Dovolenka v Thajsku
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Chystáme sa s mm na dovolenku individuálne, bez cestovky. Vyberam medzi Koh Phangan alebo Koh Samui vraj sa to tam teraz v poslednej dobe dosť mení a už to nie je čo kedysi. Príspevky na nete sú skoro všetky staršieho dáta tak zháňam dáke aktuálnejšie info. Vie niekto poradiť, ktorý ostrov vybrať ak chceme nie veľmi preľudnené miesto a ubytovanie na pláži za slušnú cenu? Koh Samui údajne dosť zdražel a prerástol rezortami???? Kedy kupovať letenku? Niekto radí pol roka dopredu, niekto dva mesiace.....chceli by sme priamy let cez Eva air.....letel niekto s nimi? Máte niekto skúsenosti s indi-vindi cestou? Budem vďačná za každú radu 😉
www.thajskoonline.cz - možu len doporučit, super dovolenka na mieru
Ahoj...do Thajska odlietame 29.03.2015 a letenky sme kúpili iba dnes za 2400 2dospeli a 3 ročne dieťa...
Ahojte, chcela by som sa opytat, kedy je najlepsie ist do Thajska? My planujeme ist vo februari, ale nie som si ista, ci je to dobry vyber
Pripajam sa k tym, co v blizkej buducnosti navstivia Thajsko.Ideme cez zimne prazdniny, skombinujeme par dni v Bangkoku(tam oslavime aj Silvestra niekde na rieke), potom par dni na severe v Chiang Rai a zvysok na krasnom ostrove.
Chcela by som sa spytat, ci bol niekto z vas v januari v Chiang Rai, ci ja tam v noci naozaj zima, a aky level zimy....vraj moze byt aj 12º v noci (cez den by malo byt teplo od 25-30º), a ak ano,ci maju hotely fungujuce topenie....nejako sa k tymto infos neviem doklikat, vsade len pisu ako je tam super...
Ja som bola v Chiang Rai na Silvestra. Je tam citeľne chladnejšie ako v iných oblastiach Thajska, ale videla by som to na večer na teplejšiu mikinu a dlhé nohavice. Neviem odhadnúť teplotu ale nemyslím, že by som to cítila nejak dramaticky, že by bola pocitovo zima. A v hotely pohoda, žiadne kúrenie netreba🙂
Krasny den, thajsko mi ucarovalo a touto cestou by som sa tam rad v buducnosti vratil a rad by som si popisal s niekym, kto sa tam vie dobre orientovat a vie odporucit lacne ubytovanie, tipy na vylety a podobne. Rad si popozeram aj nejake inspirativne fotky. Hladam niekoho, pre koho je cestovanie zalubou. Hladam FB kamaratov na zdielanie ftografii a informacii a na obcasne pisanie. Ak mate zaujem, napiste na: martin.studenic@centrum.sk
Pekny den
@tenerifka prosim uz sme si pisali o dominikanskej a maledivach, ja stale vaham kam v decembri... Muz mi schvalil aj prestup v bankoku tak aj thajsko pripada do uvahy. Takze dovolenku potrebujem bez narocnych vyletov a "motoriek", kludnu plaz s detickami 2,5 a 6 rokov nepreludnenu, skor prazdnejsiu... Tu je to thajsko nejako ofrflane.. To vazne je tam tak plno?
@shira_ a kedy v decembri? Lebo az do toho 20-teho je vsade poloprazdno, napor je az od cca 20.decembra do 10.januara(zhruba), ked su v skolach prazdniny.
Ak nie ste viazani rozpoctom, Maldivy su najlepsia volba, ale cenovo je to TOP, vacsina rezortov si uctuje za deti nad 2 roky plnu cenu a ak chcete byt vsetci styria v jednej izbe, tiez to moze byt problem. Myslim ze Meedhupparu rezort ubytuje aj dve deti (a so zlavami), ale ten rezort nepoznam, neviem povedat, aka je tam klientela, jedlo a tak.
Ak Thajsko, tak ostrov Phi-phi, letenky si kupis priamo na Phuket a odtial lodou. Nedoporucujem menit lietadlo v BGK, lebo treba sa presuvat na ine letisko pre vnutrostatne lety(cca 45 minut cez cely BGK).
V decembri este mozu byt dozvuky monzunov, naj pocko je januar-marec
V Thajsku su hady vsade,my sme na Koh Samet videli velkeho cierneho,ako sa kupal a spliechal vo velkej nadrzi s leknami,vedla nasho bw....a pri obede spadol zeleny stromovy had(jedovaty),dcere na hlavu/krk....nastastie sa spamatala az ked bol na zemi a trielil naspat na strom
@shira_ my sme boli jun/jul a prsalo 1 a pol dña
V decembri detto
Tak si vyber.V lete je vacsia pravdepodobnost,ale nie je to pravidlo.
Posli im poziadavku,nech vam najdu rezort,kde mozete byt vsetci styria spolu.Inak pri tak malych detoch je skoda platit AI,lebo vlastne piju len vodu a vela toho nepojedia.Porovnaj si ceny s polpenziou a AI.Jedno pivo/pohar vina/1 l flasa vody stoja cca 5-6 USD,jedlo v a-la carte restike cca 15-30 USD( zalezi od typu jedla).Inak ak posles email priamo do rezortu,radi ti poslu jedalny listok aj s cenami,vela ludi to tak robi,je to ok,predsalen sa neda ist inam najest
@julianna78 ahoj, mozes mi prisim povedat cez co si nasla dom na prenajom na mesiec?
@lauraptacek priamo na mieste sme vyberali😎
@julianna78 priamo na mieste? to ste nemali obavu ze nic nenajdete alebo ze bude nejaky problem? 🙂 hm, klobuk dolu za odvahu 🙂

Ahoj dasaaa, neviem či už nie je neskoro, ale naši známi boli v Thajsku. Všetky informácie nájdeš na tejto stránke http://www.lacnedovolenky.eu/thajsko-banghok-ph... . Je tam aj rozpočet a podrobný plán.