne citala, ze najma okolo toho datumu beru Taliani volno, no osobnu skusenost som hladala 🙂 Tak dakujem za odpoved, pojdeme teda zaciatkom augusta

sense
•
19. jún 2022

Minulý rok Lignano v auguste a ano bolo plno, hoci boli ešte stále obmedzenia. Pred dvoma rokmi Liguria, začiatok koniec júla dosť ľudí ale nie tak plno, ale tiež bola ešte Korona, teraz ideme v polovici júla Levanto, tak uvidíme, ale teda ceny na august takmer raz tak drahé ako v Juli

diefca
•
19. jún 2022

Autorka, ano, 15.8. (prepac, materska) 😁. Moja osobna skusenost je, ze ked som robila v Bibione v restauracii, tak som za cely august nemala den volna. Vsade plno. A kamoska v hoteli v Lignane dvihla ceny o 100% a aj tak mala vybookovane. Bolo to sice pred viac ako 10 rokmi, ale pochybujem, ze sa situacia vyrazne zmenila. Taliani nie su velki cestovatelia, vela z nich si bookuje apartman na najblizsej plazi na vacsinu augusta.

autor
•
19. jún 2022

@sense dakujem za info, s tym ratam, ze ubytko bude drahsie, no to kvantum ludi bude pre mna vacsim problemom 🙂)
@diefca dakujem za info, aj som myslela, ze to tak bude, to mnozstvo ludi ma odradza, no ale ked sa v juli neda, tak neda. A september uz nemusi byt dobre pocasie...

marianarem
•
19. jún 2022

Plaze su dost plne, to ano, ale nebolo to zase ze hlava na hlave, ze by sa hybat nedalo. Taliani maju vela pobrezia, rozdeli sa to 🙂

autor
•
19. jún 2022

@marianarem dakujem 🙂

zuzickazah
•
Odpoveď bola odstránená
•