icon

Dovolenka v zime

simkam2912
11. aug 2023

Prosim vas kde chodite na dovolenku v zime( myslim k moru),nieco aj cenovo co sa oplati? Dakujem

viky173
•
11. aug 2023

Kanare juh Gran Canarie alebo Tenerife

martinmmartin
•
12. aug 2023

Ak sa chces kupat tak musis ist riadne na juh ale wizzair ma lowcost letenky do abu dhabi z viedne za par supov, tak momentalne tam ti zahraju najviac muziky za tvoje €

miadi
•
12. aug 2023

Tam kde je teplo v zime sa cenovo oplati ist v lete ked je tam Strasne teplo alebo obdobie dazdov. Karibik je dobry do polky Decembera potom je studena voda a potom az okolo marca je to lepsie . Tie destinacie kde je v zime teplo su popularne Hlavne v zime.

melanta
•
12. aug 2023

Za mňa Maldivy a Mexiko. Vianoce budeme na Tenerife.

muchotrafka298
•
12. aug 2023

Zalezi od toho, ze co od dovolenky ocakavas a kolko mas na nu financi. Lebo ak sa chces okupat a mat 30 stupnove teploty, to v Europe tazko najdes. Mexiko, Dominikanska republika, Kuba v Karibiku by napriklad splnili poziadavku o kupani a teple. Potom trebars Maledivy, Seychelly, Mauricius, ale tiez to je z vyssej cenovej hladiny.

V Europe sa v tom obdobi neokupes nikde, ak nie si otuzilec. Lebo su destinacie, kam sa chodi, trebars vyssie spominane Kanarske ostrovy, ale tam proste teplo na kupanie nie je.

tenerifka
•
12. aug 2023

@miadi mne bolo v Doominikanske aj v marci zima😂

hladamematku
•
12. aug 2023

@simkam2912 kedysi Egypt strašne lacné, pohodička, potom kanárske nikde som sa neokupsla ale..nerada lietam dlho čiže ďalej neporadim

queen_mary
•
12. aug 2023

Cenovo najdostupnejsi mas dubaj alebo abu dhabi, ak chces ist cez cestovku. Na kanaroch sa v zime neokupes.

Ak ides sama, tak budes mat.cenovo najdostupnejsie to, kde natrafis na najlacnejsie letenky.

A este by som opravila @martinmmartin , letenky za par supov aktualne nezizenies. Ani z wie do abudhabi, ani z ba do dubaja. 😉